Hangi Chopperi almalıyım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba forumda bu konuda baya bir arama yapım fakat tam olarak aradığım şeyi bulamadım. Ben önceden kanuni 250 tiger kullanıcıydım ve memnun deildim şimdi sattım ve bir karar verip güzel bir chopper alacağım. Aklımda Jinlun JL 150-5 Keeaway Superlight 150 Çelik Crown 150 ve regal raptor modelleri var max bütçe 3000 ytl bunun üzerine çıkan motorları alamam. En azından motorların bildiğiniz teknik özelliklerini yazarsanız sevinirim. Veya başka önerebileceğiniz motor varsa önerilerinizi bekliyorum. İyi akşamlar, kazasız sürüşler.:)

sıfırı 330o ytl olan ikinci elini 2000-2500 ytl ye bulabileceğin, arkasında suzuki servis ağı bulunan Masai Grand Eagle 250 yi tavsiye ederim. Motosiklet modelleri bölümünde başlığı var ordan inceleyebilirisin. Bildiğim kadarıyla tiger tek silindirdi. Bu makina 235 cc çift silindir. Uzun yolda sorun çıkarmıyor. Ben bir yıl boyunca yaklaşık 10000 km kullandım. Tavsiye ederim.

yok shadow 750 liklerden ama pahalı onlar evet..keeway kullandım fena deıldı ama daha tecrubelıler fıkır verırler kavga etmeden bıraz arastır sıteden

Açıkçası 3.000 Ytl bütçe ile alabileceğin cruiser tip motorların hiçbiri senin kanuniden daha tatmin edici olmaz.Ama illa ki alacağım dersen o fiyatlardaki Raptorlara bir bak derim.Benimki de satılık ama fiyatı senin bütçenden biraz fazla...Şekli boş verebilirim sorunsuz olsun dersen YBR düşünebilirsin.

zealsun senin istediğin gibi bence yanılmıyorsam tamhatırlamıyorumama crank balansor sistemi mevcut titreşimi minumum seviyeye indiriyor yağ+hava soğutmasıda bir avantaj piyasada alacağın 150'llik model sınırlı zaten bende 150 lik cruiser kullanıyorum jl150-crown150 kinroad150 vb. aslında aralarında hiçde fark yok önemli olan yedek parça sıkıntısı çekmemen zealsunu biraz daha bu saydığım modellerin üstünde tutuyorum..

ayrıca alacağın 150 lik çinlide bence 2000-3000 lerde 2.eli tercih et kasalarının ağır olması ve cc nin düşük olması sebebiyle motosikletlerde güç yani devir yüksek kullanılıyor buda ilk etapda olur olmaz vidaların vb. malzemelerin vibrasyondan düşmesine neden oluyor 3000'de alacağın bir motosikletde videların yenilenmiş kronik arızaların çozümünün bulunmuş olma olasılığı yüksek

ayrıca bu fiyata başka bir yerde bulabilmen imkansız 150cc bu fiyata daha iyisi fürekden (mete_han nickli zat) göbek dansı

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4096993

yerinde olsam dishy ninde yazdığı gibi venox ya da gv250 almaya çalışırdım
3.000 ytl son limit ise regalraptor 2. el olabilir.

sıfırı 330o ytl olan ikinci elini 2000-2500 ytl ye bulabileceğin, arkasında suzuki servis ağı bulunan Masai Grand Eagle 250 yi tavsiye ederim. Motosiklet modelleri bölümünde başlığı var ordan inceleyebilirisin. Bildiğim kadarıyla tiger tek silindirdi. Bu makina 235 cc çift silindir. Uzun yolda sorun çıkarmıyor. Ben bir yıl boyunca yaklaşık 10000 km kullandım. Tavsiye ederim.
doğru söylüyorsun bir topic açtın başına gelenlere bak:)arkadaşım ben gv250 fanatiğiyim fakat bütcenide belirtmişsin..sana gelen mesajlar içinde senin için en mantıklısı ttopchu arkadaşımın yazdığıdır...tecrübesinede güvenirsen senin için biçilmiş kaftan olur..şimdiden hayırlı olsun.hoşca kal

Kanuni Caracal 200 cc araştır derim fiyatı 3500 ytl ikinci elide 2500'i geçmez heralde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
regal raptor abi sıvı sogutmalı çok guzel duruyor

Dostum bahsettiğin motorlar dökülen motorlardır ve hepsinde titreşim sorunu vardır. Zealsun 150-19 modelini tavsiye ederim. Bütçenle alacağın en performanslı chooper motor. İyi günler

bence sen kendini biraz zorla ve bir V motor(çift silindir ) almaya uğraş keeway in süpershadow u var mesela.Diğer zealsun,keeway sl150 ve 250 MCT başını ağrıtabilir.(bence)

ben 3000ytl'ye 2. el keeway supershadow'u alırdım. en önemlisi V motor oluşu ve virago 250 ile çok benzer olması. ayrıca görüntü itibariylede bence en tatmin edici çinlilerden birisi.(biliyorum regal raptor çok daha kaslı duruyor, ama radyatör ve sıralı silindir görüntüsü bana kalırsa cruiserı bozuyor)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar