H7 iki soketli değilmi h4 ise 3 sorun olmasın sonra
İyide 2 soket olan yere 3 soket nasıl bağlayacaksınkı o kısmı anladım bana kalırsa tesisatla oynayıp ikisinide h4 yapman üstelik sade kısada olmasın ıkısıde kısa yansın uzuna alınca ikiside uzun yansın yapabiliyorsan öyle yap çok güzel aydınlatır ama benim kafam hala sokette kaldı sen araya çevirici gibi birleymi arıyorsun onu anlamadım dönüştürücümü lazım yoksa h4 ampülmü
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
Anlar gibi oldum sanki bizim kursun polo larıda h7 var h7 lerde uzun kısa olayı yok tek ampül kısaya uzunada h7 takıyoruz uzunda biraz daha yüksek akım gidiyor daha güçlü yanıyor ikisinide yakmak istiyorsan birinden diğerine tesisatından bağlantı yapman gerekebilir kısada az akım olacağından uzundan çekmen mantıklı gibi sıkıntı yaratırmı bilmiyorum sorup soruşturman gerekebilir
sizin bu yapmak istediğinizi zamanında ben x9 motosikletim için yapmıştım, h7 ve h4 ampullerin duy yuvaları farklı çıkma bir h4 far bulup onun duyunu çıkarıp senin motosiklete takacaksın,duy olmadan olmaz olursada sağlıklı olmaz duyu taktın sonra üçlü h4 far soketi alıp elektriğini bağlayacaksın işin en kolay kısmı bu,önemli olan duyu bulup takmak
olabilir adamın tam olarak ne yaptığını anlamadım ama 25w 4000lumen çok iyi tabi o çift far içindir yani 2k lumen, bu da çok iyi çünkü 25whttps://www.youtube.com/watch?v=xfGBGe0tbVs
Bumudur yapmak istediğin
evet aynen çift far olan bir çok motosiklette var bu durumSanirim bu yapmak istediği olay CBR250R lar da da aynı durum var kendimden biliyorum![]()
sellektörsüz olmaz öyle yapıcağıma uzunları yakar öyle gezerimSadece ikisinin aynı anda yanmasını istiyorsan önce uzun farın soketini çıkar sonra farklı bir sokete kısa farlardan paralel bağlantı yap ve uzun fara bağla, böylece kısa farlar açılınca her ikisi de yanar ancak selektör ve uzun farın hiç bir rolü olmaz. Selektör ve uzunlar ayrı çalışsın diyorsan dediğin gibi her iki yuvaya 3 pinli H4 ampül alıp ona göre değişiklik yapman gerek. H7 ve H4 Yuvaları farklı olduğundan uyum sağlamaz, bir şekilde uydururum dersen sana kalmış. Ayrıca böyle bir işlem motosikletin far kablolarından normalin 2 katı akım geçmesini gerektirdiği için aşırı ısıdan kablolar eriyebilir bu nedenle işlem yapıldıktan bir süre sonra kabloların aşırı ısınıp ısınmadığını elle kontrol etmek gerek.
Bir an uzun farlar yanınca kısalar yanmıyor diye düşünerek öyle saçma bir yorum yapmışım, tek çaren dediğin şekilde bir ampül bulmak o da biraz zor gibi.
İkiside yanarsa sürekli uzunları yakmış olmuyor musunuz ? Bu problem oluşturmaz mı ?