hafta sonu çamlıca moto bakım toplaşması

ara sıra dostlar sağolsun beni hatırlarlar iş yerime gelirler :p
yine bir hafta sonu sabah bol bol gezmişler yorgunluğu atmak ve motosikletlerin bakımını yapmak için bana uğramışlar :p zaten başka türlü gelecekleri yok
ama ne olursa olsun öyle yada böyle gelmeleri kadar güzel bir şey yok nede olsa Dost'lar başımın üstün'de yerleri var:p
gelmişler gelmesine ama yanlarında bir foto makine gatirmemişler memetay kardeşim hep sallar kaliteli makinem var diye ama vitrine koymuş tozlanmasın diye dışarı çıkarmıyormuş :queen:
ugur kardeş zaten yorgun demokrat aklına gelmemiş :) resim bahane mangal şahane diyor :p
berk'i zaten söylemiyorum O motorun halini görseniz fotograf makinesini sormayı bile akıl etmezsiniz :) arada sırada motoru yıka be kardeş,yağmur'dan yağmur'a yıkıyormuş-yıkanıyormuş pardon :p
cep telefonu ile çekilen fotolar
[URL=http://img535.imageshack.us/i/resim025p.jpg/][IMG]http:
//img535.imageshack.us/img535/8697/resim025p.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
memetay kardeş motor özlemini gideriyor tvs ile :p
resim0280.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
kardeşimi 250 cc den sonra kesmedi 150 cc atladı benim kawa'ya nede olsa 500 cc hatırı var :p bir aşağı bir yukarı bahçede gazlıyor ne'de olsa hızlı şöför arkadaş
resim026d.jpg
gaz vermekten elleri acımış arkadaşın :queen:
resim022t.jpg
sırada ugur kardeşin cbf 250 var nasibini almayı bekliyor :p
resim0290.jpg
ee motoru kış geldi diye garaja kaldırırsan böyle hasret duyarsın iki tekere,başka yok mu diyor memet kardeş :) boş durma arabayı yıka diyorum fırçayı uzatıyorum başlıyor yemekler olurken mersoyu yıkamaya :p
resim0040.jpg
ugur ve berk çay faslı ara öğün :p
resim021s.jpg
berk diyor sıra bana geldi abi bir turda ben atayım kawa'yla hop yavaş yavaş 500 cc o diyorum :queen:
resim024.jpg
ugur diyor bende binicem ama sıra gelmiyor garibime :p er 5 bir aşağı bir yukarı vın vın başım döndü,gürültü'de cabası :)
resim027j.jpg
doktor'lar iş başında apache'nin yağını değiştirdiler kalite kontrol yapıyorlar iş yaparmı diye :pale: yağ zift gibi olmuş bu arada
resim030j.jpg
resim031ds.jpg

memet arkadaş elinde hortum bi cinlik düşünüyor ama ,foto başka türlü :queen::queen:
resim033ji.jpg
ooo saat 01:30 olmuş yedik,içtik eve dönüş zamanı diyorlar ve hızlı bir şekilde robocoplar hazırlanıyorlar Tam koruma her zaman severim bu Güzel İnsanları :rendeer:
resim035b.jpg
ugur kardeş renga renk :p aman abi diyor akşam karanlığı görsünler yolda bizi
resim034ji.jpg

bir hafta sonu'da güzel dostlar'la güzel bir şekilde geçti,yine bekleriz dinlenme tesislerimize kalın sağlıcakla iyiki varsınız :rendeer:

O hoo kardeşim aramazsınız, çağırmazsınız bir de gelip başlık açarsınız buralarda :bounce:
:mrgreen:

Brdahakine topluca gideriz hem daha kalabalık daha eğlenceli olur,birde fotoğraf makinası ile :)

O hoo kardeşim aramazsınız, çağırmazsınız bir de gelip başlık açarsınız buralarda :bounce:
:mrgreen:

sorma Engin 2 dir geliyoruz diyorlar gelmiyorlar,kurabiyeleri,meyveleri ben yiyorum o zaman :p
geliyoruz diyip'te kesin geliceklerini bilsem zaten aklımdasın alperi'de çağırıcam ama dengesiz bu arkadaşlar :p
sen zaten yakınsın müsait olduğunda her zaman beklerim bir telefon yeterli,hele bi enduro'yu al hayırlısıyla kış başlamadan biraz yollanalım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------

Brdahakine topluca gideriz hem daha kalabalık daha eğlenceli olur,birde fotoğraf makinası ile :)

olur tabiki neden olmasın çamlıca şurası gelmek isteyen dostlara bir adım,çay,mangal devam :p

Evet hacı senin iş yerin,bizim garajımız:)
Zaten oraya geldiğimizde zamanının nasıl geçtiğini anlayamıyoruz,muhabbet dersen belini kırıyoruz,çay dersen çaya doyuyoruz bakım dersen servisten alasını yapıyoruz,eve gitmek aklımıza gelmiyor:pher defasında erken çıkar gideriz diyorum ama gece 1'den evvel çıktığımıda hatırlamyorum.
Sonuçta hoşça vakit geçirdiğim arkadaşlarım var,iyiki sizler varsınız...:rendeer:

Evet hacı senin iş yerin,bizim garajımız:)
Zaten oraya geldiğimizde zamanının nasıl geçtiğini anlayamıyoruz,muhabbet dersen belini kırıyoruz,çay dersen çaya doyuyoruz bakım dersen servisten alasını yapıyoruz,eve gitmek aklımıza gelmiyor:pher defasında erken çıkar gideriz diyorum ama gece 1'den evvel çıktığımıda hatırlamyorum.
Sonuçta hoşça vakit geçirdiğim arkadaşlarım var,iyiki sizler varsınız...:rendeer:

biz dostlar,arkadaşlar için varız dermişim kardeşş :queen:
garaj,çaylar,kebaplar feda olsun bize :p
iyisi sohbet sonra eşeklerinin yemini vermek :p
ama kadro'da eksik bir resim var gibi Sinan usta onunda pioner'in bakım zamanı gelmişte geçiyor bile :p
adam tavuk dağıtmaktan arkadaşlarıyla sohbete fazla zaman ayıramıyor,ama ilk önce iş sonra çüşş :p
sinan ustanın yerine gelen yedek üyeyi'de kadroya dahil etmeli nasıl olsa yakında cbrr alıcakmış :p
heyyy sinan usta sesimi duyuyorsan ses verrr hep kendin yiyorsun çıkınları :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 ----------

Valla biz cekırdek bır aile olduk sağ olsun tamer ustanında mekanı bize camlıca sosyal tesıslerı gıbı oldu . kendısıne her zaman teşekkür ederım .bızımle orda beraber olmaya calışan herkese küçükten büyüğe sevgılerımı sunarım :rendeer:

abi çekiyorsun resimleri anca yüklüyorsun :p
evet usta hanımları unutmuştuk dimi ayıp olmasın çamlıca sosyal tesislerinde toplaşmaya devam ara sıra,güzel günler,güzel insanlar
benim ufaklıkta götürecek gibi duruyor Kawa'yı :p hani versem boyu yetse yok demez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:49 ----------

gelen resimler
resim003e.jpg
resim011u.jpg
img3722e.jpg

Ellerine sağlık abicim, sayende şöhret olmuşum, ama son resim fena olmuş :) yüzü görünmüyor, o ben değilim muhtemelen :) ne arşiv varmış abi sendede bee :) herşey için çok sağol abicim, her zaman geliriz biz :queen: senin canın sıkılmasın :)

Ellerine sağlık abicim, sayende şöhret olmuşum, ama son resim fena olmuş :) yüzü görünmüyor, o ben değilim muhtemelen :) ne arşiv varmış abi sendede bee :) herşey için çok sağol abicim, her zaman geliriz biz :queen: senin canın sıkılmasın :)

valla yüzün görünmese'de öbür profilden seni tanıyoruz kardeş ama fazla eğilme yinde sen rütürk var :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar