Hacıllı Kampı Gezi Fotoğrafları.. Cennetten bir köşe..

Motosikleti
Henüz yok.
Yorumunuz nedir peki decathlon cadırı için? Almayı düşünüyorum da bende oradan

iki kattır, tek kat olan çadırlar içten terleme yapabiliyor ama bizdeki iki kat olduğu için, iç kısımda kalan çadırın içinde terleme olmuyor gayet güzel bende arkadaşlar yardımı ile aldım, bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar, yağmura yakalanır bir vaziyetim olmadı, dechatlon sitesine girerseniz açıklaması ve nasıl kurulacağı ne tür yağmur şartlarında su geçirmeyeceği yazıyor.

Yine çok pis gezmişsin enes yav imrendim valla.Buraya geldiğndede yapalım kamplı mamplı şeyler:)

Adam valizle kampa gelmis. Bence helal olsun. Bagaj kuponu kesmis mi binmeden once:)

nostaljiye ne yük vurmuşsunuz, yazıktır :)

Kamp yerinden ayrilirken mcx150nin canta dayanamadi titresime dagildi biraz. Ins yolda rezil etmemistir.

Selaleye cikmadiniz galiba fotolarda yoktu.

Ben pazar sabahi aracla arkadaslarla oraya gelmistim, o sirada gordum sizi..

Harika bir gezi. Tekeriniz düz bassın. Tam "Şelaleye çıkmadınız galiba fotolarda yoktu." yazacakken @EthanHunt tarafından sorulduğunu gördüm. Eğer çıkmadıysanız geziniz eksik kaldı. Şelale yolunda insanlara rehberlik yapmakta çok ısrarlı bir köpek vardı. İkinci Şelalede de derin bir mağara. Fakat bu mağaraya ekipmansız girmemek gerekiyormuş. Tehlikeli olabilirmiş. Çok güzel bir yer.

Son düzenleme:
Cok guzel bi gezi olmus dogayla ic ice, bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim.Tekeriniz duz bassin.:)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Harika bir gezi. Tekeriniz düz bassın. Tam "Şelaleye çıkmadınız galiba fotolarda yoktu." yazacakken @EthanHunt tarafından sorulduğunu gördüm. Eğer çıkmadıysanız geziniz eksik kaldı. Şelale yolunda insanlara rehberlik yapmakta çok ısrarlı bir köpek vardı. İkinci Şelalede de derin bir mağara. Fakat bu mağaraya ekipmansız girmemek gerekiyormuş. Tehlikeli olabilirmiş. Çok güzel bir yer.

aslında yola girdik baktık motorlar gidicek gibi değil vazgeçtik zira amacımız kamp atmak çadır kurmaktı.. şelale fln sonraki gezide uğrarız inş artık gideriz mekan hoş..

Yine çok pis gezmişsin enes yav imrendim valla.Buraya geldiğndede yapalım kamplı mamplı şeyler:)

abi sende olmasan tokatta ztn gezip tozcak kimse yok gelir gelmez arayacağım :)

Kamp yerinden ayrilirken mcx150nin canta dayanamadi titresime dagildi biraz. Ins yolda rezil etmemistir.

Selaleye cikmadiniz galiba fotolarda yoktu.

Ben pazar sabahi aracla arkadaslarla oraya gelmistim, o sirada gordum sizi..

yok beya ne titreşimi.. titreşim acede vardır bunda yok ^^ içinde 20kg yükle off road yaparsan dağılır tabi.. yinede dağılma değil kapağı açıldı kitleyince daha açılmadı sıkıntısız geldik..

Ömür boyu hatıranızda kalacak, güzel gezi olmuş.
Bavulu görünce şaşırdım ama sonra bayanlarda olunca normal:)

MCV

Güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar