haftasonu motosiklet kullandım.hemde vitesli

merhaba arkadaşlar.hafta içi gelen bir mesajla şaşırmıştım.çünkü kursum mesaj atıp haftasonu ayın 28-29 unda kadıköy salı pazarı alanında motosiklet eğitimi var yazmıştı.biraz şaşkın,birazda mutluydum.çünkü hayatımda ilk defa vitesli motosiklet kullanma şansım doğmuştu(uzun süredir istiyodum ama kimin motoruna binebilirdimki?kimse vermezdi:pale:)
nihayet ogün geldi çattı.işyerimdende bikaç saatliğine iznide koparmıştık:p gerisini fotoğraflar anlatsın:cat:

cumartesi kendimi çekemedim eğitim manzaraları

,

bunlarda pazar gününden.ve işte ben kalkışa hazırımmm:cherry:

ve işte büyük an kullanıyorum:queen:

hooop bu dubayıda geçeyim:)

bu kadar duba vb... yeter birazda serbest takılayım dimi vites felan deyiştirelim:mrgreen:

hocam nasılım hoca baksana ya telefonla konuşuyor.alooooo hocammm:queen:

hocaya bişey soruyorum

hocam o kadar söyledimya yaw işte al parmağımlada göstereyim :p

Allahım bir insan bir motorda bu kadarmı güzel durur:cherry:

tamam hocam ya al motoru binmiyorum.şurda iki dakika bindik laf ediyosun:mrgreen:

eğitim sonrası:gerçekten çok zevk aldım.vitesli motosikletin zevki ayrı derlerdi inanmazdım.onu keşfetmiş oldum.ama motor biraz arızalıydı boşa alana kadar göbeği çatlıyor insanın.araba tecrübem olduğu için viteslerde zorlanmadım.viteslerinde yerlerini biliyordum(taaa kanuni de staj yaparken öğrenmiştim) cumartesi bi kaç kez stop ettirdim.kalkışta değil dururken:cherry:
ama pazar günü tecrübeli olarak hiç stop ettirmeden kullandım.hocada beğendi sadece gaz,fren,debriyaj,vitesi gösterdi ve kendi halime bıraktı.
bi kaç kursun eğitimide vardı motorları boşta olmasına rağmen vermedikleri için buradan onları kınıyorum.resmen yalan söylüyolar motor yatıyor dolu diyolar.olmaz veremeyiz deseler bu kadar üzülmezdim.bide chopper vardı başka bi kursun görevli veririm demesine rağmen vermedi.yazıklar olsun diyorum:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iii hayırlısı olsun viteslinin zevki başka :)

hehe bende aynı motoru kullandım ondan önceki hafta süperdi valla viteslinin zevki başka gerçekten :)

Hayırlı olsun :)
Bende persembeden berı kullanıyorum ama ben dırek vıteslıde basladım sorun yok ya ben kullandıktan sonra sen haydı hay halledersın

kasksız cıkma!

viteslinin tadını alman çok güzel bu arada motorun sol arka sinyalını kim kırdı yauvvv:queen:

alırsın artık bir vitesli motor.biraz pratikten sonra tamamdır bu iş...:wiinkk::cat::cat:

iii hayırlısı olsun viteslinin zevki başka :)

haklısın mükkemmel birşey:wiinkk:

çok iyi vakit geçirmişe benziyorsun, motorunu yükseltmen dileğiyle :cat:

haklısın çok güzel dakikalardı benim için.çocuk gibi heyecanlıydım vallahi:cherry:

yaaaaaaaa ben de sürmek istiyorummmmmmmm :salut:

sürersin elbet.geç olsun güç olmasın:wiinkk:

viteslinin tadını alman çok güzel bu arada motorun sol arka sinyalını kim kırdı yauvvv:queen:

vallahi ben kırmadım öyleydi:cherry:

Ee sen şimdi vitesliyi kullandın, bir daha scooter kullanmak istemezsin :)

zorunlu olarak kullanacaz artık:mrgreen:

alırsın artık bir vitesli motor.biraz pratikten sonra tamamdır bu iş...:wiinkk::cat::cat:

askerlik olmasa ya chaper,ya naked :cat: askerlik herşeye engel gerçekten

Hayırlı ugurlu olsun kardesim. Ben motoru satmadan önce tanıssaydık sana test ettirebilirdim. bende mimarsinanda oturuyorum yakınız. Bir ara gorusuruz su yeni canavarı olmak nasip olursa :wiinkk:

Moderatör
Scooter alicam diyen herkese derim, vitesli al diye.. Zamaninda sana kimse dememis sanirim :)

vala guselmiş bende ehliyeti almak üzereyim :) sınavı gectim de direksiyon sınavım kaldı o da aynın 11 inde bakalım nasıl olacak :)

Hayırlı ugurlu olsun kardesim. Ben motoru satmadan önce tanıssaydık sana test ettirebilirdim. bende mimarsinanda oturuyorum yakınız. Bir ara gorusuruz su yeni canavarı olmak nasip olursa :wiinkk:

görüşmemiz için illahi motorunmu olması gerekiyor adamım:cherry:

Scooter alicam diyen herkese derim, vitesli al diye.. Zamaninda sana kimse dememis sanirim :)

kimse demedi gerçekten ahhh ahhhhhh:pale:

vala guselmiş bende ehliyeti almak üzereyim :) sınavı gectim de direksiyon sınavım kaldı o da aynın 11 inde bakalım nasıl olacak :)

sınav ağustos un 4 üne alındı

akşam ablamla sahil turuna çıktım.. burgman (scooter) tarzı bi motosiklet gösterdim.. "pizzacı motoru gibi" dedi beğenmedi.. ben de racer 200 almaya karar verdim :)

viteslinin tadı ayrıda scooter da ilk göz ağrısı özlüyo insan. hayırlısıyla istediğin motoru alırsın inş

kursunuz, benim motosiklet almama sebep olan kurstur.
buradan sevgilerimi yolluyorum :)

ilk defa kursta motor kullanmıştım. ehliyeti aldım, 6 ay sonra falan da motoru. vesile oldular:)

sen kanuniyi manuniyi bırak al ybr rahatına bak deerde aşırı vibrasyon varmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar