HAKKARİDE 24 ŞEHİT.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
türkiye sınırının 100 km ilerisinde dünyanın en büyük petrol yatakları şu anda kimin kontrolü altında :) siz daha dünyadan haberiniz yok hatta kendi ülkenizin değerini bile bilmiyorsunuz.Ondan sonra ağlıyorsunuz şehitler şehitler diye önce topragınızın değerini bilin..
Bu olay israilde olsa ne olur biliyorsnu sanırım bütün araplar taş devrine gider.Ve biliyorsunuz 11 eylülden sonrada amerika ıraq ı taş devrine yolladı.ma siz hala üç tane büyük aşiretle baş edemiyorsunuz.Nesiller unutkandır girin oraya öldürün herkezi inanın dünya basınında 1 ay konuşulmaz bile ama bunun için güçlü ülke olmak lazım hasta ülke değil.

Motosikleti
750x
ben yarı amerikan vatandaşıyım sinanaksu,babam amerikalı annem ise türk bu yüzden ünüversiteden sonra usmc ye katıldım ve pek çok yerde bulundum şimdi türkiyede yaşıyorum ama gelecekte gene amerikaya dönüceğim burdaki işlerin ozrlugundan ötürü.
Ve olayları objektif şekilde görebiliyorum siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz duygusal bir toplumsunuz.Düşmanını kürtler demedim,düşmanınız kürt aşiret reisleri ve aileleri çünkü bölgede dış güçlerinde yardımıyla türkleri oyalıyorlar gelişmenizi önlüyorlar ve petrol kaynakalarına ulaşımınızı yokediyorlar.Sizlerse bu sorunun adını koyamadan teror diyorsunuz bence önünüze şapkanızı koyup biraz düşünün...
Düşmanın adını koydukdan sonra bizim necefde karbelada ve fellujada haraket edene ateş ettik ister çocuk olsun ister kadın isterse köpek fark etmez düşman düşmandır.Onlar sizi dost görmüyor baksanızı şehirlerinizde bile saldıraya ugruyorsunuz ama düşmanı yakalıyamıyorsunuz,neden çünkü düşman bütün şehir kasabı bakkalı çolugu çocugu.Hani gaztelerde okuyorsunuz ya tarlada bomba bulan çocuklar havaya uçtu hayır o çocuklar bombaları oraya saklarken yada askerinize pusu kurmak için bırakırken havaya uçtular.Irakdada çocuklar bellerine bomba koyup saldırıyorlardı.Çok duygusalsınız çok

Dostum..

Senin bahsettiğin aşiret ağalarının PKK üzerinde aktif bir rolleri oldugunu düşünmüyorum.
Pkk dediğimiz oluşum sizin zannettiğiniz gibi 30 yıllık bir oluşum değildir.
Radikal Kürt ayaklanmalı ilk olarak Yavuz Sultan Selim döneminde olmuş ve yaşadığımız Tarih boyunca karşımıza çıkmıştır.
Radikal Kürt ayaklanması derken sapla saman biribirine karıştırılmasın.

Yezidiler isyanı, şerefhan isyanı, bedirhan isyanı, garzan isyanı gibi örneklerle bunları çoğaltmak mümkündür.

Ayrıca Cumhuriyet döneminde Nasturi isyanı, Jilyan isyanı, Ağrı isyanı, hakkari isyanı, mutki isyanı ve ismini hatırlamadığım bir çok eylem Radikal Kürtler tarafından gerçekleştirilmiştir.

Bu yukarıda saydıgım eylemler Aşiret ağaları tarafından desteklenmiş ve yürütülmüş olsa dahi,
Pkk gibi büyük bir oluşumu olan bir Terör örgütünün, kıytırık bir aşiret ağası tarafından yürütülebileceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
.Nesiller unutkandır girin oraya öldürün herkezi inanın dünya basınında 1 ay konuşulmaz bile ama bunun için güçlü ülke olmak lazım hasta ülke değil.

Önce insan olmak lazım.

Ha biraz önce " nasıl bir ortamda büyüdün be insan ! " yazmıştım ama yanlış yazmışım...

türkiye sınırının 100 km ilerisinde dünyanın en büyük petrol yatakları şu anda kimin kontrolü altında :) siz daha dünyadan haberiniz yok hatta kendi ülkenizin değerini bile bilmiyorsunuz.Ondan sonra ağlıyorsunuz şehitler şehitler diye önce topragınızın değerini bilin..
Bu olay israilde olsa ne olur biliyorsnu sanırım bütün araplar taş devrine gider.Ve biliyorsunuz 11 eylülden sonrada amerika ıraq ı taş devrine yolladı.ma siz hala üç tane büyük aşiretle baş edemiyorsunuz.Nesiller unutkandır girin oraya öldürün herkezi inanın dünya basınında 1 ay konuşulmaz bile ama bunun için güçlü ülke olmak lazım hasta ülke değil.

Türkiye sınırlarında ciddi bir petrol kaynağı yok! Irak topraklarında var ve senin bir haltmış gibi zırvaladığın Amerikan köpeklerinin kontrolü altında eee?. Bu işgale, bu katliama destek vermiş herkes köpeğin, itin alasıdır benim için Amerikan ya da Türk ya da Kürt.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kimse ölmesin diyenle hepsini öldürelim diyen arasındaki farkı göremiyorsun, biliyorum. Senin gibi çok insan var bu ülkede. Tüm samimiyetimle söylüyorum, sizler için de üzülüyorum.

Keşke o kadar basit olsa! Sahip olduğun zihniyet "Kimse ölmesin, ama öldüyse de terörist muamelesi görmesin, ideolojileri uğruna özgürlükleri uğruna ölüyorlar!" ı güdüyor. Bunu açık seçik söyleyeceksiniz, barış-kardeşlik ardına sığınıp, gizliden terör terörist sempatizanlığı yapmayacaksınız! Bugün burada şunları yazabilme cesaretini de sıradan, basit, beyni yıkanmış teröristten daha tehlikeli asıl işbirlikçilerin açılımları sayesinde buluyorsunuz. Fakat farkında veya değil asıl kanı akıtan da bu güttüğünüz zihniyettir. Şu çağda, Türkiye'nin demokrasisinde kazanmak istediği ne varsa halen silaha sarılmayı çözüm gören eli kanlı vatan haini, teröristtin en önde gidenidir. Vatanına, silahlı kuvvetlerine, vatandaşına silah doğrultan Türk, Kürt, Çerkez, Boşnak, Alevi, Sünni her kimse teröristtir ve toplumun tüm kesimlerinden terörist muamelesi görmedikçe de yok edilmesi güçtür.

Askerlik yapmadım ben. Eğer senin askerlik kavramın çoluk çocuk veya insan öldürmekse, ben senin düşünce yapındaki askerliği yapmayacağım

yav arakdaş konuyu açmaz olaydım nereler gitdi be gitdi 26 ana kuzusu girdi toprağa varmı çözümü yok baş sağlığı dileyip dua edip oturun yahu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Askerlik yapmadım ben. Eğer senin askerlik kavramın çoluk çocuk veya insan öldürmekse, ben senin düşünce yapındaki askerliği yapmayacağım
:) askerlik yapmıyan çoluk çocukla muhatap olamam sen ilk önce öl veya öldür durumunda kal ondan sonra yorum yap
Dediğim gibi duygusallık akıyor bütün tvlerde sözüm ona terror uzmanları çıkıyor birşeyler anlatıyor gülüyorum,çünkü dedikleri anca çocuklar inanır yada iqsu düşük olanlar hoş toplumlar genel zekalarına göre yönetilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

Kabahat bende biraderim :)
Elinde her tuzlukla gezene ben çengelköy mamülüyüm diye zıplarsam olacagi budur :)

+ Savunmasız kadınlara tecavüz etmek.

Savunmasız çocukları alıp yeniçeri yapıp aile kurmalarını engelleyip savaştıran bir toplumun atalarından geldiğinizi unutuyorsunuz sanırım,şu dünyada hiçbir toplumun eli temiz değildir o yüzden saçma sapan konuşmuyalım duygusal olarak

:) askerlik yapmıyan çoluk çocukla muhatap olamam sen ilk önce öl veya öldür durumunda kal ondan sonra yorum yap
Dediğim gibi duygusallık akıyor bütün tvlerde sözüm ona terror uzmanları çıkıyor birşeyler anlatıyor gülüyorum,çünkü dedikleri anca çocuklar inanır yada iqsu düşük olanlar hoş toplumlar genel zekalarına göre yönetilir

bedelli asker konuşuyor hizaya gelin :)

Öl veya öldür durumunda kalmakla adam olunuyorsa ben çocuk kalmayı yeğlerim. Keşke sende çocuk kalsaymışsın, o zaman bu düşüncelerin için safça çocuk düşünceleri derdim.
Ha ama istememişsindir çocuk kalmayı. Belki senin fikirlerine sahip olan biri çıkarda yakın mesafeden tarar seni. Sonra nefsi müdafadan serbest falan kalır neme lazım...

Motosikleti
750x

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

Savunmasız çocukları alıp yeniçeri yapıp aile kurmalarını engelleyip savaştıran bir toplumun atalarından geldiğinizi unutuyorsunuz sanırım,şu dünyada hiçbir toplumun eli temiz değildir o yüzden saçma sapan konuşmuyalım duygusal olarak

Bıraksaydık da öldürsemiydiniz? :)

Ben şimdi yukari çıkıyorum.
Akşama dogru tekrar girerim.
Geldigimde sizin tarihinizide bi ele alalim. :bounce:

Mersin İl Temsilcisi

sizin geldiğiniz toplumu merak ettim şimdi.... cidden?

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) sanırım yanlışın var usmc de bedelli askerlik yoktur paralı askerlik vardır parayıda sen vermezsin sana verirler.Askerliğini yapmamış çocuklarla tartışmak yersiz hadi iyi günler.

Mersin İl Temsilcisi
YAHU BEN TAM ANLAMIYLA DA ÇÖZEMEDİM...

Kimler kimi destekliyor? bu olaylara sevinen var mı aranızda? faşistlikle suçlayanlar kendi faşizanlıkları için anadolu çocuklarını katlediyorlar.

cephanelik oluyorum bunları düşündükçe!!!

İNSAN MI BUNLAR?

Çocukları seviyorlar da yarını sevmiyorlar
kömürü seviyorlar da sökeni sevmiyorlar
fabrikayı seviyorlar da grevi sevmiyorlar
portakalı elmayı muzu viskiyi
ipekliyi seviyorlar da işciyi sevmiyorlarbu gemiyi bu denizde baban mı kaydırıyor?
bu treni bu dağlardan anan mı aşırtıyor?
kim ekiyor bu pamuğu kim büküp kim dokuyor?
buğdayı kim tütünü kim patatesi kim?
kaynanan mı tarıyor bu denizi saç gibi
kayaları baldır gibi metresin mi açıyor
oynaşın mı ışıtıyor bu karanlık geceleridüşündükçe domur domur çoğalıyorum
cephanelik oluyorum bunları düşündükçe
ben bunlara insan diyemiyorum…. (1956,gürün)

Hasan Hüseyin KORKMAZGİL

Sizler böyle herşeye kendi pencerenizden bakıp, kendi doğrularını biribirinize kabul ettirme çabası içinde olduktan sonra, teröre ne gerek var?
Kendi kendimizin hakkında çok güzel geliyoruz biz.

Çok yazık..
sinan abi sana inanamayacağın kadar saygı duyuyorum hep benim söylemek istediklerimi önceden söylüyosun
ben yarı amerikan vatandaşıyım sinanaksu,babam amerikalı annem ise türk bu yüzden ünüversiteden sonra usmc ye katıldım ve pek çok yerde bulundum şimdi türkiyede yaşıyorum ama gelecekte gene amerikaya dönüceğim burdaki işlerin ozrlugundan ötürü.
Ve olayları objektif şekilde görebiliyorum siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz duygusal bir toplumsunuz.Düşmanını kürtler demedim,düşmanınız kürt aşiret reisleri ve aileleri çünkü bölgede dış güçlerinde yardımıyla türkleri oyalıyorlar gelişmenizi önlüyorlar ve petrol kaynakalarına ulaşımınızı yokediyorlar.Sizlerse bu sorunun adını koyamadan teror diyorsunuz bence önünüze şapkanızı koyup biraz düşünün...
Düşmanın adını koydukdan sonra bizim necefde karbelada ve fellujada haraket edene ateş ettik ister çocuk olsun ister kadın isterse köpek fark etmez düşman düşmandır.Onlar sizi dost görmüyor baksanızı şehirlerinizde bile saldıraya ugruyorsunuz ama düşmanı yakalıyamıyorsunuz,neden çünkü düşman bütün şehir kasabı bakkalı çolugu çocugu.Hani gaztelerde okuyorsunuz ya tarlada bomba bulan çocuklar havaya uçtu hayır o çocuklar bombaları oraya saklarken yada askerinize pusu kurmak için bırakırken havaya uçtular.Irakdada çocuklar bellerine bomba koyup saldırıyorlardı.Çok duygusalsınız çok
böyle düşünce yapısına sahip bu dünyaya bir kaç faşist gelmişti çok şükür onlar geberdiler de dünya o pisliklerden kurtuldu
hiç bir şekilde insan ölümünü haklı gösteremezsiniz
insanların etnik kökeni ve yaşam şekli yüzünden yargılayamazsınız sizin haddiniz değil

dün akşam şahsım adına tiyatro sezonunu açmak için devlet tiyatrosunda "AT" isimli temsile iştirak ettim.
tiyatro farklı geliyor, o karakterin bir adım önünde olduğunu görmek, uzandığında dokunabileceğini bilmek.
güzel ve performansların gayet tatminkar olduğu bir oyundan sonra akşam soğuğunda eve vardım.
"married with children" a seyrediyorum bu ara,
bir bölüm seyredip yatağa attım kendimi.
nisbeten rahat uyudum denebilir.
soğuk eve sıcak yatak ikileminden de sabah nasibimi alıp vurdum kendimi şehre.

sonra ;

benim bir metre önümde duran oyuncu gibi bir metre ötesinde ölen arkadaşına bakan birileri geldi gözümün önüne,
belki ben dokunmadım ama onlar uzanmadan da kurşun dokunabiliyor.
ben sıcak yatağımda idim,
onlar soğudular şimdiden,

birileri intikam nidaları atar,
birileri kan ister,
susamışlardır,
doymamışlardır,
yüzüne bakar,
ne olduğunu anlamaya çalışır,
ama asla anlayamaz insan olabileceğini,

yurtdışı gezileri iptal edilir - yeni uçak almak lazım bu eskidi sanki-,
acil toplantılar - acaba bu toplantıya hangi makam aracı ile gitsem -,
asmak lazım,
kesmek lazım,
şehit vermek,
kelle almak lazım ...

akşamı bekliyorum,
az içilmesi tavsiye edilenden lazım,
artık ağlayamıyorum insanların arasında,
susasım gelmiyor ....

...............................................

Son düzenleme:
:) sanırım yanlışın var usmc de bedelli askerlik yoktur paralı askerlik vardır parayıda sen vermezsin sana verirler.Askerliğini yapmamış çocuklarla tartışmak yersiz hadi iyi günler.

Hadiii yaaaaaaa öyle mi :)

Aarkadaşım hayatımda tek tanıdığım çifte vatandaş olup, Amerikan vatandaşlığı bulunan yarı Türk sen değilsin. Hayatımda 4 dostum var 2 si C.A/ L.A 'de yaşar.

Sadece amerikan vatandaşıysan orası ayrı. Burada bi askerlik hükmün yok, buranın da vatandaşıysan tc kimliğine sahipsen burda askerlik yapmak zorundasın. Bedelli opsiyonuyla.

---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

Şimdi bir insan kendi kendini nasıl rezil eder onu irdeleyelim:

Sevgili yarı coni

Bize Askerliğini yapmamış çocuklar diyerek kendince hor görüp, dalga geçmekte.

Şimdi ihtimaller şunlar. Ya sen sadece abd vatandaşısın, ya da hem t.c hem abd vatandaşısın. Faşist olduğun aşikar.

1. İhtimal Sadece ABD vatandaşısın ve askerlik yapmadın. Çünkü bildiğimiz üzere asker değilsin.

2. İhtimal Çifte vatandaşsın ve anlıyoruz ki burda da henüz askerlik yapmamışsın hatta ilk mesajlarında dediğin gibi Amerika'ya geri döneceksin ve belki de hiç yapmamak niyetindesin.

Be benim akıllı Conim başkası uğraşsa kendini bu kadar rezil rüsva edemez... Yürekten tebrik ediyorum :):):)

Son düzenleme:
Hiçbir terörist gurup başka ülkelerin desteği olmadan 30 yıldır ayakta duramazdı.Birileri bize yapmak istediği kötülüğü maşayla yapıyor.Zavallı insanlarda barış ve demokrasi adı altında bu duruma maşa oluyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
FAşistlik suçmu?Ve Türk olmadıgın ortada değilmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar