- Konu Yazar
herkese selam...cumartesi günü karsiyakadan başlayarak motorumla yaklaşık 250-300 km izmir içinde yol yaptım.motorum 2024 Transalp..oldukça memnunum...offroad, köy yolları ,otoyol derken feribotla karşıyakaya geçmek için üçkuyular feribot iskelesine gideyim dedim...kredi kartıyla bilet almak için bilet gişesine doğru hızım 5-10 km arasında olacak şekilde ilerlerken , gişenin önünde durmamla dengemi kaybettim, motor sağa doğu meyillendi, sağ ayağımla denge kurmaya çalışırken ayağım da kaydı , teker de biraz daha kaydı ve motor üzerime düştü...stickerda hafif kalkmalar oldu ve fren manetinin ucu kırıldı, motorun altında olduğum için vucudum tampon gibi oldu..motoru kaldırdıktan sonra yere baktım ve bildiğin simsiyah, zift mi, yağ mı, mazot artıkları mı?...elimle yere dokundum kaygan ve yapış yapış...görevlileri çağırdım yeri ve durumu gösterdim hiçbir tepki vermediler...yurtdışında yaşayan kuzenlerime sordum, aynı durumda binlerce pound yada euro tazmninat alırsın burada dediler...acayip keyfim kaçtı, bilet gişelerinden hergün yüzlerce araba geçiyor ve bir şekilde kaygan, yapışkan atık bırakıyorlar...belediye olarak bu zift gibi siyahlık tehlike yaratır diye hiçkimsenin aklına gelmiyormu?...izmir belediyesinden zerre hazzetmem , hiç de beğenmem, çöpü, pisliği su kesintileri yetmez gibi bir de bu olay başıma geldi...bu durumda herhangi bir önerisi olan var mı?..en azında fren manet parası ve sticker için birşeyler yapabilirmiyim?