Değilmi abiciğim inilmez ha bu arada intikam listesi artıyor gibi geldi bana![]()
banada....
Değilmi abiciğim inilmez ha bu arada intikam listesi artıyor gibi geldi bana![]()
Evet bizde sizi bekledik ( Daha doğrusu kekleri pastaları)
cadı ile beraber bunun hesabını vericek siniz boşu boşuna arkadaşımı getirdim:bounce:
yalancılar...........
sizin ipinizle bi daha kuyuya iinermıyım ben...
ya cidden konustuk ya telefonda o ana kadar keklere elimizi sürmedik bekledik bekledik...
gelen olmayınca dayanamadık
abi haklısında işte oraya geç gidince şey oldu
:rendeer: kusura bakmayın abicim :rendeer:
aaa Cem sen yapma bari
okadar bekledik ya :salut:
:rendeer:
kimi ne için beklediniz yaaaa....
bizim niye haberimiz olmadı beklediğinizi...
maç izlerken siz gürkan abiyle konustuk ve sizi yeşim ablalara davet ettikyani yeşim abla davet etti adresi ve tarifi verdik ama gelen giden olmadı :farao:
maç izlerken siz gürkan abiyle konustuk ve sizi yeşim ablalara davet ettikyani yeşim abla davet etti adresi ve tarifi verdik ama gelen giden olmadı :farao:
saat 11 de aradınız terbiyesizler ben ta bahçeşehirde oturyorum nasıl gelip nasıl donucektım gerı...
Tamam haklısınız diyelim peki boğazınızdan geçtimi o keklerden pastalardan ısırırken caddebostanda bulunan açlar hiç aklınıza geldimi hiç duygulanmadınızmı?? :silent::queen::queen:
bende dönemedim eve sizi beklemekten
bu akşam annem kapının önüne koyacak :queen:
bilmem şanslarına küssünler bekledik o kadar dedikbi güzel yedik :queen:
inşallah kapının önüne koyar..............
aramıza bir bayan daha katılıyo sanırım
az önce bir müşterim vardı konu bi anda bekarlıktan motosiklete geldi bende bende bendeee demeye başladı manyak
telefonlarımızı verdik yakında bize katılıcak baştan söliyim çatlağın teki :queen: