- Konu Yazar
fiyatları çok pahalıdır ve shadow derken Shadow SRX 90 imi kastettin?en güzeli honda shadow.bence onu al honda honda yada dragstar
fiyatları çok pahalıdır ve shadow derken Shadow SRX 90 imi kastettin?en güzeli honda shadow.bence onu al honda honda yada dragstar
Merhaba forumda bu konuda baya bir arama yapım fakat tam olarak aradığım şeyi bulamadım. Ben önceden kanuni 250 tiger kullanıcıydım ve memnun deildim şimdi sattım ve bir karar verip güzel bir chopper alacağım. Aklımda Jinlun JL 150-5 Keeaway Superlight 150 Çelik Crown 150 ve regal raptor modelleri var max bütçe 3000 ytl bunun üzerine çıkan motorları alamam. En azından motorların bildiğiniz teknik özelliklerini yazarsanız sevinirim. Veya başka önerebileceğiniz motor varsa önerilerinizi bekliyorum. İyi akşamlar, kazasız sürüşler.![]()
doğru söylüyorsun bir topic açtın başına gelenlere baksıfırı 330o ytl olan ikinci elini 2000-2500 ytl ye bulabileceğin, arkasında suzuki servis ağı bulunan Masai Grand Eagle 250 yi tavsiye ederim. Motosiklet modelleri bölümünde başlığı var ordan inceleyebilirisin. Bildiğim kadarıyla tiger tek silindirdi. Bu makina 235 cc çift silindir. Uzun yolda sorun çıkarmıyor. Ben bir yıl boyunca yaklaşık 10000 km kullandım. Tavsiye ederim.