Hacerim 2

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HACERI ALALI 2-3GUN OLDU YANI ELIME GECELI KAFAMIN YATMADIGI 2-3SEY VARDI ONLARI GERCEKLESTIRDIM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM :)

Eski Hali....

Bandrol Değişti Ve Karakterler Kalınlaştı....

Buda Lekeleri Temızlendıkten Sonra....

İlk Aldıgımda Depo

Buda Depo Padlı

Buda Orjinal Jantlar...

Buda Şeritli Hali....

Son düzenleme:
Türk milli takımını taşıyan otobüs yanında halt etmiş.:p Motor elinde can buluyor.

genelde bu tür oynamları sevmem ama depo güzel olmuş :cat:

güzel olmuş .. hayırlı olsun güle güle kullan ...

egzost manifoldun yamur ve çamur dolayısı ile pas tutmuş.. sana tavsiyem .. çok ince bi zımpara ile zımparalayıp .. ısıya dayanıklı spreyle tekrar boyaman .. onun dışında başka birşey yapman agerek yok .. çil çil duruyo zaten canavar ... bitek manifold gözüme takıldı .. onuda boyadın mı tamamdır

emegine saglık güzel olmuş
o plakanın haline öyle yaa iyi yapmışsın bi el atmakla bişeye benzemiş :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Türk milli takımını taşıyan otobüs yanında halt etmiş.:p Motor elinde can buluyor.

saol kardeşim tesekkurler bunu ole apachı yapmıcam scooterdan basım yandı yapacagım bukadar ıste bıde egsost takarım yeterde artar hacerıme :queen:

emegine saglık güzel olmuş
o plakanın haline öyle yaa iyi yapmışsın bi el atmakla bişeye benzemiş :p

saol ablam berbattı ya utanıodum oplakadan buda cok goze batıo bakalım polıs amcaların gorusrunu merak edıorum bugun 3-5tane gordu ama bıse demedı bızım abıler war sımdı yunuslar onlara sorcam bugun bı sorun cıkıomu acaba dıe :queen:

yakışmış valla tebrikler, güle güle bin

saol sado tesekkurler :rendeer:

güzel olmuş .. hayırlı olsun güle güle kullan ...

egzost manifoldun yamur ve çamur dolayısı ile pas tutmuş.. sana tavsiyem .. çok ince bi zımpara ile zımparalayıp .. ısıya dayanıklı spreyle tekrar boyaman .. onun dışında başka birşey yapman agerek yok .. çil çil duruyo zaten canavar ... bitek manifold gözüme takıldı .. onuda boyadın mı tamamdır

bu arada cem abi ben aydın cı koftede ılhanla beraber konusmustuk senın aygırın yanında çili mili düşüo bunun bu arada tamam dedıgını yapıcam en kısa zamanda :queen: aslında senın egsosdan 2tane alıp motoru yere '0'' yapmak ıstıorum :queen:

:cherry::cat: ewt güzel olmuş kanuni yazısınıda sök tam olsun:)

kanunıyle alıp veremedıgım yok cok goze batmıo ama 200ler cok batıo onlarıda cıkartmam ıcın motoru boyaya sokmam lazım stıckerın ustune cıla atmıslar :silent:

genelde bu tür oynamları sevmem ama depo güzel olmuş :cat:

sadece depo pad mı :pale:

Son düzenleme:
plaka taştanda olur, şahsi görüşüm, şeritlerde güzel,en güzeli depo olduğundan dedim

plaka kırmızı TR kanunen yasak :) , tabi komik ama kıl bir polis , hiçbişey bulamazsa buna ceza keser .
Güzel olmus Kırmızı Beyaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
plaka taştanda olur, şahsi görüşüm, şeritlerde güzel,en güzeli depo olduğundan dedim

saol tesekkurler tekrar :) depo padın suzukı oldugunu aldıktan sonra farkettım ama cok dıkkatlı bakmadıkca bellı olmuo :p

plaka kırmızı TR kanunen yasak :) , tabi komik ama kıl bir polis , hiçbişey bulamazsa buna ceza keser .
Güzel olmus Kırmızı Beyaz

tr kanunen yasak ama cogu polısımız mıllıyetcı eger kılını denk gelırsek yerız cezayı oda problem deıl cok kıl cıkartımı sokerım kırmızıyı alıntda mavısı war :queen:

ben plaka kullanmıyorum:p

en guzelı abı ne o kopruden gecerken tekere kalk falan urasma boşwer :queen:

Son düzenleme:
güle güle kullan dostum,
allah kaza denk getırmesın,
Çok Güzel Çalışma Olmuş...

''(Bu Arada Ben O Kanuni İşini Halledice Pazar Akşamı)''
Avcılarda Görüşmek Üzere:D:):wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güle güle kullan dostum,
allah kaza denk getırmesın,
Çok Güzel Çalışma Olmuş...

''(Bu Arada Ben O Kanuni İşini Halledice Pazar Akşamı)''
Avcılarda Görüşmek Üzere:D:):wiinkk:

heheh saol serkan abım gorusuruz pazar :queen:

o kadar tatlı duruyorki nerdeyse para olsada şehi içi için alsam diyecem vallahi :cat:

Son düzenleme:
güzel olmuş yakışmış..pad zaten cuk oturmuş renk olarak..beyaz şerit seçimi de güzel durmuş..kırmızı olsaydı acaba nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim ama :) bana da lazım ya tekerler sap gibi duruyo..açıcam ben de bi topik az kaldı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel olmuş yakışmış..pad zaten cuk oturmuş renk olarak..beyaz şerit seçimi de güzel durmuş..kırmızı olsaydı acaba nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim ama :) bana da lazım ya tekerler sap gibi duruyo..açıcam ben de bi topik az kaldı :)

saol denızım sanada ayarlarız ya gıder bakarız bı gun acarız senın topıgıde egsos uzerıne :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar