hoca kimse yokken bu forumda ben vardim since 2013 yani kolay kolay kimse ses çıkartamaz bananoldu beyler yarım saatir yapacak espri mi bulamadınız ?
herkes bakıp gidiyor, neden ses yok ?
sampsonte ?
sayfa arkada açık kalmış sapık herif ben osman mıyım her şeye şaka zorlayayımnoldu beyler yarım saatir yapacak espri mi bulamadınız ?
herkes bakıp gidiyor, neden ses yok ?
sampsonte ?
yoksa siz cumartesileriçalışanlardandanmısınızÇalışmaya devam
=)yoksa siz cumartesileriçalışanlardandanmısınız
13 14 yıldır gün kavramı yok tatil olarak.yoksa siz cumartesileriçalışanlardandanmısınız

Senden faydalanılması lazım be kardeşim.Bu cumartesi benim içinde güzel geçiyor gibiKE-Jetronic sisteminde bulunan yakıt dağıtıcıyı komple dağıttım ve yeniden temizleyip topladım, full gazda gibi enjektör çıkışlarında benzin çıkartma problemi vardı, EHA valfi bağlantılarını yapınca düzelmeler oldu ama yağmur yağdığı için sistemi tam toplayamadım, testlerim doğrultusunda şimdilik problem yok gibi olsada arızayı yapan parçayı buldum.
Nedir bu KE-Jetronic diyen olursa sistem ektedir, benimkisi bunun 4 silindirli versiyonu ama 4-6-8 silindir olması bir şey ifade etmiyor.
![]()
Her tuşa basınca bir şeyler ortaya çıkıyor abi.Senden faydalanılması lazım be kardeşim.
Bir pok anlamadım ama güzel bir şeyler yaptığın kesin.
Senden faydalanılması lazım be kardeşim.
Bir pok anlamadım ama güzel bir şeyler yaptığın kesin.
sayfa arkada açık kalmış sapık herif ben osman mıyım her şeye şaka zorlayayım![]()
Haber mi aldın bir yerlerden birader savaş mı çıkacak? O nasıl bira stoğu öyle?
benim marketci indirim yapmıs usta o yüzden aldımHaber mi aldın bir yerlerden birader savaş mı çıkacak? O nasıl bira stoğu öyle?![]()
Yarasın o zaman, afiyet olsun.benim marketci indirim yapmıs usta o yüzden aldım
Benim de ilk kullandığım motosikletti kendisi hem de aynı renk. İki dayım var, birleşip ortak almışlardı garibanlıktan. Sene kaçtı hatırlamıyorum fakat 10 yaşlarındaydım sanırım.Çok kral makinedir. Kendisi de benim ilk motorumdur. Bununla dağlardan taşlardan atlıyordum. Kaç kere ( birkann duymasın ) polisten kaçtım. Tam 36 yıl öncesebebini de yazayım . 13 yaşındaydım ve motorun plakası yoktu. En sonunda beni benzinlikte yakaladılar. Ağladım. Serbest bıraktılar.
O yaşta platin ayarı dahil büyün ayarlarını kendim yapardım. Hey gidi günler hey.