HANGI Chopper / Cruiser ALMALIYIM

salcano benimde çok hoşuma gitti ama motorla ilgili çok fazla bilgi bulamadım.
ayrıca verdiğin adreste fiyat yüksek gibi geldi bana, sıfırı 3.250 zaten.

Bizim burada virago 250 3000TL ye gitti hala içim yanıyor. Çevrendeki insanlara bir sor derim satılık var mı diye. :)

dostum ben de senin gibi araştırıyorum ve caracal sahibi olmak istiyorum.

ancak sana şunu söyleyim, bence her motor tipinin bir tarzı ve de kültürü vardır. motora ne için binmek istiyorsun?

yukardaki bir arkadaşımız ybr ve cbflerden bahsetmiş sonra da onları kullan sat demiş. evet çok mantıklı ama bence ideali olan birisi bu öneriyi gözardı eder.

çünkü;

sen motora mı binmek istiyorsun yoksa chopper'a mı?

sen sürüp keyfini çıkarmak mı istiyorsun yoksa kullanıcı mı olmak istiyorsun?

elbette ybr ve cbf lerin de seveni azımsanmayacak ölçüde çok ama chopper seven birisinin onları sevceğini ya da tam tersinin olabileceğini pek zannetmiyorum.

motor hayatında araç mı olucak amaç mı. buna karar ver.

şahsen ben bu yaşlarımda ucuz da olsa bir chopper'a binip gönlümce gezmek, metal festivallerini dolaşmak, çizmelerim ve derilerimle ankara sokaklarında turlamak istiyorum. bu kültür ve tarz bana yatkın geliyor. bana bu yatkın gelirken sırf motora binmiş olabilmek için herhangi bir başka kullanışlı model almam. istediği kadar sağlam, çok tutulan, elden çıkarması kolay olsun.

2006'den beri aktif olarak başlıkları takipteyim kanuni caracal diğerleri arasında en kullanışlı gibi duruyor. boş zamanında bütün chopper başlıklarını okumanı tavsiye ederim zira ben o şekilde bu karara vardım.

Son düzenleme:
dostum ben de senin gibi araştırıyorum ve caracal sahibi olmak istiyorum.

ancak sana şunu söyleyim, bence her motor tipinin bir tarzı ve de kültürü vardır. motora ne için binmek istiyorsun?

yukardaki bir arkadaşımız ybr ve cbflerden bahsetmiş sonra da onları kullan sat demiş. evet çok mantıklı ama bence ideali olan birisi bu öneriyi gözardı eder.

çünkü;

sen motora mı binmek istiyorsun yoksa chopper'a mı?

sen sürüp keyfini çıkarmak mı istiyorsun yoksa kullanıcı mı olmak istiyorsun?

elbette ybr ve cbf lerin de seveni azımsanmayacak ölçüde çok ama chopper seven birisinin onları sevceğini ya da tam tersinin olabileceğini pek zannetmiyorum.

motor hayatında araç mı olucak amaç mı. buna karar ver.

şahsen ben bu yaşlarımda ucuz da olsa bir chopper'a binip gönlümce gezmek, metal festivallerini dolaşmak, çizmelerim ve derilerimle ankara sokaklarında turlamak istiyorum. bu kültür ve tarz bana yatkın geliyor. bana bu yatkın gelirken sırf motora binmiş olabilmek için herhangi bir başka kullanışlı model almam. istediği kadar sağlam, çok tutulan, elden çıkarması kolay olsun.

2006'den beri aktif olarak başlıkları takipteyim kanuni caracal diğerleri arasında en kullanışlı gibi duruyor. boş zamanında bütün chopper başlıklarını okumanı tavsiye ederim zira ben o şekilde bu karara vardım.

tabikii chopper binmek istiyorum..dedigin gibi tarz...yorumun icin tesekkur ederim lakin sanirsam biraz daha para biriktirip regal raptor 250cc alicam..kanuni de guzel marka fakat arastirmalarim sonucunda yedek parcasinin pahali oldugunu ve elektrik tesisatinda sorunlar oldugunu ogrendim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar