- Konu Yazar
millet öğleye kadar uyuyo baksana 
şaka maka kriz mt yi fena vurdu
ale:
şaka maka kriz mt yi fena vurdu
Aziz, Fatih, Hasan, Hüseyin, Furkan, Ömer, Ekrem perukları kapın kardeşlerim bizde gidioyruz hamama caktırmadan gireriz :queen::queen::queen:
millet öğleye kadar uyuyo baksana
şaka maka kriz mt yi fena vurduale:
yaz gelsin senin sınav bitsin benim sınav geçsin kuşlar ötsün çiçekler açsın geziler olsun süper loto bana çıksın gürkanın telefonları gece 3 dede çalsın daha ne isteriz bee hayattan :queen:
her hafta dolaş bi yere git sonrada kıriz vurdude otur biraz ya :queen:
zaten bi araya gelince telefonumu kapatıyorum abi yoksa dağa malzeme olucaz:bounce::queen:
olmazzz oturamam gezmem lazım eglenmem lazımmm gencim ben
yarın süpriz yapabilirim sana izinliyim gene :cherry:
sen telefonu kapasanda açsanda biz malzeme olursun bize :queen:
yandık desene yine dolaşacaz demekkiakşam nerde oluruz belli dehil ondan sonrada bana kızıyorlar :wiinkk:
garipçe topagında turgaya size geliyoz dedim :queen:
garipçe topagında turgaya size geliyoz dedim :queen:
yaz gelsin senin sınav bitsin benim sınav geçsin kuşlar ötsün çiçekler açsın geziler olsun süper loto bana çıksın gürkanın telefonları gece 3 dede çalsın daha ne isteriz bee hayattan :queen:
iide oğlumve ben snn bu topicde ne işin var hady kızlar demişler baksana kardeşim![]()
iide oğlumve ben snn bu topicde ne işin var hady kızlar demişler baksana kardeşim![]()
:cherry:
benim sınav bi bitse ahh bi bitse
Gürkan abimin gece telefonlarımı çalıyomuş :cyclopsan:cyclopsan![]()
aygülcüm sen her denilene inanma benim telefonum hiç çalmaz :wiinkk:
nazara gelicez iyimi bu günlerde:bounce:
![]()
![]()
hadi sana inanayım bari abiim
inan sen :rendeer:
eyvallah :ala:: artık yeni gelinliğinde kalmadı gelmemek için bahane yaratma sakın heee :rendeer::rendeer:
bizde mum yakarız , gerçi bizim ışığımız yeter ortamı aydınlatmaya ::miiz::::miiz::
delipoyrazın yani can dostumun herkeze selamı var üstümde kalmasın en yakın zamanda aramızda olucak :rendeer::rendeer::rendeer: