Hangi cruiser daha uygun olur.

Selam arkadaşlar ben ahmet. Şu an 2006 model regal raptorum var model fakat gene 2006 model 650 - 800 cc arası bir cruiser almayı düşünüyorum suzuki, honda, yamaha ve kawasaki arasında gidip geliyorum size göre bunların avantaj ve dezavantajları neler. Hemen hemen çok yakın fiyatları zaten.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ben ahmet. Şu an r2006 model regal raptorum var model fakat gene 2006 model 650 - 800 cc arası bir cruiser almayı düşünüyorum suzuki, honda, yamaha ve kawasaki arasında gidip geliyorum size göre bunların avantaj ve dezavantajları neler

zaten hepsi kendini kanıtlamış markalar:cat: çok büyük farklar da olmaz die düşünüyrum bana kalırsa honda derim :)

satılık ilanları arasında bi dragstar var, maşallah çok güzel makine, bi göz at istersen ;)

Kawasakiyi çıkart derim. Motosiklet çok iyi ama Türkiye de değil...

Honda shadow iyi motor. Bence aralarında en iyi olan bu .

Not: Benim HYo Sport cruıser sayılıyor bu yüzden kıyaslamıyorum . Yoksa gv 650 den iyisi yok :)))))

neden listende gv650 yok?klasik bir cruiser mı arıyorsun?eğer farketmez dersen gv650'yi hepsine tercih ederim.o saydığın japonların hepsi klasik ve kendini ispatlamış makineler.ama işin içine güç girince gv650 den güçlüsü kesinlikle yok.ama listedekinden birini seçmeme yardım edin diyorsan honda shadow ile suzuki intruder c800 bence güzel makineler..

bencede gv 650 süper bir makine bu yazdıklarının içindede bence yamaha

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendi tücrübemle Dragstar derim yillardir kullaniyorum bir defa bile huysuzlugunu görmedim kullanis konforluguda cabasi ... yinede sen bilirsin...

Bence de Dragstar ama ben daha iri bişi arıyorum diyosan Honda Shadow ondan da iri diyorsan Suzuki 800 yada Kawasaki vn 900 (Kayışlı olan)

ben dragstar650 ı tercih ederdim.kullanmadım ama servis yada parça bakımından diğer markalara göre avantajlı bence.honda da güzel ama servis fiyatları çok tuzlu.

Saydıkların içinde kendini yenileyip geliştiren Honda shadow'u tavsiye ederim. Sağlam,üretimi devam ediyor,%60 oranda yedek parça bulundurmasıyla Türkiyede lider. İkinci eli herzaman değerli.
Arkası zayıf ve ithalatçısı belirlenmemiş,dünyada üretimi bitmiş motosikletlere para bağlamanın gereği yok derim. :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kişisel düşüncem dragstar :cat:

bence burada önemli faktör Ne kadar İri olacağı motorun bunu bulursan seçmini de ona göre yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar