Halı saha macımıza buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi beyler çalışmaya devam maç büyük ve heyecanlı olacak.:mrgreen:yaşlıları fazla yormayalım

Ya yeneceğiz diyoruz ama yarın madara olan biz olmayalım sakın:cyclopsan
İlk onbeş dakikadan sonra tecrübe gider ihtiyarlık gelirse yorgunluktan dilimiz sarkarsa ne olacak .Biz harbiden künefe yemeden çıkmayalım maça.:cat:

Ya yeneceğiz diyoruz ama yarın madara olan biz olmayalım sakın:cyclopsan
İlk onbeş dakikadan sonra tecrübe gider ihtiyarlık gelirse yorgunluktan dilimiz sarkarsa ne olacak .Biz harbiden künefe yemeden çıkmayalım maça.:cat:

bır kavanoz bal aldım korkut dun anteraman yaptım 10 mt. koştum 5 mt.yurudum gerı kalan 85 m yı mtosıkletle bıtırdım yani 100 m başarıyla tamamladım ben hazırım:wiinkk:

alo hasan kardeşim bugün motorlarlamı iniyoruz.

ben büyük bir ihtimal araba ile gelirim:p tabi tam techizat for football

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

taekwondo kıyafetleri ilemi gelsem:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

dün biraz motor yaptım ikitelli civarında:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------

cnc tezgahlı imalatçı müşterim var ona motorsiklet üzerinde koruma topuzunu gösterip ölçüsünü aldırarak yan koruma topuzu yaptırıyorum siyak sert pvc malzemeden yapıyor ben mat gri ye boyayacağım çivataları da dışerıdan alaçağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 PM ----------

gürkan abi kuarabiye kaldımııııııııııı:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar