aslında yürüründe sıkıntı yoksa alınır o grenajlar bence en fazla 1000 1250 tlye malolur başka sıkıntısı varmış gibi durmuyor. honda servisine gidip motorun resimlerini gösterip kaba taslak bi fiyat fikri alabilirsiniz.
Uzakdur diyorum
Nedenidede yazarsanız
aynaları yok bulaşma
aynaları yok bulaşma
dostum bunu honda bayisine götürüp göstermen daha mantıklı, yada gidip bütün eksiklerini not edeceksin kırık olan her yerini vs.. videosunu çekeceksin ayrıntılı. Sağ sol grenajların 2si 200-250 falan. alt sakalda bişey varmı bilemiyorum. arkadaki koltukta hafif hasar var 15 20 liraya döşettirirsin istediğin renge.. yalnız şöyle bir durum var bunlar yanılmıyorsam alüminyum şasi. kaza sonrasında senin göremeyeceğin hasarlar oluşabilir. sen ne kadar motoru toplasan da bi virajda 2 yer ayrılabilir. Bunu ben değil altın elbiseli adamın youtube deki 2.el motorlar hakkında ki videosunda izlemiştim. sende böyle bir motora 3.500 verip hayatını riske atacağına 3 daha ekle kazasız bitane sağlam al. bence bu motora değmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
ha eğer imkanların kısıtlıysa 3.500 tlye çok güzel çin malı motorlar varçin malı motor deyip geçme, düzgün bir kullanımda seni ne yolda bırakır ne de üzer..
Sasede sikinti varsa tamir olmuyor bu motorda. Tek sorun grenaj olsaydi adam 700-800 neyse verir takar oylece piyasa fiyatina satardi. Bence gorunenden farkli sikintilar var.
burada kime sorsan aynadiz motor olmaz der zaten ayna olmayanin surucusu apaci ve motoru hirpalarlar
Evet çok haklısınız..En azindan 1-2 grenaj takili olsaydi. Nasil bir kaza olmussa artik butun grenajlari sokmus. Bende de cbr250r vardi sol tarafa yatirmistim micirda buyuk grenaj bayagi cizilmisti ve vida yerinden kirilmisti. Vida yerinden bantladim sallanmasin diye ve 1,5 ay oyle gezdim (grenaj gelene kadar) bantli bantli :santa:
Yani diyecegim ufak bir kaza olsa neden butun grenajlari cikariyorsun en azindan kafa grenajlarinin yanindakileri falan olsaydi. Bence buyuk bir kaza gecirmis motorun her iki tarafta hasar almis sadece bir yone yan yatma degil. Bence hic dusunme bile vazgec.