Gyosung Gt650R Aldım

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun hepimizi.Bir zaman lar bende 650r ı istiyordum taki Fazer'e binene kadar.Güzel duruyor.:)

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun hepimizi.Bir zaman lar bende 650r ı istiyordum taki Fazer'e binene kadar.Güzel duruyor.:)

walla bende fazere binmeyi istiyodum gt 650 r'a binene kadar :) ama fazere binecem taktım kafaya seneye takasa bulabilirsem çok iyi olacak:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------

hyrlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın

amin.. tesekkur ederim ..

Bulursun inş.Ama fazer tadını alırsan bırakamassın.:)650 r herhalde 240 yapıor oda seni tadmin eder.

yok benim aradığım hiz değil .. tabi hızda önemli bi etmen ama bana ses lazım :) ben geliyorum demesi gerek :)

yok benim aradığım hiz değil .. tabi hızda önemli bi etmen ama bana ses lazım :) ben geliyorum demesi gerek :)

Alırsın herhalde ses akrapoviç filan taktır ama çift silindir in sesi 4 silindir gibi olmaz ama yinede bağırtırırsın bende muayneden sonra ltaktıracağım bakalım hayırlısı:mrgreen:

bi kaç kişiyle konuştum bu egzos konusunu muayeneden geçer demişlerdi demekki keklemişler :)

vaay hemşerim :D Ben de tosya doğumluyum 0-5 yaş arası tosya'daydım artık hiç gitmiyorum ama elbet bi gün yolum düşer :D gt 650r hemen takas bulman zor olur burda bi tane var 5-6 aydır satılacak satılmıyo :D

ya aslında yatışlarda beni tatmin ediyo herşey süperde şu sesi biraz beni gıcıklandırıyo :) senin deneyimin varsa yardımcı olabilirmisin ?

ses olarak ne istiyorsun bende tiger egzost vardı ses çok iyiydi arada kompresöre bindirince bi patlıyo veya aragazı verince patlayıp egzosttan dışarı ateş atıyordu normal bir zamanda olsa sökmezdim ama çok sakin bir mahallede oturuyorum ve hastanede çalışıyorum gece gündüz ayrımı olmadığından işe ne zaman gideceğim belli değil insanlar rahatsız olmasınlar diye söküp orjinal egzostunu taktım şimdi sessiz sessiz gidip geliyorum böylesi daha çok hoşuma gidiyor
ama ben ses çıkaran istiyorum diyorsan tiger tam senin aradığın şeydir

Bende Şampiyon motorda sordum geçer bi sorun olmaz dediler.Ama ben yinede garanti olsun die muayneden sonra taktıracam.:)

işine sağlama almak en iyisi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------

vaay hemşerim :D Ben de tosya doğumluyum 0-5 yaş arası tosya'daydım artık hiç gitmiyorum ama elbet bi gün yolum düşer :D gt 650r hemen takas bulman zor olur burda bi tane var 5-6 aydır satılacak satılmıyo :D

hemen değilde seneye sezon başlarına bulsam çok iyi olacak zx6-r düşünüyorum nasipse .. aslını inkar etme gel buralara arada sırada :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

ses olarak ne istiyorsun bende tiger egzost vardı ses çok iyiydi arada kompresöre bindirince bi patlıyo veya aragazı verince patlayıp egzosttan dışarı ateş atıyordu normal bir zamanda olsa sökmezdim ama çok sakin bir mahallede oturuyorum ve hastanede çalışıyorum gece gündüz ayrımı olmadığından işe ne zaman gideceğim belli değil insanlar rahatsız olmasınlar diye söküp orjinal egzostunu taktım şimdi sessiz sessiz gidip geliyorum böylesi daha çok hoşuma gidiyor
ama ben ses çıkaran istiyorum diyorsan tiger tam senin aradığın şeydir

en iyisi ben orjinal egzosu ile devam ediyim .. seneye değiştirme gibi bi fikrim var memnunum ama 4 silindir istiyorum .. yinede yardımın için saol bu fikir aklımda kalsa ii olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar