- Konu Yazar
Bi gün otobanda Adamın biri hacımuratla yolda kalmıs.
gece yarısı kimse yok geçenlerde durmuyo.En sonunda adam yolun ortasında durmus ve bi araba durdurmuş.
bi bakmış kırmızı ferrari.Ferrariden inen adam sorun ne demiş bizimkiside "kardeş yolda kaldım beni en yakın benzinliğe kadar
götürebilirmisn" demiş.
oda tamam çıkar halatı çekelim demiş.Bağlamışlar arabayı birbirlerine.
Hacımuratın sahibide kardeş aman yawash git de malum bizim araba gelmez o kadar hıza demiş oda hız yaparsam selektörle
uyarırsın beni demiş.
bizimkide tamam demiş ve çıkmışlar yola..
yolda gidiyolarmıs ferrari hızlanmıs arkada araba olduğunu unutmuş bizim hacıdesin sahibide selektör yaparak uyarmış bunu oda yawashlamıs tekrar.
bu olay bi kaç kere tekrarlamış.sonra ferrarinin yanında bi tane porsche belirmiş.Porche birden geçmiş ferrariyi.
ferrarinin sahibide gaza gelerk oda basmış başlamışlar yarışmaya .hız olmuş 300 falan kafa kafaya gidiyo iki araba.
ileridede radar varmış.Polisler bi bakmış 3 tane araç 300 km le geçti yanlarından
hemen helikopteri göndermişler arkalarından araçları tanımlamak için .
"komser sormuş helikoptere belirledinizmi araçları"
"evet komserim bi tane porcsche bitde ferrari kafa kafaya yarısıyolar
arkalarından da bitane murat 124 selektor yaparak onları geçmeye çalışıyo "
gece yarısı kimse yok geçenlerde durmuyo.En sonunda adam yolun ortasında durmus ve bi araba durdurmuş.
bi bakmış kırmızı ferrari.Ferrariden inen adam sorun ne demiş bizimkiside "kardeş yolda kaldım beni en yakın benzinliğe kadar
götürebilirmisn" demiş.
oda tamam çıkar halatı çekelim demiş.Bağlamışlar arabayı birbirlerine.
Hacımuratın sahibide kardeş aman yawash git de malum bizim araba gelmez o kadar hıza demiş oda hız yaparsam selektörle
uyarırsın beni demiş.
bizimkide tamam demiş ve çıkmışlar yola..
yolda gidiyolarmıs ferrari hızlanmıs arkada araba olduğunu unutmuş bizim hacıdesin sahibide selektör yaparak uyarmış bunu oda yawashlamıs tekrar.
bu olay bi kaç kere tekrarlamış.sonra ferrarinin yanında bi tane porsche belirmiş.Porche birden geçmiş ferrariyi.
ferrarinin sahibide gaza gelerk oda basmış başlamışlar yarışmaya .hız olmuş 300 falan kafa kafaya gidiyo iki araba.
ileridede radar varmış.Polisler bi bakmış 3 tane araç 300 km le geçti yanlarından
hemen helikopteri göndermişler arkalarından araçları tanımlamak için .
"komser sormuş helikoptere belirledinizmi araçları"
"evet komserim bi tane porcsche bitde ferrari kafa kafaya yarısıyolar
arkalarından da bitane murat 124 selektor yaparak onları geçmeye çalışıyo "