- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar.hafta içi gelen bir mesajla şaşırmıştım.çünkü kursum mesaj atıp haftasonu ayın 28-29 unda kadıköy salı pazarı alanında motosiklet eğitimi var yazmıştı.biraz şaşkın,birazda mutluydum.çünkü hayatımda ilk defa vitesli motosiklet kullanma şansım doğmuştu(uzun süredir istiyodum ama kimin motoruna binebilirdimki?kimse vermezdi
ale
nihayet ogün geldi çattı.işyerimdende bikaç saatliğine iznide koparmıştık
gerisini fotoğraflar anlatsın:cat:
cumartesi kendimi çekemedim eğitim manzaraları

,

bunlarda pazar gününden.ve işte ben kalkışa hazırımmm:cherry:

ve işte büyük an kullanıyorum:queen:

hooop bu dubayıda geçeyim

bu kadar duba vb... yeter birazda serbest takılayım dimi vites felan deyiştirelim:mrgreen:

hocam nasılım hoca baksana ya telefonla konuşuyor.alooooo hocammm:queen:

hocaya bişey soruyorum

hocam o kadar söyledimya yaw işte al parmağımlada göstereyim

Allahım bir insan bir motorda bu kadarmı güzel durur:cherry:

tamam hocam ya al motoru binmiyorum.şurda iki dakika bindik laf ediyosun:mrgreen:

eğitim sonrası:gerçekten çok zevk aldım.vitesli motosikletin zevki ayrı derlerdi inanmazdım.onu keşfetmiş oldum.ama motor biraz arızalıydı boşa alana kadar göbeği çatlıyor insanın.araba tecrübem olduğu için viteslerde zorlanmadım.viteslerinde yerlerini biliyordum(taaa kanuni de staj yaparken öğrenmiştim) cumartesi bi kaç kez stop ettirdim.kalkışta değil dururken:cherry:
ama pazar günü tecrübeli olarak hiç stop ettirmeden kullandım.hocada beğendi sadece gaz,fren,debriyaj,vitesi gösterdi ve kendi halime bıraktı.
bi kaç kursun eğitimide vardı motorları boşta olmasına rağmen vermedikleri için buradan onları kınıyorum.resmen yalan söylüyolar motor yatıyor dolu diyolar.olmaz veremeyiz deseler bu kadar üzülmezdim.bide chopper vardı başka bi kursun görevli veririm demesine rağmen vermedi.yazıklar olsun diyorum:farao:
nihayet ogün geldi çattı.işyerimdende bikaç saatliğine iznide koparmıştık
cumartesi kendimi çekemedim eğitim manzaraları

,
bunlarda pazar gününden.ve işte ben kalkışa hazırımmm:cherry:

ve işte büyük an kullanıyorum:queen:

hooop bu dubayıda geçeyim

bu kadar duba vb... yeter birazda serbest takılayım dimi vites felan deyiştirelim:mrgreen:

hocam nasılım hoca baksana ya telefonla konuşuyor.alooooo hocammm:queen:

hocaya bişey soruyorum

hocam o kadar söyledimya yaw işte al parmağımlada göstereyim

Allahım bir insan bir motorda bu kadarmı güzel durur:cherry:

tamam hocam ya al motoru binmiyorum.şurda iki dakika bindik laf ediyosun:mrgreen:

eğitim sonrası:gerçekten çok zevk aldım.vitesli motosikletin zevki ayrı derlerdi inanmazdım.onu keşfetmiş oldum.ama motor biraz arızalıydı boşa alana kadar göbeği çatlıyor insanın.araba tecrübem olduğu için viteslerde zorlanmadım.viteslerinde yerlerini biliyordum(taaa kanuni de staj yaparken öğrenmiştim) cumartesi bi kaç kez stop ettirdim.kalkışta değil dururken:cherry:
ama pazar günü tecrübeli olarak hiç stop ettirmeden kullandım.hocada beğendi sadece gaz,fren,debriyaj,vitesi gösterdi ve kendi halime bıraktı.
bi kaç kursun eğitimide vardı motorları boşta olmasına rağmen vermedikleri için buradan onları kınıyorum.resmen yalan söylüyolar motor yatıyor dolu diyolar.olmaz veremeyiz deseler bu kadar üzülmezdim.bide chopper vardı başka bi kursun görevli veririm demesine rağmen vermedi.yazıklar olsun diyorum:farao: