Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
moorda kullanılan granaj sanırım jawanın orjinal granajı. ben bu motorun orjinal granajlısını kullandım. türkiyede sayılı motorlardan. fakat r1 den fazla yakacagı kesin. sonuç olarak 2 zamanlı motor yaptıgın çalışmadan dolayı eline saglık.
Tebrik ederim. Yandan muhteşem, arkadan lastik biraz ince kalmış ama sanırım teknik bir mevzudan dolayı öyle olmuş çünkü jawa'yı bu hale getirebilen biri benim düşündüğümü düşünmüştür. Eline koluna sağlık ne diyeyim.
jawa ları hep sevmişimdir...buda çok güzel ama bir kac eksigi var gibi onları da tamamlarsan süper olur.......:cat:
bide grenajı nasıl yaptırdın nerede yaptırdın
emeğine sağlık muhteşem olmuş
modifiye bir tutku bence.jawaya da herşey çok yakışıyor.
bugüne kadar gördüğüm en güzel ss replikası jawa.motorunda da birşeyler var mı bunun?
Walla çok güzel ve hoş olmuş göze hitabeder bir şekil almış tekreler diğer akadaşlarında dediği gibi ince kalmış ama sonuçta toplama motor ne uygunsa onunla yapılıyor bunu biliyorum çünkü bendede bir tane var ama Mini moto bendeki tamamen babamın tasarımı ve zundapp motora sahip
belki bir gün sitede sergilerim oda bunun gibi EŞSİZ
emeğine sağlık güle güle kullan yıpratmadan fazla zorlamadan bir piyasa yapar cevreye motoru tanıtırsın tabii bir müddet sonrada saklamak en mantıklısı:cat: