Eğer E-5'in sağ veya soluna yapsalardı yanyollardan bağlantı imkanı olmazdı. bu yüzden ortadan.hangi akla hizmet E-5 ortasına yaparlar hala anlayabilmiş değilim
Ama ben buraya gelipte emniyet şeridi motosikletlere yasak olmalı diyen arkadaşları anlamıyorum. Evet şu an yasak ve belki de öyle kalacak. Ama emniyet şeridi olan yerde kullanılmasına herkes göz yumuyor. Keşke bir düzenleme ile motorculara serbest olsa. Ben bugüne kadar bana yaklaşabilen bir ambulans görmedim. Ki ben agresif kullanmmam. Arkasından ambulans gelipte kendisini geçen arkadaş varsa da hayret ederim. Burada herkesin ümidi bir şekilde motosiklet kullanıcıları da trafik kuralları ve düzenlemeleri sırasında dikkate alınmak.
HGS yapılır motor sınıfı olmaz. 100-200kg aracımızla 1000-2000kg arası araçlarla aynı ücreti öderiz.
Şeritten gitsen şerit arasından git veya emniyet şeridinden git diye sıkıştırırlar.
Şerit arasından veya emniyet şeridinden gitsen şerefsiz, serseri ve bilimum sıfatlara layık görülürsün. daha dün psiko bir camlar karartılmış eski mercedes tamponumun dibinde sürüyordu. üstelikte gerekçesi emniyet şeridinde önünde sürüyor olmam.
Motosiklet kullanıpta diğer arabalarla aynı haklara sahip olmamız diyen arkadaşları anlamıyorum. o zaman araba kullanın gerçekten ıslanmazsınız stres yaşamazsınız. en fazla biraz geç gider o süreci de arabada sigarınızı içerek, cep telefonunuzdan oyun oynayarak geçirebilirsiniz.
ceza konusuna gelince de muhtemelen bu cezaya rağmen polisler bize müsamaha göstermeye devam edecek. ama keşke bir düzenleme yapılsa da müsamaha yapılmasına ihtiyaç duymasak.