[Hakkari - MT]

Yüksekova ekibi Sisu ve polaris Kar motorları ile her türlü etkinlik ve aktiviteye hazırdır..Kış sezonunda kayak yapmak isteyen arkadaşları bekleriz.:cat:

Organizasyon:Sonsovalye

Editör:Kürşad_Korkut

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende varım, ne zaman gelelim? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçen hafta Sisu ve Polaris'in birisini çalıştırdık ve yağan ilk karda denedik. İlk kar biraz kepeksi olduğundan motorlar tutunamıyor ve iki kişi ile (ikisi de ağır adam) tepeyi zor çıktık. Ama asıl kar geliyor, diğer Polaris'in şanzımanı da yolda.. Değme keyfimize..

Vlad1462, nasıl gidiyor askerlik, var mı bir sorun?

KÜRŞAD_KORKUT;530329' Alıntı:
İstediğiniz zaman buyurun gelin..Yolu tarif edeyim mi:queen: :queen:

Siz organizasyon yapın hemen gelirim. Tabi ki yolu tarif edeceksin; bir kere davet ettin ben anlamam. :p
Hem zaten sadece yol tarifiyle olmaz, yollarda donmamamı ve sağ olarak dönüşümü garanti edeceksin. :cherry:

Bakarsın hoşuma gider dönmem ama. :)

Siz organizasyon yapın hemen gelirim. Tabi ki yolu tarif edeceksin; bir kere davet ettin ben anlamam. :p
Hem zaten sadece yol tarifiyle olmaz, yollarda donmamamı ve sağ olarak dönüşümü garanti edeceksin. :cherry:

Bakarsın hoşuma gider dönmem ama. :)

Şimdi anlatam hemen..Bulunduğun yerdeki en yakın havaalanına gidiyosun ve VAN'a uçuyosun...Ben VAN'da karşılıyorum ve özel araçla sizi YÜKSEKOVA'ya getiriyorum..Ama bu aralar van da havalar çok soğuk gelirken biraz kalın giyinmeniz lazım malum kar kış şartları..Misafirlerin hasta olmasına gönlümüz razı olmaz..Dönüş için bir şey diyemiyorum bazen çığ düşmesinden dolayı yollar kapanıyor,ilkbahara kadar burada kalma ihtimaliniz var bunu göz önünde bulundurmanızı rica ederim:cat: :cat: :rendeer: :rendeer:

Siz neden birbirinizi tanımıyor gibi davranıyorsunuz? :cherry: Tüm forum sizin birbirinizi tanıdığınızdan emin bence :mrgreen:

Hatta aynı kişi olabiliteniz çok yüksek :queen:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi fake daha mı neeeeeeeeeeeeeeeee :queen:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi fake daha mı neeeeeeeeeeeeeeeee :queen:

Kesinlikle değil.Bunrecu sen benim böle bi şey yapabileceğimi düşünüyon mu yoksa,eğer öleyse üzülürüm buna...:bounce: :bounce:

La pro tanımıyoz diye bi şey sölenmediki,ben burada bi çok kişiyi tanıyom zaten,bunlara sen dahilsin..:queen: :queen:

KÜRŞAD_KORKUT;531236' Alıntı:
La pro tanımıyoz diye bi şey sölenmediki,ben burada bi çok kişiyi tanıyom zaten,bunlara sen dahilsin..:queen: :queen:

Kıvırma şimdi :queen: Tanıdığın ortada. Ayrıca cansın'ın altında bulunduğu yer için "Yüksekova" yazıyor. Sen buna rağmen Yüksekova'ya yeni gelen biriymiş muamelesi yapıp yol tarif ediyorsun. Bir de sizli, bizli konuşuyorsun çakmasın millet diye :cherry: Yemezler canım :p

Hem şu cansın mıdır Johnson mıdır, bir tanışma başlığı açsın da tanıyalım bakalım. Şöyle motorlu bir fotosu da olsun :cat:

Kesinlikle değil.Bunrecu sen benim böle bi şey yapabileceğimi düşünüyon mu yoksa,eğer öleyse üzülürüm buna...:bounce: :bounce:

ya ben geyik yapıom da, pro çok ciddi walla :cyclopsan

alla allaaa :silent:

Kıvırma şimdi :queen: Tanıdığın ortada. Ayrıca cansın'ın altında bulunduğu yer için "Yüksekova" yazıyor. Sen buna rağmen Yüksekova'ya yeni gelen biriymiş muamelesi yapıp yol tarif ediyorsun. Bir de sizli, bizli konuşuyorsun çakmasın millet diye :cherry: Yemezler canım :p

bi denem,tatlım,hayatımın aşkı pro yazabilir gayet normal...şimdi ben ankara yazsam orada mı olacam sence..yada miami yazsam :bounce: :bounce: :bounce: :queen: :queen:

pro ciddi falan değil sadece yoklama çekiyo, o gelirken biz gidiyoduk o yollardan:p

bi denem,tatlım,hayatımın aşkı pro yazabilir gayet normal...şimdi ben ankara yazsam orada mı olacam sence..yada miami yazsam :bounce: :bounce: :bounce: :queen: :queen:

avrupayakasikubilay1xd.jpg

Çok Asena gördüm seni canım :queen:

Super Moderator
hayırlı olsun hakkari_MT
askerliğimi çukurcada yapmıştım ne günlerdi beaa
istanbuldan sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar