[Hakkari - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili Modum Pro;
Sen ne kadar meraklısın öyle :queen:
Ve paranoyak :mrgreen:
Nerden çıkarıyon anlamıyorum benimle Kürşad'ın aynı kişi olduğunu? Öyle bişey yok.
Ayrıca Hakkari'den yazıyor oluşum Hakkari MT içindi.
Hem ben sadece KÜRŞAD_KORKUD ve Sonsovalye'ye yazıyorum başka kimseye yazmıyorum, onlara yazı yazmak içinde tanışma başlığı açmama gerek yoktur herhalde değil mi? Ayrıca motorum da yok.
Umarım seni aydınlatmışımdır. :rendeer:

avrupayakasikubilay1xd.jpg

Çok Asena gördüm seni canım :queen:

Puhahaaahahahahahahahahaa :queen: :queen:

lolitalar çoğalmakta :queen:

Hem ben sadece KÜRŞAD_KORKUD ve Sonsovalye'ye yazıyorum başka kimseye yazmıyorum, onlara yazı yazmak içinde tanışma başlığı açmama gerek yoktur herhalde değil mi?

Bunun için bir motosiklet forumuna üye olmaya da gerek yoktur değil mi? :p Hadi üye oldun, madem sadece onlarla konuşacaksın özel mesaj at bari :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Burdada mı lolita vakası var...Hımmm...Lolint ten sonra artmış yaaaa...Nedir bu lolita modası....

Ortam bayağı gerilmiş bu arada...Arkadaşlar aman dikkat sakin olmakta fayda var....::unsure:: ::hakem2:: ::stretche ::hakem1:: ::karma:: ::karma:: ::xs26:: ::xs26:: ::cekic:: ::tartis:: ::igne::

Forumdan Uzaklaştırıldı
her an patlıcak bır ortam :mrgreen:

Aman Oğulcan dostum, ateşe körükle gitmeyelim. Hakkari MT gayet sakindir, Yüksekova da öyledir. Huzuru yeni yakaladık, aman ha..:rendeer:

Bunun için bir motosiklet forumuna üye olmaya da gerek yoktur değil mi? :p Hadi üye oldun, madem sadece onlarla konuşacaksın özel mesaj at bari :p

Sevgili modum pro;
Ben burda olmaktan mutluyum, niye gitmemi istiyon? Tanışma başlığı açmadım diye mi? Walla başlık açmadan yazan birsürü üye var. Ama ille de ya aç ya git dersen üzülürüm :salut:

Sevgili modum pro;
Ben burda olmaktan mutluyum, niye gitmemi istiyon? Tanışma başlığı açmadım diye mi? Walla başlık açmadan yazan birsürü üye var. Ama ille de ya aç ya git dersen üzülürüm :salut:

Pro'nun böle birşey diyeceğini sanmıyorum,demeye hakkı yok zaten,ki derse karşısında ilk beni bulur...::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

Yanılıyom mu Pro:cat: :cat:

Oraganizasyon yapıldı mı? Ne zaman geliyoruz? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oraganizasyon yapıldı mı? Ne zaman geliyoruz? :)

Bu sabah kar yağmaya başladı, ama ne kar.. Ne geçen yıla benziyor, ne de daha önce böyle bir kar yağışı gördüm. Yarın motor gezintisi günü.

Kürşad, biz yeni geldik halı sahadan. Siz yolu bulabildiniz mi? Umarım kaybolmadınız..

Aman tanrım bu nasıl bir soğuk :cyclopsan

Merak etmeyin herşey kontrolüm altında :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar