spartacus izledim 2.sezonu iple çekiyorum 2011 ocak falan diyorlardı şuanda çıktımı bilmiyorum 2011 i bekliyorum![]()
Spartacus başrol oyuncusu lenf kanseri teşhisi nedeniyle ertelenmişti en son... Yazık oldu
spartacus izledim 2.sezonu iple çekiyorum 2011 ocak falan diyorlardı şuanda çıktımı bilmiyorum 2011 i bekliyorum![]()
Bıg Bang Teoride Sheldon diziyi sırtlıyor ama bir zaman sonra inanılmaz itici bir karakter olmaya başladı...zaten kendi seside iğrenc geliyor bana..
Leonard gözlüksüz harbi karizma herifmiş...
Etnik Raj çok şeker geliyor bana...doğalı oynadığı için...![]()
Bence de Sheldon diziyi sırtlıyorKarakterlerin hepsi cok iyi tasarlanmış ve boyle insanlar gercekten var... Her eve lazım (eğlence çıkar:mrgreen
Ben Leonard'ı senin buldugun kadar karizma bulmuyorum?! :mrgreen:![]()
Spartacus başrol oyuncusu lenf kanseri teşhisi nedeniyle ertelenmişti en son... Yazık oldu
yahu adama gogılda bi baksana...dehşet-ül betül...
Dallas
Bonanza
Küçük ev
en çok sevdigim diziler.
Fakat bir suredir izleyemiyorum, vaktim yok.
Bir de kaçak dizisi ve 6 milyon dolarlik adam dizisini de kaçirmamaya çalisirim.
Ama dedigim gibi bir suredir izleyemiyorum.:salut:
Supernatural in bende yeri ayrıdır şimdiye kadar 3 kere bitirdim herkezin izlemesini düşündüğüm bir dizi 28 Ocak'a kadar ara verildi biraz beklememiz lazımGerçi motor temalı olmasa da siyah bir American muscle arabası Impala'yla seyehat ederek hayalet avlayan kardeşleri izliyorum(Supernatural),bu dizinin de müzikleri şahane,SON's a en yakın dizi bu oldu.
hergune bir diziniz var sanirsam ben izlemem canm SIKILIR evin icinde saatlerce dizi seyrtmek.
Ben de TV karşısında saatlerce oturamam ama ilginçtir, bir diziyi izleyeceksem var olan tüm sezonları indirir, günde 5-6 bölüm olacak şekilde izlerim.
Bu arada Fringe izliyorum şu sıralar, tavsiye ederim.
Turk dizileri pek izlemedim ama yabanci dizilerin hepsini birkac bolumun disinda izleyemedim, cabuk SIKILIyorum. yani dizileri takip etmiyorum hangi gun evdeysem ve tv aciksa ne cikarsa onu izlerim. bir aralar izledigim diziler ise :