yolumuzda açık Farımızda açık olsun inşalllah
Selam bence ilk önce trafik polislerini biliçlendirmeliler.Arkadaşımızın teki yukarıda bahsetmiş olayın benzerini bende yaşadım.Bağcılar tarafında ekiplerin rutin kontrollerinden birine dek geldik tabii herşey tamam birşey diyemedi tam gideceğim farlarını kapat dedi. Bende kontak açılınca farlar otomatik olarak yanıyor dedim bana uyanık illa kendinizi belli edeceksiniz .farları kontağa bağlatıyorsunuz sonra neymiş otomatik yanıyor diyorsunuz sen padişahın sol.......dedi.Velhasıl polis memuruna anlatamadık fabrika çıkışı böyle diye tam beni 15 dakika oyaladı derdimizi anlatana kadar.Benim anlamadığım polis memurları açık farlara niye böyle bir tepki veriyorlar.Yada niye bilinçlendirmiyorlar ....:cat:
o memur arızalıymış biraz :cyclopsan...gel kendin kapat farları deseydin böylece bizde öğrenirdik nerden kapanıyo farlar...:silent:
Ya herkesın cakarı var ben yok benıım motor cakamıyor nasıl halledıcez Ahmet cakarımı cagırsak neyse arkadaşlar gercekten nasıl halledıcem bılenınız yokmu?
Protokol geçişlerinde kısa,uzun,tepe lambası,çakar,çakmaz ne varsa yakarak gelirler.Polis memurları her farı yanarak geleni protokol zannediyorda ondan.Adamların bilinç altına yer etmiş farı yanık birisi gelince hazır ol ve selam dur pozisyonuna geçiyorlar.Protokol olmadığınızı görünce de ister istemez sinirleniyorlar.
Ayrıca bildiğim kadarı ile son çıkan tüm motosikletlerde kontağı açar açmaz farlar otomatik yanıyor.İstesenizde motor çalışırken farları söndüremiyorsunuz.
Abiler benım motora cakar olmuyor onu nasıl hallederız ya?
Ya herkesın cakarı var ben yok benıım motor cakamıyor nasıl halledıcez Ahmet cakarımı cagırsak neyse arkadaşlar gercekten nasıl halledıcem bılenınız yokmu?