hadi kızlar hamamda cümbüş var :)))

yaz gelsin senin sınav bitsin benim sınav geçsin kuşlar ötsün çiçekler açsın geziler olsun süper loto bana çıksın gürkanın telefonları gece 3 dede çalsın daha ne isteriz bee hayattan :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aziz, Fatih, Hasan, Hüseyin, Furkan, Ömer, Ekrem perukları kapın kardeşlerim bizde gidioyruz hamama caktırmadan gireriz :queen::queen::queen:

millet öğleye kadar uyuyo baksana :p
şaka maka kriz mt yi fena vurdu :pale:

her hafta dolaş bi yere git sonrada kıriz vurdude otur biraz ya :queen:

yaz gelsin senin sınav bitsin benim sınav geçsin kuşlar ötsün çiçekler açsın geziler olsun süper loto bana çıksın gürkanın telefonları gece 3 dede çalsın daha ne isteriz bee hayattan :queen:

zaten bi araya gelince telefonumu kapatıyorum abi yoksa dağa malzeme olucaz:bounce::queen:

Son düzenleme:
her hafta dolaş bi yere git sonrada kıriz vurdude otur biraz ya :queen:

zaten bi araya gelince telefonumu kapatıyorum abi yoksa dağa malzeme olucaz:bounce::queen:

olmazzz oturamam gezmem lazım eglenmem lazımmm gencim ben :p
yarın süpriz yapabilirim sana izinliyim gene :cherry:

sen telefonu kapasanda açsanda biz malzeme olursun bize :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iide oğlumve ben snn bu topicde ne işin var hady kızlar demişler baksana kardeşim :D

:cherry:

benim sınav bi bitse ahh bi bitse :)
Gürkan abimin gece telefonlarımı çalıyomuş :cyclopsan:cyclopsan:p

iide oğlumve ben snn bu topicde ne işin var hady kızlar demişler baksana kardeşim :D

niye len onlar erkek hamamına gelince ses etmiyon dukundumu sana sabah sabah:bounce:

:cherry:

benim sınav bi bitse ahh bi bitse :)
Gürkan abimin gece telefonlarımı çalıyomuş :cyclopsan:cyclopsan:p

aygülcüm sen her denilene inanma benim telefonum hiç çalmaz :wiinkk:

nazara gelicez iyimi bu günlerde:bounce:

Son düzenleme:
eyvallah ::pala:: artık yeni gelinliğinde kalmadı gelmemek için bahane yaratma sakın heee :rendeer::rendeer:

bizde mum yakarız , gerçi bizim ışığımız yeter ortamı aydınlatmaya ::miiz::::miiz::

delipoyrazın yani can dostumun herkeze selamı var üstümde kalmasın en yakın zamanda aramızda olucak :rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar