Hande'nin ailesinden teşekkür

BMD

Kötü bir hafta yaşadık. Kemali ve ablamı kaybettik. Kemalim çok sevdiği motorunun üzerinde, ablamda çok sevdiği Kemalinin yanında geçirdiler bu kötü kazayı.

Kan bağışı için bizi arayan, hastanede yanımızda olan, maddi manevi her türlü destek için çabalayan, durumunu sormak için arayan herkeze, MT ve Fazerturkiye sitelerine ve birmilyon kan bağışçısı grubuna çok teşekkür ediyorum bizim kadar herşeyle ilgilenip yardıma koştular. Cenazeye gelen kişilere yüz yüze teşekkür etme şansı zaten bulduk.

Ben de motor kullanıcısıyım. Ailemin motor kullananlara karşı tepkili değil, sadece motor görmek onları şuan için kötü etkiliyor o kadar. Sizin de anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim. Hepinizin aramızda bulunmasını çok isterdik. Çünkü Kemal ve Hande ye ortak tören gibi oldu cenaze bizim için. Yakalarımızda 2 sininde resmi vardı. Yan yana; şuan gittikleri yerde oldukları gibi. İkisininde mekanları cennet olsun bu dünyada değil ama gittikleri yerde kavuştular. İkisinide çok seviyorum ve asla unutmayacağım. Mekanları cennet olsun...

Umudumuz bu olayın bize acı ve üzüntü verdiği kadar kazaya sebep olan ve olma ihtimali olan kişilerede ders vermesidir...

Merve Diker Duysak

http://img7.imageshack.us/gal.php?g=n52348932913563229140.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekrar başnız sağolsun, Allah sabırlar versin. :pale:

İkisinin de mekanı cennet olsun, Allah kalanlara sabır versin..
Hepimizin başı sağolsun.

Mekanları Cennet Olsun.. Ailesi Ve Sevenlerinin Bir Kez Daha Başı SAğolsun..

Sitemizde onların fotoğraflarını gördükçe hepimizin içi yandı kendi yakınımızı kaybetmiş kadar üzüldük.
Allah yakınlarına dostlarına sevdiklerine sabırlar versin.

tekrardan Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır diliyorum Rabbimden.çok zor birşey gerçekten.Başınız sağolsun

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu kaza beni hiç biri kadar etkilemedi fotolara bakamıyorum ya :(

(arkadaşlar dikkat edin ekonomik kriz bahanesiyle kötü trafik bahane oldu motorlara hiç tahammül kalmadı toplum piskolojisi iyice bitik)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar