Haliç Köprüsü Lütfen Dikkat!!!

Haliç Köprüsü Lütfen Dikkat!!! TEHLİKE

geçen gün fark ettim sizlerle paylaşmak bugüne nasipmiş
haliç köprüsünün giderken en sağ şeridi,(yani halıcıoğlundan çıkarken en sağ şerit) gelirkende (edirne kapıdan çıktıktan sonraki köprü ) en sol köprü ÇATLAMIŞ:pr: :pr: evet yalnış duymadınız ÇATLAMIŞ!! lütfen sağ ve sol şeritlerden gitmeyin!!! ALLAH korusun yol çökebilir:farao: :farao: araba ile giderken fark edilmiyo fakat motorla giderken fark ediliyo! motor yan yatıyo çatlağın içine düşünce!! mümkün oldukça orta şeritten gidin:cat: :cat: köprünün alt kısmına bakarsanız sadece orta refuşlarında direklerin olduğunu görürsünüz! sağ ve sol şeritlerin ALTI BOŞ!! DİREK YOK saygılar:rendeer: :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dikkat ederim saol. Önümüzdeki ay istanbula gidicem iş için. Aklım da kalsın dimi...:cat: :cat:

Paylaşım için çok teşekkürler. Anlamadıım bir şey var heryeri kazıyorlar asfalt çalışması var nedne böyle önemli yerleri tamir etmiyorlar :pr:

Köprüü !
Çatlamış !!
Citti Olamazsın !!!
HEHEHEHEHEHEE
Çok Komik.Ülkemizde Olması Normal Durumlardan Birisi.
İnşallah Tamir Edilene Kadar Çökmez.
Dikkatli Olmalıyız !
Paylaşım İçin TŞK ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haftada 6 kez gecıyorum ordan saol!

Arkadaşlar biliyorsunuz ülkemizde önce bir kaza olucak Allah korusun birkaç can yanacak tamir ve tadilat ondan sonra gelir.
Acelemiz yok diyor baştakiler böyle bir müddet daha idare etsin .Allah Cümlemizi korusun yarabbim .

moderatör dan rica ediyorum faydalı bilgiler kısmına taşırmısınız? yalnışlık olmuş özür dilerim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yooo burdada iyi... Maksat sohbet.......
Ayrıca kopardın beni yasincimmm.......
matadör ler kimler burda el kaldırsın.....:queen: :queen: :queen: :queen:
İspanyadan transfermi varda haberimiz yokkkk:queen: :queen:

Canımcım moderatör olucak aslı...Seni uyarmak haddime diiil sakın yanlış anlama.....Eğlendirdin beni sağol.......:queen: :queen: :rendeer: :rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Acaba sonradan genişletilen bölümde mi çatlak? Bilgi için sağol ama tepki de vermeliyiz diye düşünüyorum. Belediyeye mi yoksa Karayollarına mı yazalım, bilen birisi araştırsın topluca gönderelim epostalarımızı.

Yooo burdada iyi... Maksat sohbet.......
Ayrıca kopardın beni yasincimmm.......
matadör ler kimler burda el kaldırsın.....:queen: :queen: :queen: :queen:
İspanyadan transfermi varda haberimiz yokkkk:queen: :queen:

Canımcım moderatör olucak aslı...Seni uyarmak haddime diiil sakın yanlış anlama.....Eğlendirdin beni sağol.......:queen: :queen: :rendeer: :rendeer:

tamam düzelttim :queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Aslında yönetici, sorumlu diye hitap etsek hiç karıştırmayacağız. :wiinkk:

Acaba sonradan genişletilen bölümde mi çatlak? Bilgi için sağol ama tepki de vermeliyiz diye düşünüyorum. Belediyeye mi yoksa Karayollarına mı yazalım, bilen birisi araştırsın topluca gönderelim epostalarımızı.

evet sonradan genişletilen bölümler çatlak her 2 yön için geçerli,köğrüden geçmeyeli baya oldu belki asvaltla kapatmışlardır!! en son depremde bilim adamları açıklama yapdılar büyük depremin ayak sesleri die malesef hazır diiliz hem haliç olsun,boğaz içi olsun,fsm olsun,konutlar olsun büyük depremde ayakta olacağını hiç ama hiç sanmıyorum çünkü hatırlarsanız geçen sene kışın fırtanadan halatların biri koptu:pr: fırtınada kopan halat depremde ne olur düşünün:salut: :salut: :silent:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Köprüyü şimdilerde kullanan, çatlağı gören arkadaş varsa ve belirtirse aşağıdaki adresten ilgili birime yazabiliriz.

17. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Zincirlikuyu/İSTANBUL
212 - 274 68 00 ( 20 hat ) [email protected]

http://www.kgm.gov.tr/

ads305zpu2.jpg

slm herkeze öncelikle bu konu hakkında verdigin bilgi için tesekkürler ama bu ülkeden yakınmak istiyorum gecen E5 ten otogar yoluna saptım yerler ıslaktı motoru zor ayakta tutmaya calisiyorum ama sağolsun belediye asfalt üstüne asfalt dösediği için aralarda kalan kısımlar nerdeyse dengemi bozuyodu bu sırada tanik oldugum bir olayi anlatim yol köstebek yuvasi gibi olmus ama bu sirada belediye iscileri bir üst gecidin altını boyamakla mesguldü o zaman cok kızmıstım ama denildigi gibi bu ülkede bir olay olacak ondan sonra düzeltmeye alacaklar... yanlıs ama gel gelim burası türkiye

Köprü çatlak dediğin asfalt çatlak değil değil mi? Bildiğin Haliç köprüsü çatlak yani? :silent:

Köprü çatlak dediğin asfalt çatlak değil değil mi? Bildiğin Haliç köprüsü çatlak yani? :silent:

evet köprü çatlak eğer asvalt yapmamışlarsa en sağ köprüden (ek yapılan köprüden) en sağdan git emniyet şeridine yakın, çatlağın içine girince motor yalpa yapıyor zor denge sağlanıyor:pale: motorla gidince anlaşılıyor!!!! arabayla anlaşılmıyor çünkü çatlaklar küçük ama köprü boyunca uzuyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar