Günlük Şehiriçi Kullanım Amaçlı Motosiklet Tavsiye

Haftaiçi işe gidip gelmek için, haftasonu ise şöyle sahil bucak gezmek için hem masraf çıkarmayacak hem de konfordan ödün vermeyecek ne tür bir makine önerirsiniz?

bütçeye bağlı olarak japon, hint, çinli şeklinde gidebilirsin. bu kullanım senaryosuna göre 125cc ile 200cc arasında modeller uygun olabilir. scooter veya vitesli konusu da tamamen senin tercihine kalmış. ama hem scooter hemde şuan aktif olarak vitesli motosikletle kuryelik yapan biri olarak şunu söyleyebilirim "yol konforu" bakımından vitesli motosikletler oldukça daha iyi konumda lastik çapı ve amortisör çalışma aralığı bakımından ama ben sürüş konforu istiyorum uğraşmak istemiyorum dersen de scooter yani sana kalmış bir şey.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
işe gidip geleceksen yağmurda çamurda üzerine çamur olmaması lazım, o zaman xmax ya da forza kalıyor, ya da sym'nin benzer maxi scooterı vardı galiba.

Kategori çok geniş hocam, biraz daha detay vermen lazım. Bütçe nedir? Tarz nedir? Hacim tercihi nedir? Goldwing'le de işe gidersin PCX'le de.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben nmax 155den açacağım kapıyı sanırım.

Motosikleti
D400
Bütçe yüksek değildir diye tahmin ediyorum

Vitesli : ns200

Scooter düşük hacimli nmax155 eğer daha yüksek güç istiyorsan xmax / forza 250

Arazi yaparım diyorsan arada xpulse.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Haftaiçi işe gidip gelmek için, haftasonu ise şöyle sahil bucak gezmek için hem masraf çıkarmayacak hem de konfordan ödün vermeyecek ne tür bir makine önerirsiniz?
Yanlış anlamazsan eğer, yazdığın donelere göre Traş makinesi öneririm...
Her yere yanında götürebilirsin.
Benim var, şehir içi şehir dışı hep yanımda.
Bi de üzerine binmek için, şehir içi şehir dışı makul yakıtlı bir Forza 250 kullanıyorum, bak onu da tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar