petrol ofisi özellikle şehir merkezlerinden uzaklaşınca o kadar kötüleşiyor ki (Kalkan, Kaş'ta yaşıyorum). Kaş petrol ofisini genel müdürlüğe şikayet eden arkadaşım "1 litre benzin alıp analiz için bize gönderin lütfen" cevabı aldı:farao:
bp=british petrol, shell=amerika, total=fransa, akpet, moil ıvır zıvır güvenilmez.
Opet= Öztürk Petrol, Öztürk soyadlı Gaziantepli emekli bir öğretmenin kurduğu şirket. Bu duygusal tarafı tabiKaliteye gelince bp, shell'den hicbir eksigi yok. Cok sıkı denetimciler, çok titizler. Bir sorun yaşarsanız genel müdürlüğü arayıp görün işlerini ne kadar iyi yaptıklarını.
Bp genel olarak fena sayılmaz ama yolun düşerse bir de git kavacık daki ACARLAR'ın şubesinden al... Sence birkaç yaşındaki bir BMW GS'in iki kez filtre tıkayıp bir kez de benzin pompasını patlatması normal mi?
Sadece o istasyondan alır arkadaş, ben benzininin işe yaramaz olduğunu söyledim ama hala ısrar ediyor. ( Onun dışında en yakın istasyon 10 km
Ama Shell derseniz anlarım, en iyi kontrol mekanizması Shell de. Düzenli olarak kontrol ediyorlar ve ilkinde ihtar ikinci kalite kontrol sorununda fesh ediyorlar anlaşmalarını.
Bir de Opet var tabi. Pek konuşmaya gerek yok o konuda, gayet iyi. Bir de yağları çok ucuz. Çinliler için ideal.
Akpet'e güvenilir mi bilmiyorum, sadece Anadoluhisarı şubesinden alıyorum ve şimdiye kadar hiçbir problem gözüme çarpmadı ve bildiğim kadarıyla çok büyük bir Rus Akaryakıt firmasıyla ortak. Yağları da çok iyi.
Son düzenleme: