hacımurat ferrari ve porsche challange :)

Bi gün otobanda Adamın biri hacımuratla yolda kalmıs.
gece yarısı kimse yok geçenlerde durmuyo.En sonunda adam yolun ortasında durmus ve bi araba durdurmuş.
bi bakmış kırmızı ferrari.Ferrariden inen adam sorun ne demiş bizimkiside "kardeş yolda kaldım beni en yakın benzinliğe kadar
götürebilirmisn" demiş.
oda tamam çıkar halatı çekelim demiş.Bağlamışlar arabayı birbirlerine.
Hacımuratın sahibide kardeş aman yawash git de malum bizim araba gelmez o kadar hıza demiş oda hız yaparsam selektörle
uyarırsın beni demiş.
bizimkide tamam demiş ve çıkmışlar yola..
yolda gidiyolarmıs ferrari hızlanmıs arkada araba olduğunu unutmuş bizim hacıdesin sahibide selektör yaparak uyarmış bunu oda yawashlamıs tekrar.
bu olay bi kaç kere tekrarlamış.sonra ferrarinin yanında bi tane porsche belirmiş.Porche birden geçmiş ferrariyi.
ferrarinin sahibide gaza gelerk oda basmış başlamışlar yarışmaya .hız olmuş 300 falan kafa kafaya gidiyo iki araba.
ileridede radar varmış.Polisler bi bakmış 3 tane araç 300 km le geçti yanlarından :)
hemen helikopteri göndermişler arkalarından araçları tanımlamak için .
"komser sormuş helikoptere belirledinizmi araçları"
"evet komserim bi tane porcsche bitde ferrari kafa kafaya yarısıyolar
arkalarından da bitane murat 124 selektor yaparak onları geçmeye çalışıyo "

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoca bu fıkrı milantan önce yaklaşık 400 lü yıllarda çıkmıştı :flower:

olm fıkra anlatanlara yok biliodum yok şöyle eski yok böyle eski demeyin, hatırlayın bi daha gülün ayıp ya, adam sizi neşelendirmek için yazmış göndermiş siz adamı bozuyosunuz sırf bu yüzden siteye fıkra fln göndermiorum ha :pl:

mükemmel bir fıkra yahu. bende bir tane anlatayım. temel almış kawasaki motor. çıımış otobana. yanına gelmiş bir ferrari. ferrari sürücüsü cama yaklasınca temel demiş ona ki
ula sen kawasakiyi bilirmisin kawasakiyi ??
ferrari sürücü de bunu hava atmak olarak anlamış. yani sen kawasakiyi bilirmsin çok hızlı gider felan.. adamda komuş yola 300 ile. biraz gitmişler. bu sefer adam temele sende demiş derrariyi bilirmisin. sonra temel yakalamış onu yine çok büyük bir hızda. bu sefer tekrar adama sen kawasakiyi bilirmisin demiş. adam yine vurmuş yola yine 300. bu sefer yine temel vurmus buyuk bır hıza
adam ferrari ile giderken bir kza görür. ve olayın içine dalar.
temel yerde yatar. ve adama
sen kawasakiyi bilirmisin uşağum" der. adamda kurnazca bilirim bilirim demiş. temeld ona çok sinirli olarak..
" ula madem biliydin bunun freninin nerde oldugunu neden demedin.

euheu fena diil buda honda ama hep temel fıkraları annatıyo n :cherry:

kardeş karadenızlı olarak temel fıkraları anlatacam tabi.. baska ne anlataı. hem karadenızlıle rkadar fıkra bılen ınsan yoktur bu dunyada . en az 5000 tane :)

swaal sende bır cumle yazsanda ilk okuyusumda anlsam
ne adamsın. bu kadar bilimsel konusma ne olursun:)
daha uzun cumleler ve türkçe yaz.
biz deha değiliz bu kdar bilimselliği anlamayız :cherry:

ben de kawasaki pilotu temel fıkrasının vespa versiyonunu biliorum mercedesi geçen vespadan aynı şekilde bağıran temel :cherry:

hondacbr1100xx' Alıntı:
swaal sende bır cumle yazsanda ilk okuyusumda anlsam
ne adamsın. bu kadar bilimsel konusma ne olursun:)
daha uzun cumleler ve türkçe yaz.
biz deha değiliz bu kdar bilimselliği anlamayız :cherry:

abi valla her şey kısa ve öz anlatılmıştır anlamıyacak bir şey yok hamsicim.... :cherry:

len abilerine hamsi denirmi hiç ne ayııp :silent:
acı biber sürerim azına senin :cherry:
hamsicim takma kafana cahilliğine ver küçük daha abisi :mrgreen:

XF650_FreeWind' Alıntı:
len abilerine hamsi denirmi hiç ne ayııp :silent:
acı biber sürerim azına senin :cherry:
hamsicim takma kafana cahilliğine ver küçük daha abisi :mrgreen:

lan olum hastamısın benlen uğraşıyon.......

abiler bole tartısmalar yaratmaya gerek yok. sakın olun.
hemen de alıngan olmayın. bu kadar olursa burası kavga yerıne geceer ona göre. kilitlenmesini istemem. hem bırak mılletı free isteyen hamsıdesın sanane:)

ıhhhhhh beni deli ediyon olum sen :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl:

:pl: Benle UğRaŞMa!!!! :pl:

yaw sizde bırakın çocuklar gibi kavga etmeyi. ne adamlarsınız. bu dunyada arkadaşın arkadaşa küsmesini gerektirecek kadar önemli ne vardırki. hep saçmalık .. hadi barışın bakalım:)

ben kimseye küsmem ama benle dalga geçiyor hep yaaaaa :pale: :joker: :joker: ühüüüüüü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar