Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitime söz yok, @Okan Sinan Ocan ve @Mallaca 'nın destekleri şahaneydi ama esas güzel olan hocalar+ 10 katılımcı+ benden oluşan ve haftalardır muhabbetin devam ettiği wp grubu.
Eğitim gibi faydalı bir aktivite vesilesiyle böyle bir dostluğun oluşması harika. Wp'de bu arada güzel muhabbet dönüyor.
Eğitime söz yok, @Okan Sinan Ocan ve @Mallaca 'nın destekleri şahaneydi ama esas güzel olan hocalar+ 10 katılımcı+ benden oluşan ve haftalardır muhabbetin devam ettiği wp grubu.
Eğitim gibi faydalı bir aktivite vesilesiyle böyle bir dostluğun oluşması harika. Wp'de bu arada güzel muhabbet dönüyor.
İş dediğim konuya tekrar geliyor, eğitmenlik başka eğitimli olmak başka. Bir eğitmen size konuyu öğretirken sırası ile öğreterek tekniğin kemiklerinize kadar işlemesine ve faydalı olmasına yarar, bir işin ucundan değilde sonun başlayıp ucuna doğru varıldığında işler çok kötü bir hal alır.
Bir çok konuda ekol farkından veya görüş farkından ötürü bir çok farklı söylenim ortaya çıkar fakat eğitimcinin verdiği destek sizin en sağlıklı ve en güvenli bir biçimde motosiklette bu teknikleri uygulamanızı sağlar, bu eğitimden çıkan biri değil.
Youtube'de olan bir çok video paylaşan insan güvenli olmayı değil havalı olmayı öğretir, bir ömür boyu motosiklet kullanmak istiyorsanız havalı değil güvenli sürün.
genel olarak boş bir cevap olmuş benim için. bi noktada haklısınız, biz türklerin youtube konuşmaları buradakilerin çoğu gibi klişe. lütfen "moto kontrol" kanalına bir bakın youtube da. bizim boş geyiklerin klişelerin ötesinde "anlayabilenler için" fizik formüllerine kadar gerekçeleriyle anlatıyor motosiklet dinamiğini. dilerim izleyip anlayabilenlerden olursunuz.
genel olarak boş bir cevap olmuş benim için. bi noktada haklısınız, biz türklerin youtube konuşmaları buradakilerin çoğu gibi klişe. lütfen "moto kontrol" kanalına bir bakın youtube da. bizim boş geyiklerin klişelerin ötesinde "anlayabilenler için" fizik formüllerine kadar gerekçeleriyle anlatıyor motosiklet dinamiğini. dilerim izleyip anlayabilenlerden olursunuz.
Boş cevaptan ziyade,biz sadece temel eğitim gördük ve bilgilerimiz taze üzerine sürerek pekiştiriyoruz, bir başkasına bu bilgileri aktarmak sözlü olarak aktarılabilir olsa bile çok acemice açıklarız ve karşımızdakine doğru bilgiyi aktaramayabiliriz ,formüllerine kadar gerekçeleriyle anlatmak eğitmenlerin sanatı. Çoğumuzun kurduğu cümle biz motosikleti yanlış kullanıyormuşuz gibisinden cümleler oldu ,doğrusunu yeni öğrenmişken birine bunu aktarmak ,hem motosiklette eğitimi,motosikleti,hocaların emeğini zedelemek olur.
Bu cevap da genel olarak boşolmuş. Hala dünyanın düz olduğunu savunan ve fizik formülleri ve videolarla anlatan youtube kanalları var. Biliyoruz ki dünya düz değil. Bir kanalda anlatılanların doğru olup olmadığı yada fizik formüllerinin doğru olup olmadığı yapılan sayısız deneyle ispatlanır. Sadece videoa da anlatmak ispat demek olmuyor veya sadece anlatmakla öğretilemiyor. Maalesef.
Sıtkı Abi çok teşekkürler desteğin ve güzel yorumun için. Eğitim esnasında kimse eğitimden kopmasın, fotoğraf işiyle uğraşmasın diye dışarıdan fotoğrafçı getirdim.
WP güzel hoş giderken bir yerden sonra forumdan uzaklaştırabilir, dur şimdi forumda uğraşmayım gruptan yazayım gibilerinden,
bir noktada grubu limitlemenizde fayda var
Geçmişte bu konuları deneyimledik.
eğitmenlerin, organizatörlerin, katılımcıların emeklerine sağlık
Memnuniyetle Ben de tanışmak isterim tabii.
Hatta buyurun Antakya'ya gelin diyeceğim de, Antakya'da maalesef henüz gelinecek bir yer yok.
Ben de dönemedim henüz. Evlerimizin bitirilmesini bekliyoruz. (Ne zaman biteceği meçhul) Dolayısıyla kulübümüzle ilgili çalışmalarımız da 3 yıldır askıda.
WP güzel hoş giderken bir yerden sonra forumdan uzaklaştırabilir, dur şimdi forumda uğraşmayım gruptan yazayım gibilerinden,
bir noktada grubu limitlemenizde fayda var
Geçmişte bu konuları deneyimledik.
Aslında o risk var ama forum bambaşka, bu nedenle foruma her daim devam. Bizim Cyan, espresso, Gökhan Aygün ve gurcanozturk'ten oluşan bir wp grubumuz var, 4 sene mi oldu 5 sene mi oldu, orada dönen muhabbet ayrı, burasının tadı ayrı.
Eğitim tabi ki faydalı. Faydası yadsınamaz ama esas gerekli olan imkanlar dahilinde farklı yol ve hava koşullarında bol bol sürmek. Sürmüyorsan eğitim alsan da sürüşüne adapte edemeyebiliyorsun.
Eğitim tabi ki faydalı. Faydası yadsınamaz ama esas gerekli olan imkanlar dahilinde farklı yol ve hava koşullarında bol bol sürmek. Sürmüyorsan eğitim alsan da sürüşüne adapte edemeyebiliyorsun.
Hoca seni, Sıtkı Abi'yi, Murat Denizhan hocayı çıkardım da Murat hocanın yanındaki arkadaşla onun yanındaki hanımı çıkaramadım. Hamok üyeleri mi yoksa Sıtkı abi'nin akrabaları, arkadaşları mı?