Güvenli Sürüş Grafikleri ve Bakışları Doğru Kullanmak

Hocam Ellerine Sağlik..emeğin Için Teşekkürler..herkesin Bilinçli Bir Sürücü Olamasi Için Eğitim şart..saol

alfawings ellerine sağlık.Açtığın başlıkları ilgiyle takip ediyorum.Yanlız ben jpeg dosyaları şu an açamıyorum.Sadece yazı olarak metinde bulunuyor.Nasıl görebilirim resimleri?

alfawings ellerine sağlık.Açtığın başlıkları ilgiyle takip ediyorum.Yanlız ben jpeg dosyaları şu an açamıyorum.Sadece yazı olarak metinde bulunuyor.Nasıl görebilirim resimleri?
Sitede görüntülüyor musunuz? Kopyalama yaparsanız bunlar resim yükleme dosyasındaki adres olarak çıkar. Resim olarak bilgisayarınızda dosyalamanız için benim size resimleri özel mesajla yada eklenti olarak siteye göndermem gerek zannedersem. Bilgisayar konusunda çok becerikli değilimdir. Malum biz eski nesilleriz.

harika bir çalışma olmuş çok teşekkürler. özellikle benim gibi yeni başlayanlar için:rendeer: amma zor işmiş bu motor kullanmak yahu biraz gözüm korktu doğrusu:cyclopsan

alfa üstad, gerçektende karanlığa kocaman bir mum yakmışsınız

Son düzenleme:
Motorculuk biraz cambazlık ister. Daha doğrusu iyice bir denge duygusunun geliştirilmesi gerekir. Bu da zaman alır. Bu yüzden zorlama olmamalı ve kişi kademeli olarak kendini geliştirmelidir. Ayrıca çok iyi bir zihinsel yoğunlaşma gücünün geliştirilmeside esastır. Bir dönüş anında saliselik bir dikkat dağılımı ve güm... Tanrı korusun.

mükemmel hazırlanmış bi döküman.. ellerine sağlık.. motoru bilerek kullanmayı sağlar kesinlikle ;)

bunların birçoğunu içgüdüsel olarak uyguladığımı farkettim, bunlara ek olarak her ne kadar burdakilerin hepsini yapıyorda olsak her an bir boşluğunuzun olacağını unutmadan kullanın, karışacağınız herhangi bir kazanın tek sorumlusu sizsiniz, bir araba gelip size vursa, daha önceden onu farketmediğiniz için siz suçlusunuz, gözünüzü dört açın ve bana bişey olmaz zihniyetini bir kenara bırakın..

çok teşekkürler hocam gerçekten faydalı bir çalışma olmuş. özellikle benim gibi motora yeni başlayanlar için çok önemli bilgiler içeriyor. ellerine sağlık.

Saygıdeğer ''ALPASLAN '' hocam,
Güncelliği hiçbir zaman kaybolmayacak yazı içeriği paylaşımınız için ::thanks:

En kısa sürede eski sağlığınıza kavuşmanızı dilerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar