Hacker Diye Geçinenlerden Nefret Ediyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alın size bir site http://www.netmerkezi.net.tc/ bilgisyarı bilmeyen kaç kişi girmiş birisi bunu durdursun lütfen bu siteyi nasıl kapttırabiliriz acaba?? böyle boş insanlarla bu ülke biraz zor kalkınır:farao:

ne yapiyormus ki bu site?

msn adresımızı yazdıgımız zaman şifremiz karşı tarafa gidiyor ve msn imizi çalınmış oluyor...

delicoban bence başlığı yanlış açmışsın öncelikle bir link vermişsin ama sitenin konusunu yazmamışsın,bu siteyi kapatmanın yolunu arıyorsun.Bir site yanlış bir şeyler yapmış diye bütün hackerleri suçlayamazsın.Hacker farklı şey lamer farklı şey seni kızdıran ne ?Sitenin konusu ne bilmiyorum ama bence biraz dikkat et

yani boyle bir yere şifre mifre yazan varsa sitenin bir suçu yok bence.

delicoban bunun Hacker işi olduğunu ne biliyorsun.Bunu normal biriside yapabilir.Sen neden Hackerlerden nefret ediyorsun anlamadım.

delicoban bence başlığı yanlış açmışsın öncelikle bir link vermişsin ama sitenin konusunu yazmamışsın,bu siteyi kapatmanın yolunu arıyorsun.Bir site yanlış bir şeyler yapmış diye bütün hackerleri suçlayamazsın.Hacker farklı şey lamer farklı şey seni kızdıran ne ?Sitenin konusu ne bilmiyorum ama bence biraz dikkat et

hayır yanlış anlasılmasın hackerlerı suclamak degıldı bahsettıgım konu.. sadece boyle hırıszlara sinirlendim okadar...yani herkese yoluyolar bu siteyi bilmeyen kaç kişi giriyor msn i gidiyor. sizin gitmesini istermiydiniz..

yani boyle bir yere şifre mifre yazan varsa sitenin bir suçu yok bence.

bilmeyenler malesef yazıyor..:)

Son düzenleme:
İnsanları kandırarak ; şifre vs gibi kişisel bilgileri çalanlara LAMER denir.
LAMER'ler başka sitelerden ve tavsiyelerden esinlenerek ; kendilerini geliştirmeye çalışır. Tabi sürekli başarısız olurlar , ya da başarıları sınırlıdır.

HACKER denilen olayda ; kimse size şifre sormaz ; dosya göndermez , hatta size ulaşmazlar bile. Haberiniz olmadan pat diye sisteminize girerler. İstediklerini elde ederler. Eğer amaçları kötüyse , yine sizin haberiniz olmadan bunu gerçekleştirir ve giderler...:cat:

delicoban bunun Hacker işi olduğunu ne biliyorsun.Bunu normal biriside yapabilir.Sen neden Hackerlerden nefret ediyorsun anlamadım.

kusra bakmayın yanlıs anlatamısım hackerlardan nefret edıyorum demek ıstememıstım.. sadece amacım bu sitenin kapatılmasıydı..çünkü çok kişi kanıp ne var diye merak ediyor e-mail şifre yazıyor sonra bı bakmıs msn gitmiş:)

İnsanları kandırarak ; şifre vs gibi kişisel bilgileri çalanlara LAMER denir.
LAMER'ler başka sitelerden ve tavsiyelerden esinlenerek ; kendilerini geliştirmeye çalışır. Tabi sürekli başarısız olurlar , ya da başarıları sınırlıdır.

HACKER denilen olayda ; kimse size şifre sormaz ; dosya göndermez , hatta size ulaşmazlar bile. Haberiniz olmadan pat diye sisteminize girerler. İstediklerini elde ederler. Eğer amaçları kötüyse , yine sizin haberiniz olmadan bunu gerçekleştirir ve giderler...:cat:

hım demekkı yanlıs bılıyormusum lamer miş:)

Son düzenleme:
MSN ile ne alakası var bunun? Verdiğin link'te MSN ile ilgili bir kelime bile yok :p

mail bölümüne herkez msn adresini yazıyor.Altındaki şifre bölümünede hatırlaması kolay olsun diye mail şifresini yazıyor.Tabiikide bu siteyi yapan arkadaş bu bölüme bir adet keylogen programı saklamış sen ne yazarsan otamatik olarak kayıt edip ana Pc ye gönderiyor.

Yahu illa msn şifreni yazmak zorunda olduğun bir durum yok ki. Ayrıca bu kadar basit bir sitede chat yapmaya kalkışanın hesabı da çalınsın bırakın :p Oksijenimizi tüketiyorlar zaten boşa :p

Prometheus a sonuna kadar katılıyorum boşuna oksijen tüketmeyin...Gereksiz bence

Yahu illa msn şifreni yazmak zorunda olduğun bir durum yok ki. Ayrıca bu kadar basit bir sitede chat yapmaya kalkışanın hesabı da çalınsın bırakın :p Oksijenimizi tüketiyorlar zaten boşa :p

:queen: :queen:

Beleş sitelerden biri ".net.tc" uzantılı bunu çok az bilen bi kişi de yapabilir:mrgreen:

EHUHEUHEUHEUHEHU :queen: oLayaa bak yaaa:queen: koptum wallaaa :queen: :queen:

bizim halkimizdaki bu abazalik oldugu surece cok sifre kaptiririz biz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar