- Motosikleti
- Honda CBF 250
Giden, yerini ayarlayıp ta gidiyor... Organize işler filminden alntı;" İnsanlar değişir, ama hıyarsa cacık olur. Muhallebi çok zor...."
Giden, yerini ayarlayıp ta gidiyor... Organize işler filminden alntı;" İnsanlar değişir, ama hıyarsa cacık olur. Muhallebi çok zor...."
Hüseyin gardaş,
Erkek adamsın,yakışırmı hiç sana,ağır olacaksın ağır..
Geri vites yok,önüne bakacaksin,hedeflerin olacak..
Profosyönel yaşam,duygusallık yaşanmişlik kaldirmaz.
Ayağini yere tam basacaksın..
o hıyar benim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
Valla çabalıyorum abi dün gittim eski kız arkadaşımla buluştum bana devamlı bişeyler ima etti ama umrumda olmadı tabi ki zamanla düzelicem.
Ben hemen atlatan bir insan değilim malesef sanırım bu yaşam bana göre değil yani bu durumlar başkasıyla beraber olacak duygusu.. çok alışkanlık var bırakamıyorum devamlı karşıma çıkıyor instagramda yolda heryerde beraber aramızda olan şeyler...
Neyse kim ne derse desin ben hep aynı şeyleri söylediğimi fark ettim. Bu konu ve başlıkta beni utandırmaya başladı.
Sadece kendi içimde yaşardım en yakınlarım bile paylaşmayıp hep gülen taraf olurdum buraya yazdım ve başka insanların görmesine vesile oldum.
Huseyin dostum o zaman,
İmkanin varsa şehir değiştir,baska bir yerde iş bul meslegine gore,
Yeni ortam
Yeni şehir
Yeni çevre
Yeni insanlar.
İznim var abi onu kullanıcam yeni ortam ve çevreyi kaldıramam şuan sanırım. Biraz yalnız kalıp düşünmem lazım. Motorsuzda kaldım bu sıra arabayla bursa tarafına gidip kamp yaparım belki. Teşekkür ederim düşüncelerin için...
Dostum,
Yanliz kalip duşunmek daha sakat.
Hindi gibi kafada kurup durursun
Kafani dağitman lazim,eş,dost arkadaş,vakti yağ gibi akitman lazim
Sohbet,goy goy,eğlence,hobi vb.
Yanliz kalirsan,60lık plak gibi başa sarar durursun..
Herkesin hayatında bu tarz şeyler olur. Beni de çok hırpalayan bir ilişkim olmuştu. Bunalım nedir bende senin gibi 24 yaşımda öğrenmiştim. Uzun yıllar süren evlilikler bile gün geliyor abuk subuk sebepler yüzünden bitebiliyor. Bende senin yaptığın gibi sms ile verip veriştirmiştim aradan 8 yıl geçmiş ve hala aklıma gelir keşke o mesajları atmasaydım diye. Şundan emin olabilirsin bu saatten sonra senin atacağın her sms vb, karşı tarafın elini güçlendirir ve senden daha çok uzaklaşmasına neden olur, (afedersin) bir taraflarını iyice kaldırırsın. Böyle şeyler yaparsan bunlar sadece sana yaşanacak acı olarak geri döner. Benim sana tavsiyem bu dönemde bol bol dışarıda arkadaşlarınla vakit geçir, senin durumunu anlayabilecek sana destek olabilecek arkadaşların varsa onlarla takıl. En en önemlisi hanımefendinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi tamamen bırak. Kendine yatırım yap. Spora git, gez toz eğlen, yeni ufuklara yelken aç
sürekli uğraşacak bir şeyler bul bu dönemi atlatana kadar. Bugün edindiğin tecrübeler yarın evleneceğin insanı seçmende sana çok çok yardımcı olacak emin ol. Asla hayatından zaman kaybetmedin.
henüz gençsin, hayat neler gösterecek şaşacaksın..
ölüyorum dediğim günler oldu
15 senelik evlilik bitti.
2 minicik evladım elimden alındı
hepsi geçiyor emenike.
hepsi geçiyor
"ne de olsa kışın sonu bahar"
gün gelecek, gerçekten o gün gelecek
ve bunlara güleceksin
ulan ne safmışım diyeceksin.
tecrübe bambaşka bir şey, ve ne yazık ki ağır ağır zaman ile bir arada kazanılıyor
tekrar güveneceksin, tekrar seveceksin
ben hayata tekrar, tam 40 yaşında başladım, sen daha gençsin, iki tane daha yaşarsın!
hayat çoka cayip bir şey.
neler neler çıkarıyor karşına, aklın şaşıyor
lambada titreyen alev üşürken, sen yeni yollara giriyorsun.
sadece zaman tanı kendine. benim 2 senemi aldı.
şimdilik sana çok uzun gelecek o zaman, ama merak etme geçecek
hepsi geçecek.
Babam emekli oldu , 35 sene geçti aradan , 1 kere daha emekli olurmuş yani. Hayat çok acaip.ben hayata tekrar, tam 40 yaşında başladım, sen daha gençsin, iki tane daha yaşarsın!![]()
Benzer durumda 2012de iki senelik ilişkimi bitirdim. Zaten yürümüyordu. Bi yalanını yakaladım bitti dedim. Niye diye sormadım. Msn facebook vs ulaşabileceği her yerden sildim. Kendimde ulaşmak istemedim. Konuşursak vazgeçebilirdim. Tüm fotoğrafları hatırlatacak herşeyi sildim. Aklıma her geldiğinde başka bişey düşünmeye başladım. Düşüncemi dahi işgal edemedi. Kısa sürede unuttum. Şimdi 7 sene geçmiş. Çok sevdiğim bi eşim ve oğlum var. O günler aklıma gelince salaklığıma gülerim.
Bende ki salaklık ben heryerden takip ediyorum gizlice hiçbir fotoğrafı silemedim evin heryerinde hatıralar dolu sanırım şuan unutmak istemiyorum.
Nasılsa unutulacak diyorum fakat gerçekten yara kaldı içimde bence hep böyle gidecek bence.... Herkes geçer diyor ama öyle insanlar tanıdım ki geçmediğini gözlerimle gördüm ama böyle yaşayabilir miyim elbette yaşarım. Ben şuan ki taşındığım yere taşınalı 18-19 sene oluyor bir abi vardı sevdiği kızı vermediler o da kaçırdı eve getirdi daha sonra ailesi kızın ailesini çağırtmışlar geri gönderdiler dağ gibi adamın halini görmeniz lazım hergün kavgalar ağız burun kan içinde alkol içki aradan 20 sene geçti o abi kimseyle olmadı mahalleden aileside taşındı o hala dolanıyor nerde yatıyor bilmiyorum milletten üç beş toplayıp sigara alıyor böyle sürdürüyor. Bunun gibi bizzat tanıdığım insanlar var evlenmiş çocuğu olmuş hala unutamadım ama napayım diyenlerde gördüm hep.
Sanırım şuan ben kendimi kapattım böyle mi istiyorum kendimi moda sokarak acı mı çekmek istiyorum anlamıyorum.
6 ay sonra hiç bir şeyin kalmayacak. Üzerinden zaman geçince de tebessümle hatırlayacaksın.
Eğer gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorsan ve artık kafanda bitirdiysen onunla ilgili içindeki umudu öldürmen lazım. Eğer şöyle olursa, şöyle olsaydı düşünmemen gerekli. İnan geçecek, geçiyor.
İşte öyle yaparsan tabi unutamazsın. Acı zamanla azalır diyen doğru ama eksik söyler. Çaba göstermelisin. Yaşça büyüğüm benden sana abi tavsiyesi. Aklına dahi gelmesine izin verme. Kesinlikle takip etme. Ulaşma. Yaptıkça dahada çok acıtacak. Takıntı haline gelmesin. Kendinede bi meşgale bul. Boş ve yalnız geçirilen zamanda insan daha çok düşünür.