Hangi Dizileri İzliyorsunuz ?

Bıg Bang Teoride Sheldon diziyi sırtlıyor ama bir zaman sonra inanılmaz itici bir karakter olmaya başladı...zaten kendi seside iğrenc geliyor bana..

Leonard gözlüksüz harbi karizma herifmiş...

Etnik Raj çok şeker geliyor bana...doğalı oynadığı için...:p

Bence de Sheldon diziyi sırtlıyor:) Karakterlerin hepsi cok iyi tasarlanmış ve boyle insanlar gercekten var... Her eve lazım (eğlence çıkar:mrgreen:)

Ben Leonard'ı senin buldugun kadar karizma bulmuyorum?! :mrgreen::p

Bence de Sheldon diziyi sırtlıyor:) Karakterlerin hepsi cok iyi tasarlanmış ve boyle insanlar gercekten var... Her eve lazım (eğlence çıkar:mrgreen:)

Ben Leonard'ı senin buldugun kadar karizma bulmuyorum?! :mrgreen::p

yahu adama gogılda bi baksana...dehşet-ül betül...

Spartacus başrol oyuncusu lenf kanseri teşhisi nedeniyle ertelenmişti en son... Yazık oldu

Evet Andy Whitfield maalesef kanser kanseri yenip diziye tekrar başlıyordu ki kanser nüks etti yeni bir başrol oyuncusu arıyorlar 21 Ocakta Spartacus Gods of the Arena diye 6 bölümlük mini bir seri yayınlıcaklar daha önceki Batiatusun babasının yaşadığı zamanı anlatıcak daha Crixus şampiyon olmadan Spartacus gladyatör olmadan önceki zamanı anlatıcaklar bu da trailer

http://www.youtube.com/watch?v=Ou2TvLK9jzg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dallas
Bonanza
Küçük ev
en çok sevdigim diziler.
Fakat bir suredir izleyemiyorum, vaktim yok.
Bir de kaçak dizisi ve 6 milyon dolarlik adam dizisini de kaçirmamaya çalisirim.
Ama dedigim gibi bir suredir izleyemiyorum.:salut:

horozum bak yaşın meydana cıkıyor haberin olsun.:queen::queen:

supernatural
the event
true blood
spartacus

bu saydıklarımın hepsi bitti

ezel, vadi dışında türk dizisi izlemiyorum.

şimdide şu hem motorlu hem anarşili filme sarmayı düşünüyorum.

Sons of Anarchy bence gayet iyi bir dizi.Bikere motosiklet temalı bir seri,hemde öyle 23-24 bölümlük 6-7 sezon gitmiyor. 12-13 er bölümlük 3 sezon var.Hergün 1 bölüm izleseniz 5 haftada dizi biter:)
Tavsiye ederim,açıkcası 3 sezonda bitmesine üzüldüm.Bu tarzda dizi ne tavsiye edersiniz?
Gerçi motor temalı olmasa da siyah bir American muscle arabası Impala'yla seyehat ederek hayalet avlayan kardeşleri izliyorum(Supernatural),bu dizinin de müzikleri şahane,SON's a en yakın dizi bu oldu.

Gerçi motor temalı olmasa da siyah bir American muscle arabası Impala'yla seyehat ederek hayalet avlayan kardeşleri izliyorum(Supernatural),bu dizinin de müzikleri şahane,SON's a en yakın dizi bu oldu.
Supernatural in bende yeri ayrıdır şimdiye kadar 3 kere bitirdim herkezin izlemesini düşündüğüm bir dizi 28 Ocak'a kadar ara verildi biraz beklememiz lazım :)

al yazmalim diye bir dizi basladi, cross yarislarini gorunce hemen atladim ama pek alakasi yok sanirsam :sunny:
izleyen varmi?

---------- Post added at 12:57 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

butun cevaplara baktim da baya izleyen varmis dizileri,
hergune bir diziniz var sanirsam ben izlemem canm SIKILIR evin icinde saatlerce dizi seyrtmek. :bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hergune bir diziniz var sanirsam ben izlemem canm SIKILIR evin icinde saatlerce dizi seyrtmek.

Ben de TV karşısında saatlerce oturamam ama ilginçtir, bir diziyi izleyeceksem var olan tüm sezonları indirir, günde 5-6 bölüm olacak şekilde izlerim.

Bu arada Fringe izliyorum şu sıralar, tavsiye ederim.

Ben de TV karşısında saatlerce oturamam ama ilginçtir, bir diziyi izleyeceksem var olan tüm sezonları indirir, günde 5-6 bölüm olacak şekilde izlerim.

Bu arada Fringe izliyorum şu sıralar, tavsiye ederim.

Turk dizileri pek izlemedim ama yabanci dizilerin hepsini birkac bolumun disinda izleyemedim, cabuk SIKILIyorum. yani dizileri takip etmiyorum hangi gun evdeysem ve tv aciksa ne cikarsa onu izlerim. bir aralar izledigim diziler ise :
DR.House
Criminal Minds
CSI
Prison Break
Gray's Anatomy
Sex and the City
Inside Nascar (dizi deyil show)
Sons of Anarchy
.....
fakat uzun zamndir dizi seyretmiyorum, sinema filmi daha mantikli zaman acisindan. bos vakit sikintim var :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Turk dizileri pek izlemedim ama yabanci dizilerin hepsini birkac bolumun disinda izleyemedim, cabuk SIKILIyorum. yani dizileri takip etmiyorum hangi gun evdeysem ve tv aciksa ne cikarsa onu izlerim. bir aralar izledigim diziler ise :

Ben de o durumda olduğum için zaten dizinin mevcut tüm bölümlerini indirip ard arda izliyorum. Haftada bir bölüm olunca bir süre sonra sıkılıyorum. Mesela Doctor Who'ya internetten indirerek başladım, hergün 3-4 bölüm izliyordum ama şimdi hepsi bitip haftada bir bölüm olunca eskisi kadar güzel gelmiyor.

Fırsat buldukça uçak kazası raporu,köpeklere fısıldayan adam,
yayın saatini kaçırmadan the walking dead,BBC de weakest link.

Yerli yok,

yabamcı olarak
The x files ( 6. sezona kadar izledim)
smallville (bütün sezonlarını izledim)
supernaturel (aksiyon dolu)
son olarak the mentalist ( super bir polisiye )

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arada "bir ayunun serengeti maceraları" nı izlerdim istanboldayken
ne işi varsa orda, habitatı değil ama gelmiş kazayla demek
şimdi pepe diye bir çizgi film var, Türk malı, ona bakıyorum arada :p

1.Kurtlar vadisi
2.Muhteşem y.y
3.Smalville
4.Yahşi cazibe
5.Öyle bir geçer zaman ki
6.Canan (ara sıra denk gelirse)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar