Guzel kardesim savas, 2 devlet arasinda olur, ben burada 2. bir devlet gormuyorum..
Olum degil, sehit, sehit olanlar Allahin sevgili kullaridir, ha dagdaki capulcu it vatan haini bolucu ölür geberir.
saldırırlar çünkü bütün şehirle savaşıyoruz ama bunu itiraf etmiyoruz ben burnum kanamadan döndüm ırakdan nasıl döndüm herkez bana düşman bildim yanıma 20 metre yaklaşana silahımı çevirdim ama türk askeri bir garip oraya 1000 tane deniz piyadesi bıraksanız tora bora gibi necef gibi 3 günde bütün herşey biter.Haraket eden herşeyi vur emri veriliyordu çünkü.
Dostum, senin profesyonel yardıma ihtiyacın var. Emin ol bunu bir hakaret olsun diye yazmıyorum. Ciddi ciddi yardım gerek sana. Bir doktora görün bence.türkler düşmanın adını koymazlarsa başarı elde edemiyecekler,düşmanınız kürt aşiret liderleridir hepsinin ailelerini yok edin olayı çözün yoksa çok adam ölür.
İçim acıyor. Şimdi hemen göstermelik dağı taşı bombalar geri geliriz. Kuzey ırak işgal edilmedikçe bu sorun çözülmeyecek.
ben nice kürtler tanıdım ben kürt kökenli türküm diyen ve arkasından gururla ekletyen ..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... diye bu tür söylemeler kendini bilenlere yakışmaz zaten onlarında istedikleri bu bizleri önce ikiye bölmek bu tür oyunlara gelmeyelim......türkler düşmanın adını koymazlarsa başarı elde edemiyecekler,düşmanınız kürt aşiret liderleridir hepsinin ailelerini yok edin olayı çözün yoksa çok adam ölür.
aa abicim ayıp öle olurmu asker dediğin şehit olmicaksa niye gidiyor demi.
nasıl bır bozuk dusunce yapısı bu arkadas
asker olmak demek sehit olmak'mı demek
bu gencecik kardeşlerimiz boşa ölüyor
şehitlerde ölüyor vatanda bölünüyor(yakın zamanda hakkariye veya bitlis'e gitmelisiniz)
bölge halkı ümidini yitirmiş, artık korkuyor
tekrar ohal gibi bir saçmalıgı kaldıramayız
gün gibi ortada iç savaş durumuyla karşı karşıyayız
catıstıgımız adamlar bir kaç çapulcu degil .artık geçsinler o zırvayı
dogru duzgun adam secemıyoruz
secdıgımız adamları kahraman ılan edıyoruz
bir ... edemedıklerı ortada
ne kurşun sıkmayla bu iş düzelir nede teröristle pazarlık yaparak
biri çıkıp deseki göndermeyin cocuklarınızı askere
yada cıkın sokaklara .vatandasın kamburunu cıkaran sırtınızda tasıdıgınız bu adamları atın sırtınızdan desek oda yok.
aksi durum olsa ya:
görün buyruk verme dışında işleri olmayan bu adamlar nasıl sorunu çözüyor
Ben aranızda büyük bir fark göremiyorum! Daha açık söyleyeyim, her kürdü terörist yerine koyup ailesini yok etmek isteyen de, teröristi özgürlük savaşcısı olarak görüp ölümüne üzülende bu ülkeye zarar vermektedir. Yani verdiğiniz zarar açısından aranızda çok büyük fark yok!
ben nice kürtler tanıdım ben kürt kökenli türküm diyen ve arkasından gururla ekletyen ..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
aa abicim ayıp öle olurmu asker dediğin şehit olmicaksa niye gidiyor demi.
nasıl bır bozuk dusunce yapısı bu arkadas
asker olmak demek sehit olmak'mı demek
bu gencecik kardeşlerimiz boşa ölüyor
şehitlerde ölüyor vatanda bölünüyor(yakın zamanda hakkariye veya bitlis'e gitmelisiniz)
bölge halkı ümidini yitirmiş, artık korkuyor
tekrar ohal gibi bir saçmalıgı kaldıramayız
gün gibi ortada iç savaş durumuyla karşı karşıyayız
catıstıgımız adamlar bir kaç çapulcu degil .artık geçsinler o zırvayı
dogru duzgun adam secemıyoruz
secdıgımız adamları kahraman ılan edıyoruz
bir ... edemedıklerı ortada
ne kurşun sıkmayla bu iş düzelir nede teröristle pazarlık yaparak
biri çıkıp deseki göndermeyin cocuklarınızı askere
yada cıkın sokaklara .vatandasın kamburunu cıkaran sırtınızda tasıdıgınız bu adamları atın sırtınızdan desek oda yok.
aksi durum olsa ya:
görün buyruk verme dışında işleri olmayan bu adamlar nasıl sorunu çözüyor
hocam alıntıyı tam yapamışsın ve bi kısmını almışsın tamamını okursan ne demek istediğimi anlarsın benim kast ettiğim asla o taraz bir şey değil !
Ben aranızda büyük bir fark göremiyorum!
Onlardan neden biz göremiyoruz yahu?
Hem katıksız Yörük Türklerinden olduğum halde "Ne mutlu Türküm" demek istemedim hiç bir zaman.
Ne olacak şimdi, başımız sağ olmayacak mı?
Kimse ölmesin diyenle hepsini öldürelim diyen arasındaki farkı göremiyorsun, biliyorum. Senin gibi çok insan var bu ülkede. Tüm samimiyetimle söylüyorum, sizler için de üzülüyorum.
Hem katıksız Yörük Türklerinden olduğum halde "Ne mutlu Türküm" demek istemedim hiç bir zaman.
Acta Kuranı Kerim oku o zaman ne diyim.Hep garibanın çocukları Allah'ın sevgili kulu oluyor, demek Allah baba garibanları çok seviyor, burjuvanın, diplomatın çocuklarını hiç sevmiyor.
Arkadaş sen adına ister savaş de ister evcilik, senelerdir bu güzel toprakların yok yere kana bulandığı gerçeğini değiştirmez bu.
Bende senin icin uzuluyorum be, cakma filozof![]()
Benim çiğköfteci kendince ülkücü kürd hatta, fena gitmiş kafa![]()