HAKKARİDE 24 ŞEHİT.

Hey maşşşallah.
Çözüm dediğin işte budur.(!)
Allah' tan akıl fikir vermesini istesek, başka bir şey vermesini mi acaba???

Guzel kardesim savas, 2 devlet arasinda olur, ben burada 2. bir devlet gormuyorum..
Olum degil, sehit, sehit olanlar Allahin sevgili kullaridir, ha dagdaki capulcu it vatan haini bolucu ölür geberir.

Hep garibanın çocukları Allah'ın sevgili kulu oluyor, demek Allah baba garibanları çok seviyor, burjuvanın, diplomatın çocuklarını hiç sevmiyor.

Arkadaş sen adına ister savaş de ister evcilik, senelerdir bu güzel toprakların yok yere kana bulandığı gerçeğini değiştirmez bu.

saldırırlar çünkü bütün şehirle savaşıyoruz ama bunu itiraf etmiyoruz ben burnum kanamadan döndüm ırakdan nasıl döndüm herkez bana düşman bildim yanıma 20 metre yaklaşana silahımı çevirdim ama türk askeri bir garip oraya 1000 tane deniz piyadesi bıraksanız tora bora gibi necef gibi 3 günde bütün herşey biter.Haraket eden herşeyi vur emri veriliyordu çünkü.

İstersen hepimiz kafamıza sıkalım , böylece Pkk öldürecek adam bulamaz ve sorun çözülür.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
türkler düşmanın adını koymazlarsa başarı elde edemiyecekler,düşmanınız kürt aşiret liderleridir hepsinin ailelerini yok edin olayı çözün yoksa çok adam ölür.
Dostum, senin profesyonel yardıma ihtiyacın var. Emin ol bunu bir hakaret olsun diye yazmıyorum. Ciddi ciddi yardım gerek sana. Bir doktora görün bence.

Ben aranızda büyük bir fark göremiyorum! Daha açık söyleyeyim, her kürdü terörist yerine koyup ailesini yok etmek isteyen de, teröristi özgürlük savaşcısı olarak görüp ölümüne üzülende bu ülkeye zarar vermektedir. Yani verdiğiniz zarar açısından aranızda çok büyük fark yok!

İçim acıyor. Şimdi hemen göstermelik dağı taşı bombalar geri geliriz. Kuzey ırak işgal edilmedikçe bu sorun çözülmeyecek.

İşgal'den kastın sınır ötesi operasyon ise.. Kaç defa yapılmadı mı? Onlarca kez yapılsa da ne olacak? Hiç bir şey.

Yok işgal'den kastın ciddi ciddi Kuzey Irak işgali yani Irak'ın toprak bütünlüğüne göz dikmek daha doğrusu Amerika'nın...

Eğer ikincisiyse sabah sabah fanteziye girmeyeyim uykum gelir..

türkler düşmanın adını koymazlarsa başarı elde edemiyecekler,düşmanınız kürt aşiret liderleridir hepsinin ailelerini yok edin olayı çözün yoksa çok adam ölür.
ben nice kürtler tanıdım ben kürt kökenli türküm diyen ve arkasından gururla ekletyen ..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... diye bu tür söylemeler kendini bilenlere yakışmaz zaten onlarında istedikleri bu bizleri önce ikiye bölmek bu tür oyunlara gelmeyelim......
şehitlere Allah 'tan rahmet geride kalanlara başsağlığı ve sabırlar diliyorum ..NE MUTLU TÜRKÜM ...diyebilen herkesin başı sağolsun

aa abicim ayıp öle olurmu asker dediğin şehit olmicaksa niye gidiyor demi.

nasıl bır bozuk dusunce yapısı bu arkadas
asker olmak demek sehit olmak'mı demek
bu gencecik kardeşlerimiz boşa ölüyor
şehitlerde ölüyor vatanda bölünüyor(yakın zamanda hakkariye veya bitlis'e gitmelisiniz)
bölge halkı ümidini yitirmiş, artık korkuyor
tekrar ohal gibi bir saçmalıgı kaldıramayız
gün gibi ortada iç savaş durumuyla karşı karşıyayız
catıstıgımız adamlar bir kaç çapulcu degil .artık geçsinler o zırvayı
dogru duzgun adam secemıyoruz
secdıgımız adamları kahraman ılan edıyoruz
bir ... edemedıklerı ortada
ne kurşun sıkmayla bu iş düzelir nede teröristle pazarlık yaparak
biri çıkıp deseki göndermeyin cocuklarınızı askere
yada cıkın sokaklara .vatandasın kamburunu cıkaran sırtınızda tasıdıgınız bu adamları atın sırtınızdan desek oda yok.
aksi durum olsa ya:
görün buyruk verme dışında işleri olmayan bu adamlar nasıl sorunu çözüyor

Ben aranızda büyük bir fark göremiyorum! Daha açık söyleyeyim, her kürdü terörist yerine koyup ailesini yok etmek isteyen de, teröristi özgürlük savaşcısı olarak görüp ölümüne üzülende bu ülkeye zarar vermektedir. Yani verdiğiniz zarar açısından aranızda çok büyük fark yok!

Terörist ya da adına her ne dersen de ölen insanların kendi vatandaşın olduğunun, ve kendi elleriyle besleyip yarattığı savaşla mücadele eden bir devlette yaşadığının ayırdında olmayan, dinlemeden, etmeden klişelerle ithamlar yapıştırmayı pek seven Kemalistler diye bir kategorimiz daha var gözünden kaçırma...

Son düzenleme:
ben nice kürtler tanıdım ben kürt kökenli türküm diyen ve arkasından gururla ekletyen ..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Onlardan neden biz göremiyoruz yahu?
Hem katıksız Yörük Türklerinden olduğum halde "Ne mutlu Türküm" demek istemedim hiç bir zaman.
Ne olacak şimdi, başımız sağ olmayacak mı?

Artık İyi Haberler Duymak İstiyoruz!

Hakkari'nin Çukurca İlçesi merkezindeki güvenlik birimleriyle sınırdaki askeri birliğe PKK'lı teröristler ağır silahlarla eş zamanlı saldırı düzenledi. Çıkan çatışmada 26 asker şehit oldu, 22 asker yaralandı.

Bitlis Güroymak yakınlarında PKK’lı teröristler, asfalt yoldaki menfezden yararlanarak yerleştirdikleri tahrip gücü yüksek bombayı polise ait zırhlı araç geçerken uzaktan kumandayla patlattı. Hain saldırıda, 5 polis şehit olurken, biri bebek biri çocuk 4 sivil hayatını kaybetti.

2 günde toplam 35 şehit 22 yaralı haberi aldık.En son ne zaman sevineceğimiz iyi bir haber gördünüz.Ekonomi, zamlar ve şehitlerimiz..Hala susuyoruz olanı biteni izliyoruz.

Yeter artık..

aa abicim ayıp öle olurmu asker dediğin şehit olmicaksa niye gidiyor demi.

nasıl bır bozuk dusunce yapısı bu arkadas
asker olmak demek sehit olmak'mı demek
bu gencecik kardeşlerimiz boşa ölüyor
şehitlerde ölüyor vatanda bölünüyor(yakın zamanda hakkariye veya bitlis'e gitmelisiniz)
bölge halkı ümidini yitirmiş, artık korkuyor
tekrar ohal gibi bir saçmalıgı kaldıramayız
gün gibi ortada iç savaş durumuyla karşı karşıyayız
catıstıgımız adamlar bir kaç çapulcu degil .artık geçsinler o zırvayı
dogru duzgun adam secemıyoruz
secdıgımız adamları kahraman ılan edıyoruz
bir ... edemedıklerı ortada
ne kurşun sıkmayla bu iş düzelir nede teröristle pazarlık yaparak
biri çıkıp deseki göndermeyin cocuklarınızı askere
yada cıkın sokaklara .vatandasın kamburunu cıkaran sırtınızda tasıdıgınız bu adamları atın sırtınızdan desek oda yok.
aksi durum olsa ya:
görün buyruk verme dışında işleri olmayan bu adamlar nasıl sorunu çözüyor

hocam alıntıyı tam yapamışsın ve bi kısmını almışsın tamamını okursan ne demek istediğimi anlarsın benim kast ettiğim asla o taraz bir şey değil !

Onlardan neden biz göremiyoruz yahu?
Hem katıksız Yörük Türklerinden olduğum halde "Ne mutlu Türküm" demek istemedim hiç bir zaman.
Ne olacak şimdi, başımız sağ olmayacak mı?

Var kardeşim az da olsa onlardan da var ülkemizde her çeşit insan mevcut. Benim çiğköfteci kendince ülkücü kürd hatta, fena gitmiş kafa :)

Bir de çok Boşnak var bizim burda, daha dün Sırpların mezaliminden kaçtıkları günleri çabucak unutup Kürtlerin hepsi ölsün kafasında olanları da var. Yazık.

Haydaaaa... N'aptın sen birader? Bilmiyor musun, milliyetçi olmayan herkes vatan hainidir bu memlekette... Okul da mı okumadın? Ne, Kemalist te mi değilsin? Ne başı birader, senin hiç bir tarafın sağ konmaz bu memlekette...

zam filan hikaye kuru ekmekte yeriz ama bu şehit haberleri ölümler bir de öte yandan siyasiler tavır ve konusmaları yokmu gelde küfür etme sabah sabah sabi oldum gene ..

Hep garibanın çocukları Allah'ın sevgili kulu oluyor, demek Allah baba garibanları çok seviyor, burjuvanın, diplomatın çocuklarını hiç sevmiyor.

Arkadaş sen adına ister savaş de ister evcilik, senelerdir bu güzel toprakların yok yere kana bulandığı gerçeğini değiştirmez bu.
Acta Kuranı Kerim oku o zaman ne diyim.

yazan olmamış yada gözümden kaçmış ama 18 yaralı var. yaralılara allah'ımdan acil şifalar diliyorum.
bence sorun burada bile bariz ortada. açıkça haberi olmayanlarında içinden rahmet geçirmesi için bir topic açılıyor ve biz kendi aramızda tartışıyoruz. neyin ne olduğu ortada değil mi ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar