GV 250 mi ? VENOX 250 mi?

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende şuan 125lik bir scooter kullanıyorum ama cruiser tarzı bir motora geçiş yapmak istiyorum. İlk defa vitesli motor kullanıcam. Bu iki motor sizce başlangıç için iyi midir? Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Gerek performans, güç gerekse sağlamlık açısından herkes Gv 250 diyor ama Venox'unda kötü yorumları yok. Görünüş olarakta beni kendine çeken Venox 250. Bir de motoru aldıktan sonra senede iki kez en az 1500 kmlik uzun yola çıkmayı düşünüyorum 2 kişi olarak. Bu motorlar bu yolu kaldırabilecek güçte ve sağlamlıkta mı? Aslında gönlümde yatan Shadow veya Gv 650 ama başlangıç için beni korkutuyolar:) Aydınlatıcı yorumlarınızı bekliyorum.

GV 250 yazın kırk derecee sıcaklığında 750 km yolda hiç tık bile demedi. Venox da duyduğum kadarıyla iyi; ama şu anda sıfırı satılmıyor. İkinci eli temiz bulunabilir mi yedek parça nasıl hallolur sıkıntı olur mu olmaz mı bilemiyorum. Ama GV 250'de öyle bir sıkıntı olma ihtimali yok. Tek sorun kanuni servisleri berbat, güvenilmez, kendi ustanı kendin bulman gerek ya da kendin usta olacaksın ama tabii çin malı motorların çıkardığı sorunun onda birini çıkarmaz. İkisi de güzel motor venox daha kalıplı bir motosiklet ikisi de olabilir bence performansları birbirine yakın ama bence GV 250 daha ağır basar yaygınlık açısından.

bora kullanıyorum 1 bucuk senedir
fakat birinin gv 250 sine bindim
bizimki mobilet gibi geldi
gv 250 cok konforlu rahat güzel giden motosiklet
250 cc de bu tarz bişi alıyorsan gv 250 liderdir...
gerisi mct keeway kymco bunlar faso fiso..
tek eksisi türkçe konuşmayı bilmeyen vada mada gada konuşan KANUNİ SERVİSLERİ

yorumlarınız için tşk ederim daha oncekı gv 250 hyorumlarınıda okudum herkez saglam guvenılır alınması gereken bı motor konusunda hemfikir olmuş durumda ama venox için net bı yorum yazmıyo kımse oda kullanıcısı az oldugundan sanırım kullanan veya bilgisi olan arkadasların yardımını beklıyorum şimdiden tşkler...

MkD

merhaba
geçen gün arızalı bir venoxa denk geldim
motor bölümü komple inikti merak edip sordum ustaya sıkıntısı nedir diyerekten
şanzıman dişli bişeyler dedi parça arıyorlarmış kısaca :)

sıkıntı olabilir parçada
malzeme kalitesi biraz daha düşük
motor bölümünde sıkıntı yok

Bende venox kullanmadim ama venoxu olan arkadasim vardi.uzun süre bindi on numara motor oldugundan bahsederdi hep.bana kalirsa 2 motorda birbirini aratmaz ama sanki venox biraz daha albenili.Allah saklasin kaza olmadiktan sonra kolay kolay parca ihtiyacin olacagini sanmam.hangisi hosuna giderse onu al derim.

kararımı verdim gibi sanırım önümüzdeki ay benımde 0 gv 250 m olacak

doğru tercih yapmışsın..gv250 en mantıklı olandır..venox ile gv250 arasında güç olarak çok fark yok ancak venox un arkadaşların da dediği gibi sıfırı üretilmiyor.ilerleyen zamanlarda yedek parça sıkıntısı yaşaman çok muhtemel.ancak gv250 nin böyle bir durumu yok..hayırlısı olsun diyelim..

Motosikleti
Hero X Pulse 200
gv 250 ve venox aslında farklı kategorilerde gv 250 klasik venox spor kalıyor görünüş olarak gv650 de spor mesela gv 250 nin hem adı var hemde piyasada daha çok kullananı var bende gv 250 almayı düşünüyorum yakın zamanda

bence görüntü açısından venox çok daha iyi ben eski bi venox kullanıcısıym.ama bence gv 250 alın.venox gibi güzelim makine Türkiyeye gelmez oldu bu büyük handikap parca ve 2.el kareketi açısından.zaten birbirine çok yakın makineler kalite olarak.şuan satış ve parca olarak gv 250 ustun

herkeze teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah önümüzdeki ay benimde bir gv 250 sahibi olacağim :)

arkadaşlar venox 250 almayı düşünsem hatamı ederim.tek korkum parça sıkıntısı..yedek parça sorunu varmıdır bu venox un ?? cvplarınız için tşkkürler

1.90 boyunda biri için çok mu küçük uzaktan gördüm ama üzerine oturma imkanım olmadı hiç

Venox'a parça bulunmasına bulunur ama en kötü yurtdışından getirilir ama acil ihtiyaç duyulursa ve ilerde yedek parça açısından sorun olabileceğini düşünüyorum. Venox daha kalıplı bir motor, daha da spor görünüşlü. 182 boyumla GV250 tam geliyor bana; ama 190 açısından Venox daha uygun olabilir uyum açısından. Ama dediğim gibi yedek parça venox için zaman içersinde sorun olabilir. Yoksa GV250 de Venox da güzel motosikletler, 250lik başka alınabilecek cruiser olduğunu düşünmüyorum, yok da zaten çoookkk eski japonlar hariç.

0km almanızı tavsiye etmem gv250yi... 1 yıl kadar enjeksiyonlu gv250 kullandıktan sonra gv650ye geçen biri olarak nacizane tavsiyem... büyük ihtimalle 2. yılınızda büyütme isteği doğacak içinizde ve satışta kaybınız olacak, ayrıca enjeksiyonlu motor parça fiyatlarıda karbüratörlüye oranla yüksek... her usta anlamaz enjeksiyonlu motordan, karbüratör candır)) 2. el fiyatı olarak da en idealidir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar