Halı saha macımıza buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bitarafınızı kırmayında maçmı yapçanız topmu oynıcanız,naparsanız yapın:queen::queen::queen:
:rendeer::rendeer::bounce::bounce:

elimde oğlum ve ben nickli arkadaşa ait hiç bir yerde göremeyeceğiniz bir fotoğraf var ilgilenenlere duyrulur :D

ne o fotoğrafı açık arttırmaya çıkarmış gibi söyledin :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 PM ----------

bitarafınızı kırmayında maçmı yapçanız topmu oynıcanız,naparsanız yapın:queen::queen::queen:
:rendeer::rendeer::bounce::bounce:

abi full koruma :p

patron nerdesin yahu.pazar mutlaka gel :queen:

abi geleceğim, sen uzak doğu sporlarının üstadısın, sen de elcik, tekme atmayan küçük minderlerden varsa bizde saha kenarında biraz antrenman yapsak? maçı boşverdim valla, şınav, mekik, barfix çekeriz, koşarız, içimizde trafik canavarını uyandıralım :) ne dersin? ben çok özledim tekme ve yumruk atmayı :queen:

saat geç yav..
yoksa direk gelirdim..ne de olsa kalecilik yapmış adamım..heh..

bakalım pazar gunu bı arkadasın dugunu var eger erken cıkabılırsem mutlaka ordayım özellıkle oglumveben ıle aparatı ızlemeye gelıcem bakalım ıhtıyarlar kac dakka oynıyabılecek :queen::queen:

elimde oğlum ve ben nickli arkadaşa ait hiç bir yerde göremeyeceğiniz bir fotoğraf var ilgilenenlere duyrulur :D

mehmet kardeşim bizim verilmicek hesabımız yok sen resmi koy ondan sonrasını sen düşün istersen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 AM ----------

bakalım pazar gunu bı arkadasın dugunu var eger erken cıkabılırsem mutlaka ordayım özellıkle oglumveben ıle aparatı ızlemeye gelıcem bakalım ıhtıyarlar kac dakka oynıyabılecek :queen::queen:

ihtiyar senin babandır :queen::queen:

kankan zaten demiş diceğini:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 AM ----------

bu konu kitlenir birileri uzaklastirilir gibi geldi bana:mrgreen:

tejrube başka bişe tabi:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 AM ----------

bi photoshop harkikası hiç bu kadar feminen görmediniz :D

senin küçükken topun inşaata kaçtımı mehmet:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 AM ----------

bu konu kitlenir birileri uzaklastirilir gibi geldi bana:mrgreen:

demiştik tejrube başka bişe elde var bir cerrahi :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar