Sons Of Anarchy- Üçüncü sezon 10. bölümü izledim, son üç bölüm kaldı. Anarşiye değişik bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Gerçi ikinci sezon beklediğimden vasat geçti, ama üçüncü sezon biraz hareketli. Anarşi üzerine ne zaman yoğunlaşacaklar merak ediyorum.
Spartacus- Tarihin bildiği ilk anarşist. Birinci sezon çoktan bitti. İkinci sezonu beklerken başrol oyuncusunun kanser tedavisi nedeniyle diziyi braktığnı, ikinci sezonun; karakterlerin birinci sezondaki hallerine geliş hikayeleriyle geçeceğini öğrendim. Bakalım değişik olacak sanırım. Ama diziyi tv' den değil, internetten izleyin. Sansürsüz.
True Blood- Üçüncü sezon bitti. Dördüncüyü bekliyoruz. Saçmasapan bir dizi, vampir periyi ısırıyor, vampir on kaplan gücünde oluyor, perinin ısırılan terini vampir kendi kanını sürerek iyileştiriyor vs. vs. Dediğim gibi saçmasapan bi dizi. Tam anlamıyla çerez. Bu haliyle bile twilight serisinden çok daha iyi.
Walking Death- Yeni başladım, dramatik bir dizi. karakerler biraz derin oynuyorlar. Örnek: zombi olan kocasını arkadaşı gömecekken, karısı "o benim kocam bunu ben yapmalıyım" dyerek kazmayı kocasının kafaya indirdiği gibi, pekmezini akıtıyor. Dediğim gibi duygusal yönü çok baskın.