Hadi taniyin beni, tum samimiyetimle...

Merhabalar,

1 aydir forumu uzaktan takip ediyorum. Daha once hic vitesli motor kullanmadim ve 10 sene gecmis uzerinden:cyclopsan gecen zaman zarfinda 2 kere bisiklet kullandim.motorbisikletli biriyle artci olarak sefer sayim gene ayni sayida... iki dostumun cansiz bedenini,ucuncunun kemikten ayrilmis ; but parcasinin tuttugu bacagiyla acilar icinde sizlarken sedyeye kaldirali yillar oldu... Rabbim kimseye ne o anlari yasatsin ne de gostersin. Hepinizin yasamak adina saliselik sansinin dahi her zaman yaninda olmasini temenni ederim.

Senelerden beri otomobil kullaniyorum. Hic trafik kazasi gecirmedim, cunku hic bir zaman emniyeti ve dikkati elimden birakmadim. Motor kullanma istegim ise; tamamen depresyon hastaligimdan sonra manevi ihtiyaclarima agirlik vermemle alakali. o zaman zarfindan sonra aklima gelen cok seyi yaptim, pek cok egitim aldim, kopek , sahiplendim vs...kisaca hayallerimin pesinden kostum ve kosmaya devam ediyorum.
siradaki hedefim motorsiklet ama acele etmeyerek, korkumu yenip hazirim diyene dek arastirmaya ve bilgi almaya devam edecegim.

baslangic motorum olarak (chopper) Mct250, Superligt 150 , Regal Raptor DD/E serisi bir makine dusunuyorum. Sonrasinda ise ya ayni tarzda devam etmek , ya da Cbr250 sahibi olmak istiyorum. bugun mct 250 ve superlight150 'i canli gorup bayagi olumsuz elestiriler aldim :) Izmir -Nazilli arasi 172 km.bu yolu pek bas agrisi yasamadan yilda en az 2 kez, gerisinde ise yakin yerlesim yerlerini gezebilecegim bir motorsiklet istiyorum.Butce olarak max 3.000 tl ile baslamak istiyorum ve bana bu konuda yardim etmenizi rica ediyorum.

Ismim Ibrahim(1988), ADU /UTF ogrencisiyim, 184 cm ve 82 kiloyum. Aslen S.Urfali'yim. Izmir ve Nazilli de ikamet ediyorum. Hepinize kazasiz surusler diliyorum.
Merhaba :)

Hoşgeldiniz, yaşanan acı tecrübelerden sonra tek bir önerim var, önce eğitim lütfen ...

Hoşgeldiniz, yaşanan acı tecrübelerden sonra tek bir önerim var, önce eğitim lütfen ...

konu icerisinde belirtmemistim.motor ehliyetine sahip degilim. su an icin ehliyet, ekipman ve sececegim motor uzerine yogunlastim.

oluroyle, hosbuldum.

karsilama mesajlari atacak kullanicilar icin simdiden hosbuldum:)

Bajaj Boxer 150 - Rks 150 ikiside parasına değer motosiklettir Bende rks var uzun yolda yaptım şehir içindede kullandım sıkıntı çıkarmadı bajaj için konuşamam ama bir arkadaş memnun deildi rks nin iyi olduğunu sölemişti ama bajaj da iyi motorlar yapıyor chopper da yoracakdır hantal motordur bence başlangıç için seçme sıkılırsın

Kuba superlight 200, falcon fredoom 250 ve regal raptor dd e serisi bir motor almayi ve haricindeki secenekleri elemeyi karar kildim. Butcemde degisiklik yaptim. Motoru Kasim-Ocak aylarinda almayi planliyorum. Ve bu sure zarfinda net 6.000 tl lik bir butce ile ilk motoruma sahip olmayi planliyorum kuba superligt 200 icin yeteri kadar paylasim oldugunu dusunuyorum. Uzerine motoru canli gorup artci olarak seyahat sansi da edindim. Falcon freedom 250 ile ilgili daha fazla kullanici yorumu olacagini umid ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar