hadi kızlar hamamda cümbüş var :)))

Evet bizde sizi bekledik ( Daha doğrusu kekleri pastaları:p )

ya cidden konustuk ya telefonda o ana kadar keklere elimizi sürmedik bekledik bekledik...
gelen olmayınca dayanamadık :)
cadı ile beraber bunun hesabını vericek siniz boşu boşuna arkadaşımı getirdim:bounce:

abi haklısında işte oraya geç gidince şey oldu :p
:rendeer: kusura bakmayın abicim :rendeer:
yalancılar...........
sizin ipinizle bi daha kuyuya iinermıyım ben...

aaa Cem sen yapma bari
okadar bekledik ya :salut:

:rendeer:

ya cidden konustuk ya telefonda o ana kadar keklere elimizi sürmedik bekledik bekledik...
gelen olmayınca dayanamadık :)

abi haklısında işte oraya geç gidince şey oldu :p
:rendeer: kusura bakmayın abicim :rendeer:

aaa Cem sen yapma bari
okadar bekledik ya :salut:

:rendeer:

kimi ne için beklediniz yaaaa....
bizim niye haberimiz olmadı beklediğinizi...

maç izlerken siz gürkan abiyle konustuk ve sizi yeşim ablalara davet ettik :) yani yeşim abla davet etti adresi ve tarifi verdik ama gelen giden olmadı :farao:

saat 11 de aradınız terbiyesizler ben ta bahçeşehirde oturyorum nasıl gelip nasıl donucektım gerı...

maç izlerken siz gürkan abiyle konustuk ve sizi yeşim ablalara davet ettik :) yani yeşim abla davet etti adresi ve tarifi verdik ama gelen giden olmadı :farao:

Tamam haklısınız diyelim peki boğazınızdan geçtimi o keklerden pastalardan ısırırken caddebostanda bulunan açlar hiç aklınıza geldimi hiç duygulanmadınızmı?? :silent::queen::queen:

saat 11 de aradınız terbiyesizler ben ta bahçeşehirde oturyorum nasıl gelip nasıl donucektım gerı...

bende dönemedim eve sizi beklemekten
bu akşam annem kapının önüne koyacak :queen:
Tamam haklısınız diyelim peki boğazınızdan geçtimi o keklerden pastalardan ısırırken caddebostanda bulunan açlar hiç aklınıza geldimi hiç duygulanmadınızmı?? :silent::queen::queen:

bilmem şanslarına küssünler bekledik o kadar dedik :p bi güzel yedik :queen:

aramıza bir bayan daha katılıyo sanırım :p

az önce bir müşterim vardı konu bi anda bekarlıktan motosiklete geldi bende bende bendeee demeye başladı manyak :p
telefonlarımızı verdik yakında bize katılıcak baştan söliyim çatlağın teki :queen:

seninle konuşmuşya yetmezmi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar