Eğer yardımcı olabildim ise ne mutlu bana. Amacım kimsenin bu ekonomik zorluklarda hobby sini en az zarar ve en fazla mantık ile geçirmesidir. 
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------
Eğer yardımcı olabildim ise ne mutlu bana. Amacım kimsenin bu ekonomik zorluklarda sıkıntı yaşamaması ve hobby sini en az zarar; en iyi mantıklı çözüm ile geçirmesidir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------
hiç hesapta yokken bana da yardımcı olmuş oldunuz kendi adıma teşekkür ederim.uzun zamandır bende motorumu değiştirmek istiyordum fakat bir türlü ne alacağıma karar verememiştim.bir bakıyorsunuz enduro istiyorum,bir gün sonra büyük bir scooter alıp devam edeyim diyordum.fakat bugün itibariyle karar verdim yorumunuzu okuduktan sonra hatta sahibinden de bakmaya başladım bile.gv 250 almak istiyorum kesinlikle.yaz bitmeden alırsam birazda tadını çıkarmış olurum en azından.bilgiler için teşekkürler.birazda motorla ilgili siteden araştırma yapsam iyi olacak olumlu veya olumsuz yönleriyle ilgili
Eğer yardımcı olabildim ise ne mutlu bana. Amacım kimsenin bu ekonomik zorluklarda sıkıntı yaşamaması ve hobby sini en az zarar; en iyi mantıklı çözüm ile geçirmesidir.