halen bulamadığım bir sorun var ??

halen bulamadığım bir sorun var.sinirlerim bozuldu.yardım lütfen ??

:pr: arkadaşlar bu konuyla ilgili 2 - 3 konu daha açmıştım. :silent:

benim jinlunda ciddi bir performans kaybı var...herşeyine baktırdım.sekmanlarına yağ keçelerine filan ve bir sorun çıkmadı.sübap ayarları kaç kez yapıldı.filitreler ve buji defalarca değişti.motosiklet devir yemiyor ve belli bir devirden sonra gaz kesmeye başlıyor.egzosdan da yüksek devirlerde siyah duman atıyor ve egzos patırdama yapıyor.bu benim tahminlerime göre ateşlemenin yetersiz olduğuna işarettir.zaten motosikletin bir elektrik aksamına bakılmadı.ben de karar verdim elektrik aksamını ateşleme bobininden,ateşleme beynine,buji kablosundan aküye kadar yenilemeye karar verdim.motosikletim jinlun 150 marauder.bu bana ne kadara mal olur yardımcı olursanız çok sevinirim.bir de ben DÜZCE/Akçakoca da oturuyorum.düzce de bana tavisye edebileceğiniz ii bir usta veya servis var mı...motosikletin motorunda hiçbir mekanikçi bir sorun bulamadı ama bir sorun var...cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

y1pvkbHoi5BXSsKCtRQu2lO_me1msXiE_totJnayAJL0Po0tughVl3hszWW2BeMMU4Z

y1pFx4cYvgMEP45-_roo3IhWN5JvhzS0-IpCta4zQCViJbjeFFe5OnjNFm5S-DrCIYH

Son düzenleme:
karbüratör sorunu gibi görünüyo. önce hawa ayarına filan baktır, filtreyi temizle, yine olmuyosa sök tak yapabiliyosan yeni bi karbüratörle bi dene. ama onu söküp takmak saatler sürer, haberin ola. yüzde 73 karbüratör kaynaklı.

Burak'cım başlığı daha açıklayıcı yapabilirdin. Jinlun Marauder'dan Murat Gergerli anlar. Onun öyle bir motoru vardı.

Burak..01

Karbüratör de defalarca temizlendi ama hiç değiştirmedim...

GKN

segmanların sağlamsa, egzozdan siyah duman atmanın tek sebebi sübap lastikleridir..
bu sırada sübaplara detaylı bakılmasını öneririm, kurum yada ayar sorunu olabilir..
ince ölçekle millerin arasından baktığında emme 10, egzoz 15 olmalı..

segmanların sağlamsa, egzozdan siyah duman atmanın tek sebebi sübap lastikleridir..
bu sırada sübaplara detaylı bakılmasını öneririm, kurum yada ayar sorunu olabilir..
ince ölçekle millerin arasından baktığında emme 10, egzoz 15 olmalı..

ama ben karbüratörden çok pis şüpheleniyom. benzer motor varsa bi değiştirip denemek lazım.

Son düzenleme:
:pr: arkadaşlar bu konuyla ilgili 2 - 3 konu daha açmıştım.

benim jinlunda ciddi bir performans kaybı var...herşeyine baktırdım.sekmanlarına yağ keçelerine filan ve bir sorun çıkmadı.sübap ayarları kaç kez yapıldı.filitreler ve buji defalarca değişti.motosiklet devir yemiyor ve belli bir devirden sonra gaz kesmeye başlıyor.egzosdan da yüksek devirlerde siyah duman atıyor ve egzos patırdama yapıyor.bu benim tahminlerime göre ateşlemenin yetersiz olduğuna işarettir.zaten motosikletin bir elektrik aksamına bakılmadı.ben de karar verdim elektrik aksamını ateşleme bobininden,ateşleme beynine,buji kablosundan aküye kadar yenilemeye karar verdim.motosikletim jinlun 150 marauder.bu bana ne kadara mal olur yardımcı olursanız çok sevinirim.bir de ben DÜZCE/Akçakoca da oturuyorum.düzce de bana tavisye edebileceğiniz ii bir usta veya servis var mı...motosikletin motorunda hiçbir mekanikçi bir sorun bulamadı ama bir sorun var...cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

http://blufiles.storage.live.com/y1p1T_hq5Hf6fUbaTD-JDE3qHF4fWxXFPQYTHMZX9k7sX22o6zb1
moIWJQI4mR5BqC-

y1pvkbHoi5BXSsKCtRQu2lO_me1msXiE_totJnayAJL0Po0tughVl3hszWW2BeMMU4Z

y1pFx4cYvgMEP45-_roo3IhWN5JvhzS0-IpCta4zQCViJbjeFFe5OnjNFm5S-DrCIYH

burak kardeşim motorun karbiratöründeki emme subabı ayarı veya hava filtresinde bi sorun var onlara baktır derim ben :cat::cat::cat:

Burak..01

hava filtresinden bende bir problem olduğunu bende düşünmüyom değil hani...

bir de birşey sorcam. jinlun 150 marauderlerde yağ filtresi veya süzgeci var mı ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar