Haddinden kat kat büyük bir böcek ve iğrenç

camel_spider.jpg

Konu dışı

daha once foruma verilmişti die hatırlıyom , yinede paylaşım için teşekkürler :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aha benim toprakların vahşi iğrenç yaratıkları böyle işte :) boşuna dememişler arap yağı bol bulunca kıçına başına sürermiş :mrgreen: bu şey her neyse ptrolden ve kimyasal atıktan dolayı bu hale gelmiş.

Bizim şuan lojmanlarımızın bulunduğu yer dağlık mevkii, Akabe Polis Lojmanları...

Bu mahlukkattan burada da rastlamıştım.Daha 2 gün oldu..Gerçi bu kadar büyük değildi ama
şunu söyleyeyim;
zehirli ve aşırı hızlı bir tür...Sıcak bölgelerin böceği..

Soğuğa dayanmıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
namı diğer sarı ömer diye biliyorum hakkari de askerlik yapanlar bilir..

ben kara eşrefi tanıyorum sarı ömerde kim
şaka biyana bu örümceğin sanayi tipi herhalde bide bacaklara ağda yapmamış çok kıllıııı

Forumdan Uzaklaştırıldı
amarikan askerleri sanırım,ısırsa süper olur 2 3 pislik daha temizlenirdi :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kara eşrefi tanıyorum sarı ömerde kim
şaka biyana bu örümceğin sanayi tipi herhalde bide bacaklara ağda yapmamış çok kıllıııı

abi bunun manikürü pedikürüde gelmiş..:queen:
kıllara jöle sürsek olmazmı..:queen:

hakkari dag komando uzman cavus olan teyze oğlu anlattı ben onun yalancısıyım.. :p

Diyarbakırda askerlik yaparken,nöbet arkadaşımın elbisesinin içinden elimle bir örümcek çıkarmıştım,hayvanın gövdesi çay tabagı kadardı bacaklarıda serçe parmağım kalınlığındaydı. Arkadaşım hayvanı görünce neredeyse bayılacaktı.Ertesi gün bir diğer arkadaşımıda akrep sokup hastanelik etti.Sonuçta uzun bir zaman geceleri uyuma zorluğu çektim.
Son zamanlarda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde de dev örümcek olarak adlandırılan bu mahlukat, zehirsiz ama ısırdımmı koparan cinstenmiş.
resmide şöyle birşey işte

keşke girmeseydim şu topiğe ya...ulan diken üstünde bıraktınız stres sahabı yaptınız 2 dakkede...:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
keşke girmeseydim şu topiğe ya...ulan diken üstünde bıraktınız stres sahabı yaptınız 2 dakkede...:salut:

abi al bendende o kadar zırt pırt ayaklarımı kaldırıyorum bu şelepsis buraya gelir melir diye :queen:

Psikoloncimi bozdunuz hepinizi kınıyorum....zaten manyağım...iyice paranoyak yaptınız beni şimdi...bana 10 kişi saldırın yere sererim...ama işte şu böceler beni korkutuyor...:silent:

Vayyy bee koca mete abi ufacık boceklerden korksun :p Herkezın bı zayıf noktası varmıs demekkı :p :)

Daha bitmedi. Yine Diyarbakır'da(Lice ilçesi) nöbet sırasında ağaçtan omzuma pat diye bir dal parçası düştü.Dal parçasını elime aldım ama kıpır kıpır oynamaya başladı.En az 15-20cm kadar olan bu şey, kocaman bir çekirgeymiş. Bağırarak bir hs....tr çekip fırlatıp attım.Mahluk o kadar iriydiki çekirge olmasına rağman zıplayamıyordu.Sallana sallana yürüyüp gitti.
Ahada böyle birşeydi. İnanmayan Lice'de askerlik yapan birinden teyidini alabilir.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Psikoloncimi bozdunuz hepinizi kınıyorum....zaten manyağım...iyice paranoyak yaptınız beni şimdi...bana 10 kişi saldırın yere sererim...ama işte şu böceler beni korkutuyor...:silent:

mt abi 1 boğanın böcekten korktuğu duyulmuşmudur hiç..

abi abi ayağının yanında böcük vaaarrr..:queen:

Vayyy bee koca mete abi ufacık boceklerden korksun :p Herkezın bı zayıf noktası varmıs demekkı :p :)

bu fotoyu bilgisayarıma kaydedip mt abinin hiç ummaduğu bi anda önüne koyacam hepimiz çoh gülecez..:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar