Hafif Kazalı motor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-model-hafif-kusurlu-cbr-125-138395623/detay Tahmininizce kaç tL masraf yapsam düzelir

dostum bunu honda bayisine götürüp göstermen daha mantıklı, yada gidip bütün eksiklerini not edeceksin kırık olan her yerini vs.. videosunu çekeceksin ayrıntılı. Sağ sol grenajların 2si 200-250 falan. alt sakalda bişey varmı bilemiyorum. arkadaki koltukta hafif hasar var 15 20 liraya döşettirirsin istediğin renge.. yalnız şöyle bir durum var bunlar yanılmıyorsam alüminyum şasi. kaza sonrasında senin göremeyeceğin hasarlar oluşabilir. sen ne kadar motoru toplasan da bi virajda 2 yer ayrılabilir. Bunu ben değil altın elbiseli adamın youtube deki 2.el motorlar hakkında ki videosunda izlemiştim. sende böyle bir motora 3.500 verip hayatını riske atacağına 3 daha ekle kazasız bitane sağlam al. bence bu motora değmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

ha eğer imkanların kısıtlıysa 3.500 tlye çok güzel çin malı motorlar var :) çin malı motor deyip geçme, düzgün bir kullanımda seni ne yolda bırakır ne de üzer..

3500 E canavar gibi japon motorlar var 3500 tl az para degil cinliye kaptırılsın.

3500e nasıl bişe bi bakıyım dedimde bulamadım :D
İmkanım en fazla 4500tL civarı onun 500 ünü falan ekipman için düşünüyorum kask mont falan...

aslında yürüründe sıkıntı yoksa alınır o grenajlar bence en fazla 1000 1250 tlye malolur başka sıkıntısı varmış gibi durmuyor. honda servisine gidip motorun resimlerini gösterip kaba taslak bi fiyat fikri alabilirsiniz.

aslında yürüründe sıkıntı yoksa alınır o grenajlar bence en fazla 1000 1250 tlye malolur başka sıkıntısı varmış gibi durmuyor. honda servisine gidip motorun resimlerini gösterip kaba taslak bi fiyat fikri alabilirsiniz.

Tamam teşekkürler :)) yarın bi sorarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Birşey daha var aklıma takılan bu grenajların üstündeki stickerlar sökülüyomu bnm bi arkadaş aldıı sökemedide

Şasede oynama, ön maşalarda sıkıntı var ise arkanı dön kaç... Çıkma grenaj bulabilirseniz veya e-bay üzerinden getirtme şansınız var ise değerlendirilebilir.

sahibi fiyatını belirlerken masrafını araştırmadı mı sanıyorsun??

yada 500 - 1000 tl ye cillop olacak motor ama sahibi enayimi acaba??

ben yemedim sen ye diyor olabilirmi acaba???

görüntüde 1500 tl ye hallolacak gibi görünürken aslında 5500 de harcasan düzeltemeyebilme ihtimalinde varmıdır ki???

dostum bunu honda bayisine götürüp göstermen daha mantıklı, yada gidip bütün eksiklerini not edeceksin kırık olan her yerini vs.. videosunu çekeceksin ayrıntılı. Sağ sol grenajların 2si 200-250 falan. alt sakalda bişey varmı bilemiyorum. arkadaki koltukta hafif hasar var 15 20 liraya döşettirirsin istediğin renge.. yalnız şöyle bir durum var bunlar yanılmıyorsam alüminyum şasi. kaza sonrasında senin göremeyeceğin hasarlar oluşabilir. sen ne kadar motoru toplasan da bi virajda 2 yer ayrılabilir. Bunu ben değil altın elbiseli adamın youtube deki 2.el motorlar hakkında ki videosunda izlemiştim. sende böyle bir motora 3.500 verip hayatını riske atacağına 3 daha ekle kazasız bitane sağlam al. bence bu motora değmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

ha eğer imkanların kısıtlıysa 3.500 tlye çok güzel çin malı motorlar var :) çin malı motor deyip geçme, düzgün bir kullanımda seni ne yolda bırakır ne de üzer..
Sasede sikinti varsa tamir olmuyor bu motorda. Tek sorun grenaj olsaydi adam 700-800 neyse verir takar oylece piyasa fiyatina satardi. Bence gorunenden farkli sikintilar var.

Çelik şasi değil miydi bunlar?

burada kime sorsan aynadiz motor olmaz der zaten ayna olmayanin surucusu apaci ve motoru hirpalarlar

Adamın kafasını karıştırmayın durduk yere.Ne alaka aynasız motora yaklaşma.Kazalı zaten,kırılmıştır takmamıştır.

Şaseyi şuraya koyun fotoğraftan motor durumu anlaşılmaz.Kazalı mı? evet kazalı hımm "ağır" hasarlı.Eee sonra yorum ? Alın motosikleti götürün bir tamirciye verin 10 lira baksın motoruna.Motor ok mi ? O zaman ver elini şase işinden anlayan "motosiklet şasecisine" adam ok dedimi ? Sonra böyle naked binecekseniz takacağınız parçaların fiyatlarını öğrenin yada toplayacaksanız eksik parçaları öğrenin.Kafanıza uyuyorsa alın.

Burda forum ahalisine danışacak bir şey yok ki...Kim ne anlasın 2 kare fotoğraftan.

Ha şahsi fikir soruyorsanız; ben 2. motosiklet yapmak için alırdım...Hobi amaçlı sök tak ekle vizeye sokma filan...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Kardes yanlis yonlerdirmek istemem am cbr sok tak yapilacak motor deil aldanma sakin disli seti bile gidikse 400 lira sakasi yok yani sase felan duzeltmek nedir can tasiyosun ne gerek var emin ol pisman olursun 1500 e hallederim diyerek alirsin yinede olmaz oldu sanirsin sadece temizi o yuzden pahali ya temizini al ben bulamadim buldum 6000 den asaa vermedi sifir aldim zamdan once 6500 e sorsan plaka felan 8000 i buldu dedi bana salak banka kredisi ile almis vade farkini soyluyor kafan rahat olsun servise harciyacagin parayla bi dunya aksesuar alirsin

Hepiniz fikrinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için sağolun sonuç olarak vazgeçtiim çoğu kişininde dediği gibi canımı paradan kısmak için tehlikeye atmama gerek yok... Artık 2012 falan değilde 2010 falan alırım olmazsa ... Teşekkürler...

En azindan 1-2 grenaj takili olsaydi. Nasil bir kaza olmussa artik butun grenajlari sokmus. Bende de cbr250r vardi sol tarafa yatirmistim micirda buyuk grenaj bayagi cizilmisti ve vida yerinden kirilmisti. Vida yerinden bantladim sallanmasin diye ve 1,5 ay oyle gezdim (grenaj gelene kadar) bantli bantli :santa:

Yani diyecegim ufak bir kaza olsa neden butun grenajlari cikariyorsun en azindan kafa grenajlarinin yanindakileri falan olsaydi. Bence buyuk bir kaza gecirmis motorun her iki tarafta hasar almis sadece bir yone yan yatma degil. Bence hic dusunme bile vazgec.

En azindan 1-2 grenaj takili olsaydi. Nasil bir kaza olmussa artik butun grenajlari sokmus. Bende de cbr250r vardi sol tarafa yatirmistim micirda buyuk grenaj bayagi cizilmisti ve vida yerinden kirilmisti. Vida yerinden bantladim sallanmasin diye ve 1,5 ay oyle gezdim (grenaj gelene kadar) bantli bantli :santa:

Yani diyecegim ufak bir kaza olsa neden butun grenajlari cikariyorsun en azindan kafa grenajlarinin yanindakileri falan olsaydi. Bence buyuk bir kaza gecirmis motorun her iki tarafta hasar almis sadece bir yone yan yatma degil. Bence hic dusunme bile vazgec.
Evet çok haklısınız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar