- Konu Yazar
Kendini boşa paralıyorsun, sevgisine sahip çıkamayan biri tarafından terkedildin burada suçlu sen değilsin. Kendini paralayıp yerle yeksan etmene gerek yok, bu seni maddi manevi çok güçsüzleştirir, özgüvenini tarumar eder. Hem sen sadakatsiz biri tarafından yıkılacak biri değilsin. İlişkilerde en önemli kriter ne karakaş ne karagözdür sadece güvendir.
Başkalarıyla Pubg oynayıp seni ihmal ettiyse, çoktan bitirmiş bu işi. Neden böyle yaptı, nediye gitti diye düşünmene gerek yok. Ona vereceğin en büyük cevap " sen bilirsin " demek kaybedeceğin birşey olmadığını göstermek. Erkekler olarak sevdiğimizi Arşa,Semaya çıkarırız ve bunun karşılığında , bize yüksekten bakan egolu birini buluveririz... Dediklerinden yola çıkarak yaşadığın bu olayı senin için hayırlı görüyorum henüz evlilik bağın yok iken tanıma fırsatı bulmuşsun. Sana tavsiyem; hiçbir kimse tarafından, kendini bu derece zayıf ve savunmasız bırakma insanlara kendini üzecek ve yıkacak kozu verme. Dünyada ne kimse tektir, ne de kimse vazgeçilmez değildir.Karşındakine ;vaybe çocuğu ne hale getirdim perişan ettim dedirtme onun gibi 100 lercesi var. Şimdi Acemi Aşık kardeşim, var git yoluna hayatına, işine gücüne bak daha ne insanlar tanıyacaksın ne mücadelelere girişeceksin hazırlanmaya bak, sağlam bir evlilik huzurlu bir yuva kurman dileğiyle. Duygusal şarkılar dinlememeni tavsiye ederim işinde başarılı olmaya bak. Ailenle akrabalarınla vakit geçir
Umursama, umursama ve en önemlisi umursama...
Doğru söylüyorsunuz sadece oyun ya bu diyip kendi kendimi avutmasaydım keşke. Arıyorum açmıyor geride aramıyor unuttum diyor mesaj atarım bir saat sonra belki döner. Hep kendi bilir dedim ve daha önce 3-4 kere daha ayrıldım hepsinde orta yolu bulduk son seferinde de ben dedim ayrılalım diye istemiyorum seni dedim bir sürü konuştu sonra kapandı konu fakat ben psikolojisi bozuk insan olduğum için diğer kişilerle mesajlaşamadım ki ben mesajlaşır unutur gider dedim. Yazmak buluşmak gelmiyor kimseyle kaldı ki hemen bişeyler yapmak zorunda da değilim diyorum kendime en son dedim başkasının elini tutacak ona sarılacak diyip yazayım dedim ama karşımda ki insan kapı duvar