Hangi Dizileri İzliyorsunuz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doctor who şimdilik bitti, Chuck bitmek üzere, arada How i met your mother ve yakında Dexter'a başlayacam. Televizyondan izlemeyi beceremiyorum. Haftada bir bölüm ve 13-22 bölümlük sezonlar kesmiyor :mrgreen:

Bir ara monte christo EZEL'İ izliyordum şimdi arapsaçı EZEL'İ İZLİYORUM ha bu arada evli erkekler dizisi fan üyelerindenim ama bulamıyorum diziyi internetde yok. Bay kamberide unutmayalim

Dizimi?????
Allah korusun..
Türk dizilerini Türkiyeye geldimi zorunlu olarak izlerim bazen...
Onlarida nefret ederek..
Güzel diziler var bu kesin..
Ama bir dizi herseferinde 3 saat sürermi???? :pr:
Ve özeti 1 saat.. :silent:
Ben salagimya herseferinde bana 1 saat özet gösteriyorlar.. :pr:

En son seyrettigim dizi Prison Break
Onuda CD lerden...

Ama yinede anami zewkle dinlerim...
Bugün Sali su dizi..
Bugün carsamba su dizi..
Bugün Persembe vs vs..
Anne bugün dizi yokmu???
Bugün Cumartesi dizi yok olm..
Ohhhh be..
Batsin dizileri anne dedigimde birde bozuluyor bana.. :pale:

Sons Of Anarchy- Üçüncü sezon 10. bölümü izledim, son üç bölüm kaldı. Anarşiye değişik bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Gerçi ikinci sezon beklediğimden vasat geçti, ama üçüncü sezon biraz hareketli. Anarşi üzerine ne zaman yoğunlaşacaklar merak ediyorum.

Spartacus- Tarihin bildiği ilk anarşist. Birinci sezon çoktan bitti. İkinci sezonu beklerken başrol oyuncusunun kanser tedavisi nedeniyle diziyi braktığnı, ikinci sezonun; karakterlerin birinci sezondaki hallerine geliş hikayeleriyle geçeceğini öğrendim. Bakalım değişik olacak sanırım. Ama diziyi tv' den değil, internetten izleyin. Sansürsüz.

True Blood- Üçüncü sezon bitti. Dördüncüyü bekliyoruz. Saçmasapan bir dizi, vampir periyi ısırıyor, vampir on kaplan gücünde oluyor, perinin ısırılan terini vampir kendi kanını sürerek iyileştiriyor vs. vs. Dediğim gibi saçmasapan bi dizi. Tam anlamıyla çerez. Bu haliyle bile twilight serisinden çok daha iyi.

Walking Death- Yeni başladım, dramatik bir dizi. karakerler biraz derin oynuyorlar. Örnek: zombi olan kocasını arkadaşı gömecekken, karısı "o benim kocam bunu ben yapmalıyım" dyerek kazmayı kocasının kafaya indirdiği gibi, pekmezini akıtıyor. Dediğim gibi duygusal yönü çok baskın.

Spartacus- Tarihin bildiği ilk anarşist. Birinci sezon çoktan bitti. İkinci sezonu beklerken başrol oyuncusunun kanser tedavisi nedeniyle diziyi braktığnı, ikinci sezonun; karakterlerin birinci sezondaki hallerine geliş hikayeleriyle geçeceğini öğrendim. Bakalım değişik olacak sanırım. Ama diziyi tv' den değil, internetten izleyin. Sansürsüz.

Bildigim kadariyla 2. sezon biraz gec geleceginden seyirciyi kusturmemek yada kaybetmemek adina araya yasanan olaylarin oncesini anlatan ufak bir seri sikistiracaklar.Yani 2. sezon 1'in bittigi yerden devam edecek bu gelen sadece cerez diyebiliriz :)

Sons of Anarchy:Hells Angels klübünün hikayesini yakından takip edenler senaryodaki benzerlikleri farkedecektir.Fakat alt metinler için izleyin,içinde motor var diye değil.
The Shield:polisiye.Polisiye diziler şu aralar çok başarısız ve averaj aptal amerikalıya hitap ediyor.Ancak bu dizi hem macera hem de drama ve çok başarılı.Pişman olmazsınız.
The walking dead:Çok sağlam.
Family Guy:Zekice ve gerçekten sandalyeden düşürüyor.Biraz amerikan kültürü istiyor ama.
Nip/tuck:Biraz b..u çıktı ama hiç izlememiş olanlar çok şey kaçırır.
Californication:Kaliforniya var porş var çakma bukovski var daha ne.

Sadece bir uyarı
Özellikle Spartacus- Blood and sand'in gösterildiği bütün ülkelerde "18 yaş üstü için" ibaresi olduğunu belirteyim. (sadece hollanda da 16, Usa 17 üstü)

Birde bu dizinin 2. sezonunda kanseri tekrar nüksettiği için andy olmayacak. Mini seri ise sadece Okulun kuruluşunu anlatacak.

Yabancı: Prison Break,The vampire diaries,True Blood,Spartacus,Merlin,The O.C ve yakında supernatural e baslamayı dusunuorum.
Yerli:Ezel biraz sıksada kacırmam. Öğretmen Kemal i de manzarası güzel die rastlarsam izliyorum:cherry:

Yabancı:yakında supernatural e baslamayı dusunuorum.
Supernatural çok güzel bir dizi hala devam etmektedir 6. Sezon 10. Bölüm de ben diziyi 3 kere bitirdim altına imzamı atarım hiçbir zaman sıkılıp pişman olmazsınız Prison Break ile Supernatural in yeri ayrıdır bende.

Supernatural çok güzel bir dizi hala devam etmektedir 6. Sezon 10. Bölüm de ben diziyi 3 kere bitirdim altına imzamı atarım hiçbir zaman sıkılıp pişman olmazsınız Prison Break ile Supernatural in yeri ayrıdır bende.
arkadaşlarım övdu ondan başlıycam ve prison break number one dır bende zaten supernaturelide oraya sıkıstırıosan vardır bi hikmet hafta içi baslıorum :mrgreen:

behzat ç diyolağlarına hasta oluyorumm. çok komikk

yahşi cazibe oda çok komik..

aşk ve ceza asıl dizim bu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar