Halı saha macımıza buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok güldüm valla :mrgreen:...bide şu gazcıları yani bizim takımı delici team diye değiştirsek nasıl olur :cherry:

омерчик;1824787' Alıntı:
çok güldüm valla :mrgreen:...bide şu gazcıları yani bizim takımı delici team diye değiştirsek nasıl olur :cherry:

onu zaten bilmiyen mi var ömerim....:cat:

tabi canımm kaçaklar hep biyerleri ni öne atarlar....

yemiyo diyemiyosunuz yok şuram yok buram dimi çuko...
:queen::queen::queen::queen:

uzun zamandır oynamadım.. biraz form yakaladıktan sonra bana halı sahada 3 golden fazla atana anahtarı veririm.. bu kadarda iddialıyım..

uzun zamandır oynamadım.. biraz form yakaladıktan sonra bana halı sahada 3 golden fazla atana anahtarı veririm.. bu kadarda iddialıyım..

len sanki biz her zaman oynuyoz....2 senedir aksaraya tarafına gelmesek top bile görmicez...:queen::queen::queen::queen:

len sanki biz her zaman oynuyoz....2 senedir aksaraya tarafına gelmesek top bile görmicez...:queen::queen::queen::queen:

aynen valla ben çok top görüyorumda bana hareketli top lazım pazar vuracaz inş :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

dua edin bıraktım futbolu.. sağ el bileğim ve sağ ayağımdaki problemler olmasaydı direk çıtırların takımda yer alırdım.. o zaman sizi çatırdatırdık.. ama şans işte.. şanslısınız gidin piyango alın siz..

pazar günü timsah yürüyüşü yapıcaz seyretmeni isteriz yani:queen:

en son 3,5 sene önce oynadım.. maçtan önce ısınırken iki parmağımı incittim, o halde oynadım 1 gol yedim o da penaltıdan.. (e tabi ortada iddia vardı.. :mrgreen:)

омерчик;1824807' Alıntı:
kadircim sen şu çıtırların kadroya bi geç 33 golden aşağı yemezsin :p

diyosun..

aynen valla ben çok top görüyorumda bana hareketli top lazım pazar vuracaz inş :queen:

gördüklerin sabit mi duruyor genelde? :mrgreen:

en son 3,5 sene önce oynadım.. maçtan önce ısınırken iki parmağımı incittim, o halde oynadım 1 gol yedim o da penaltıdan.. (e tabi ortada iddia vardı.. :mrgreen:)

diyosun..

gördüklerin sabit mi duruyor genelde? :mrgreen:

uzaktan vurmayı yani... firikik atmayı sevmiyorum :queen:
topun içine girmem lazım

ki patlatınca direkler sallansın:queen:

toplar genelde yuvarlak olurda sonradan kare oluyorlar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

aman abı dıkkat et dırekler kafana yıkılmasın sağdakı soldakı dırekler neysede ortadakı dırek mazallah

mevzu sakat nereye çekersen oraya gider:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
toplar genelde yuvarlak olurda sonradan kare oluyorlar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

mevzu sakat nereye çekersen oraya gider:queen:

Usta aman dikkat et fazla asılma topa direği falan kırmayasın:mrgreen:

ben o gün çalışmıyorum ama yinede gelemeyeceğim bileğim şişti salı günü çalışırken ewde dinleniyorum sadece....

size iyi eğlenceler

Bence biri bu maçı kesintisiz bir şekilde kayıt altına alıp ölümsüzleştirsin :)

sahada yedek toplarda bulunsun patlayan top olabilir...:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gizli seyirci olayı varmı:p varsa geliym:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar