Halka arzda yok

Turuncuya sövüyoruz ama aslında orta doğulu ekürisi de doları baskılıyorken bol bol dolar biriktirip turucunun memleketindeki şirketlere aktarmak lazım. Korkum şu, bunlar iki taraflı bu oyunu oynadıkça balon öyle boyutlara ulaşacak ki senin benim yememe izin vermeyecekler.

F54

Borsada işlem gören yerli araba firması hangisi ?
Birde yıllık yüzde %10 çok çok düşük bir getiri , likit fonlar bile yıllık %50-55 veriyor üstelik stopajda %15
aga öyle bir firma yok ama ceyranlı araba yapacağız dediler millet atladı hisseye:D

aga öyle bir firma yok ama ceyranlı araba yapacağız dediler millet atladı hisseye:D
Hangi hisse o işte ya F54 biz yazıyoruz görüyorsun arkadaşlarda nasiplensin diye , bak Trabzon bugün %10 verdi 🫡

Ben geçmiş yıllarda Isbankası Elektrikli Araçlar fonu almıştım , 2-3 sene boyunca yıllık %150 gibi kazanç sağladı , ilgi azalınca sattım ama TR de elektrikli araç hissesi yok borsada işlem gören , merak ettim..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eco Green Enerji 24 Ekime kadar talep topluyor ne var ne yok gömelim mi 😅

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Hangi hisse o işte ya F54 biz yazıyoruz görüyorsun arkadaşlarda nasiplensin diye , bak Trabzon bugün %10 verdi 🫡

Ben geçmiş yıllarda Isbankası Elektrikli Araçlar fonu almıştım , 2-3 sene boyunca yıllık %150 gibi kazanç sağladı , ilgi azalınca sattım ama TR de elektrikli araç hissesi yok borsada işlem gören , merak ettim..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eco Green Enerji 24 Ekime kadar talep topluyor ne var ne yok gömelim mi 😅
88 lot yeterli ya fazlasını sana geri iade edecek.
Garantiden olmuyor bu arada normalde olması lazım

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hem beni hem kendini yaktın beni Burak r25 😂

Ecogreen bir haftada %40 yükseldi 😬
Boş ver demeyeydin al diyeydin , açaydın kollarını gitme diyeydin sanada bi R25 hediye alırdım 😊
Abiii "Alınmaz , halka arz değil şirkete yardım kampanyası yazanların ağzına kürekle vurasım var" diyenler için boş yapıyorlar demiştim.
Ben aldım aile fertlerinden de girecektim hata verdi.
Boşver sen onları dinleme al demek istemiştim aslında 🥲

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar