vermek şart olmasada kendi adıma cevap vereyim.
bir örnek mesela...nunu nevizade başlıı açtı.ben o başlıkta konuştuğumu hiç hatırlamıyorum.sanırım mesaj atmadım hiç.çünkü buluşma belli olana kadar yazılanlar şu sıralar beni çok yoruyor (benden kaynaklanan sebeplerle) bu yüzden iş iyice netleşene kadar hiç bişey yazmıyorum soora gideceksem geliyorum diyip katılıyorum...
şimdi durum böyleyken nunu hiç bişey yazmadın diye bana trip atmadı yada kendi kendini üzmedi ayrıca 2 saat oturup kalktım neden erken gidiyon da demedi...
hele hele yasin düzenleseydi bu buluşmayı mesaj atardın ilgilenirdin şimdi ilgilenmiyon hiç demedi...soora riva gezisinde geziye 2 gün kala fiyatlar pahalı yada orası uzak yağmur yağacak yakınamı gitsek dedik yasinde bişey demedi olay bu gelin yada gelmeyin dedi...
çoook uzattım ama şunu söyliyim özet olarak...bu sitede seviliyorsun bunu sende biliyorsun tekrar tekrar duymaya ihtiyaç duyma boşver.
ama insanlar metehanda bişeyleri yanlış buluyorsa oda alıngan bir döneminde olman ve bazen laflarını fazla seçmemendir...
biz böyle kabullendik ve devam ediyor muhabbetimiz ama sende biraz öz eleştriyle kendine deki ; yaw adamlara bazen iyi şeylerin yanında herkesin keldıramayacağı şeylerde söylüyorum ama onlar hala yanımda demekki seviyolar beni...
ha bide örnek; buluşmalarda kızlarla ilgilendiğin için görüşemiyoruz yazmıştın bir foruma...bunu okuyan insanlar sence ne düşünür? önemsemedim şaka olduğunu benim gibi başka insanlarda anlar dedim geçtim.
hep metedir ne yapsa yeridir diyoruz buda sevgimizden kaynaklanıyor...
haa bşey daha bir başlık açıp insanları buluşturmak istediğinde birilerinden tepki almak iyi bişey yaptığını duymak istiyosun bu bi gerçek herkes ister bunu yoksa hayal kırıklığı olur...ama senin mesajında böyle bişeyde yok.bak daha tarihi yeri belli olmayan bi buluşma fikri için 5 sayfa yazı yazılmış
yani sıkma canını herşey yolunda sadece rahat ol ve insanlar bişey yapıyorsa çoğunlukla bir sebebi vardır diye düşün.neredeyse hep vardır çünkü...dışardan görünen dışında bir sebep...